vopsire masina, ??
![]() ![]() ![]() |
vopsire masina, ??
JeRRy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nu cred ca e o vreme prea buna pentru vopsire.
Sfatul meu e sa dai mai mult si sa-ti vopsesti masina la cuptor, ca doar nu faci treaba asta anual. Eu am vopsit masina acum 2 ani tot la un nene din asta si deja vopseaua este matuita si zboara de pe masina plus ca a fost foarte subtire. Succes |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu fa prostia asta. Eu am vopsit-o vara, dar tot nu se merita fara cuptor. E total alta treaba. Dai un ban da' stai in fata
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
JeRRy |
![]()
|
Are cineva idee cat costa un vopsit la cuptor ? fara vopsea sau cu vopsea...Dar ei sa o pregatesca pt vopsit..eu doar ma duc cu masina cu vopseaua eventual si ei sa mi-o faca si sa ma cheme cand sa o iau
|
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Oare n-om putea s-o vopsim noi? In primul rand ne trebuie un compresor care sa ajunga la 10 bar., o butelie de cel putin 100 l (pentru a nu exista variatii prea mari de presiune atunci cand se incepe vopsirea), un pistol performant, eventual din clasa celor profesionale (cred ca e minim 300EU), vopsea de calitate (~ 400 ron litrul), apoi putem noi crea conditiile unui cuptor? sa ne gandim la temperatura, umiditate, ventilatie... Eu m-am gandit asa: Anotimpul sa fie vara, fac un fel de solar din politilena pe schelet de lemn, montez 2 ventilatoare mari... si oare ce-ar mai trebui? soare este... cred ca nu depaseste 1000 EU toata treaba, plus ca pot sa mai vopsesc cateva masini pa langa a mea si poate se mai amortizeaza investitia. ziceti parerea voastra!!
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pistolul nu costa nici intr-un caz atat de mult. Unul profi profi gasesti la 100 euroi. Cat despre cuptor, ma gandisem si eu, dar praful e adevarata problema.
Si apropo vopseaua in genere se aplica la o presiune constanta de 6 bari, nu 10. Unii tampiti de vopsitori in umfla la 10, si ei zic in sinea lor ca pana termina de vopsit numa' bine se goleste si rezervorul. Avem o variatie imensa. El trebuie sa iti mentina constant 6 bari ca sa iasa vopseaua lucioasa. Bafta! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
JeRRy |
![]()
|
spunneti-mi si mie numarul mesterului din ghencea va rog frumos....sau unui mester are stie meserie si nute usuca de banii
|
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Eu nu am zis sa se vopseasca la 10! Ci unul care sa ajunga la 10, presiunea de 6 sa nu fie o problema, iar mentinerea presiunii o rezolva rezervoarele mari. Pai cei care incep de la 10 si termina la 1 inseamna ca au butelii de 25.
Praful, eu zic ca se rezolva cu ventilatoare puternice. Eu ma refeream la pistoale profesionale cu care intr-adevar poti sa vopsesti o masina dupa care sa te poti mandri. Ce vazusem eu erau de la 1000 ron in sus. |
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
gion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 March 04 From: Bucuresti ![]() |
deci pina la urma CIT COSTA vopsirea unei dacii la cuptor....si unde anume ?
|
-------------------- |
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
QUOTE(axel @ 5 Jan 2006, 23:58) Salut, Vad ca te ocupi si de vopsitorie; ce vreau sa te intreb: faci si tinichigerie ? ca in primavara vreau s-o fac si eu pe a mea, e destul de mancata sub pragul din dreapta, va trebui nitel sudata, indreptat usi, grunduita, antifonata tot tacamu' si apoi vopsit. Sau stii vre-un tinichigiu care sa faca treaba "calumea" ? Merci |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
gion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 March 04 From: Bucuresti ![]() |
axel..voi nota numarul...asta e cu vopseaua mea ? citi litri de vopsea intra ?
|
-------------------- |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Axel, da-ne si noua un semn de viata, sa stim ce si cum.
