zgomot cablu kilometraj
![]() ![]() ![]() |
zgomot cablu kilometraj
bobita |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1985
|
|||
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema. Dupa ceva vreme disparea (cand se incalzea masina). Acu am scapat de problema
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
ct74cdi |
![]()
|
![]() membru fara frane... Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 08 From: Constanta ![]() |
e de la frig . asa face si a mea dupa ce se incalzeste, usor usor zgomotul dispare
|
--------------------
Seat Leon
1P
2009
- CT 74 DIA
|
|
db85amd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 29 December 08 ![]() |
mersi mult.dar daca incerc hestia cu ulei pe cablu?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1974
- B 35 ROD
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
cred ca mai bine incerci sa ungi afurisitul ala de indicator. Si la mine e acelasi rahat, cand e rece inca bordul mi-e frica sa o accelerez peste 70 la ora din cauza zgomotului pe care il face. Zici ca o sa puste naibii ceva. Dupa vreo 2 3 4 km e ok.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e din cablu, stai linistit, scoate cablul din ceas si vezi ca nu se mai aude, desi se invarte, e din ceasuri, nu am scapat de problema decat prin schimbarea cesurilor cu unele Takosan, e liniste deplina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
transmisia de la cablu la ac se face prin intermediul a 2 discuri paralele. Unul e actionat direct de cablu, celalalt are acul pe el. Se angreneaza unul cu altul prin forta magnetica. Daca haraie ca naiba inseamna ca s-a descentrat unul dintre ele si freaca ori de celalalt, ori de carcasa. Se poate repozitiona daca demontezi ceasurile.
Cel putin asta era sistemul la berlina mea din 2000 (bord EP, nu takosan) care intr-o buna iarna incepuse sa faca exact asa |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu nu cred ca de acolo e zgomotul, nu se descentreaza asa de la sine, si mai ales ca ar trebui sa topaie acul, dar din cate am vazut zgomul e fara oscilatii(mai deosebite ca de obicei) a acului, posibil sa fie de la jurnalier/totalizator, foooarte idiot gandit sistemul, si asta e diferenta fata de Takosan, unde e cu totul alt sistem.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Asa face si a mea... de cand cu gerurile astea, pana se incalzeste. Ziceti ca din ceasuri, nu?
Cand da caldura isi revine? ![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Jan 2009, 15:10) eu nu cred ca de acolo e zgomotul, nu se descentreaza asa de la sine, si mai ales ca ar trebui sa topaie acul, dar din cate am vazut zgomul e fara oscilatii(mai deosebite ca de obicei) a acului, posibil sa fie de la jurnalier/totalizator, foooarte idiot gandit sistemul, si asta e diferenta fata de Takosan, unde e cu totul alt sistem. daca haraie continuu ca naiba, de acolo e daca se aude ritmic atunci e de la jurnalizator vezi ca eu la injectata aveam bord romanesc (electroprecizia) cu jurnalizator cu 6 cifre (+1 pt sutele de m, deci 7 in total) care era diferit fata de jurnalizatorul de la bordurile mai vechi, c-am desfacut si alea. Intr-adevar acolo s-a folosit un sistem cu clicketi de-a dreptul cretin ! , dar crede-ma ca ala care-l aveam eu n-avea moarte ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
db85amd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 29 December 08 ![]() |
daca ung cu putina vaselina zona unde intra cablul la ceas?ca nu prea am timp sa schimb ceasul...totusi,se poate uza si ceasul in timp?
8 Jan 2009, 15:23: eu am dacia din 1985,cu ceas din ala vechi(pana la 160km/h)...chiar cu zgomotul pe care il face,acul arata bine,nu exista nici un fel de vibratii... 8 Jan 2009, 15:28: apropo,nu am umblat niciodata la ceasuri,nu prea am idee...cum se desfac ceasurile?se desfac prin spatele lor?pot sa desfac cate unul separat? This post has been edited by db85amd: 8 Jan 2009, 15:28 |
--------------------
Dacia
1300
1974
- B 35 ROD
|
|
bobita |
![]()
|
mai e cineva pe aici????
![]() mai am o intrebare...daca am acel zgomot la ceasul de kilometraj, exista alta rezolvare sau trebuie neaparat sa schimb ceasul?...zgomotul este enervant rau ![]() |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Fa si tu ca noi, restul: Da muzica mai tare pana se incalzeste in masina.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
bobita |
![]()
|
...da,sa stii ca asta e