Daca nu mai este valabila ofeta, as dori o adresa/nr. tel/etc pentru un vopsitor bun si ceva mai ieftn. Mentionez ca am folosit search-ul si nu am gasit nimic concret... |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
axel |
![]()
|
este in continuare valabila oferta
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
axel |
![]()
|
QUOTE(gion @ 6 Jan 2006, 11:49) aduci masina si banii si o iei la cheie.daca aduci tu vopsea scade pretul la materiale pt jerry:apropo ai facut masina k nu ai mai dat nici un semn This post has been edited by axel: 15 Feb 2006, 02:04 |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
JeRRy |
![]()
|
Salut..am avut niste probleme.Am luat capota de pe fata asa cu mi-ai zis.urmeaza sa ii vina randu la tinichigerie saptamana viitoare. Sper spre sfarstiu lunii sau inceputul lunii martie sa fie gata martisoru
![]() Cand e gata o sa te sun, Si ne apucam de ea ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-31-VYK
|
|
MariusZMC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti/Militari ![]() |
Vopsit Dacia la cuptor, in Service-ul Bujoreni, pe Bd. Timisoara, langa Fiat ma costa 12,6 milioane lei vechi(pregatit+vopsit+cuptor) cu vopsea de la ei...Eu trebuie sa ma duc vineri sa o iau...
|
--------------------
Daewoo/Dacia
Leganza CDX/1310
- B 00 XXX
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Imi spui te rog si cum a fost mana de lucru? Impresii bune/proaste?Neaparat! Acceptabil la pret si daca si mana de lucru e buna, e ceva...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
MariusZMC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti/Militari ![]() |
Mana de lucru mie mi s-a parut buna, conditii destul de bune, 3 cuptoare(cred)...deci isi fac meseria si nu se vopsesc doar dacii acolo, sunt si destule straine. La intrare scrie mare si "Service Daewoo"
|
--------------------
Daewoo/Dacia
Leganza CDX/1310
- B 00 XXX
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Hmmmm...sa imi spui si cum se prezinta masina, adica textura vopselei, cum au vopsit-o pe dedesubt, cate straturi(daca stii), pareri personale, tot.Ma mai gandesc si te intreb. Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu sunt, si`a vopsit cineva TOATA masina cu spray ? A iesit ceva? Piticii de pe creier s`au trezit ...
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Cu spray?Poae doar o catastrofa ambulanta...S-a discutat pe aici, cauta la vopsire!
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(axel @ 15 Feb 2006, 01:57) Vreau si eu s-o vopsesc...dar iti aduc doar masina, banii dupa aia...daca mi-o vopsesti cu trafaletu... Asa e normal...la nici un service nu platesti inainte ![]() This post has been edited by andu911: 17 Feb 2006, 00:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
axel |
![]()
|
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
7 mil cu tot cu vopsea cuptor alb nova
a iesit belea avand in vedere ca doar portbagajul mai era drept pe bd expozitiei la fosta ira e service si intrebati de vopsitor: "doctoru'" ii zic aia pacolo |
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
sik, cand ai vopsit-o?Cum se prezinta luciul?DAr textura vopselei?Cate straturi ti-a dat ai putea sa imi spui? Masina ce model este, si ce probleme la caroserie avea?Ti-a chituit vreo gaura,etc?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
neaga26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 April 06 ![]() |
pe mine cat mar costa sa vopsesc amindoua aripi pt ca le-am vopsit eu cu spreyul si se cunoaste diferenta si a si inceput sa se cojeasca
![]() |
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|
Iulianix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 28 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sik, o loaclizare mai exacta, un nr. de tel. ceva de la ira (??!!!??)...
multumesc anticipat.... ![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1998
- B909CTI
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
legat tot de acest topic, rog pe cei din brasov care pot recomanda o vopsitorie care fac si dacii (fara sa strambe din nas) si, normal, ofera calitate/promptitudine.
multumesc in avans! |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Vad ca deja s-a transformat in ceva minibursa.
Inchidem. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:26 |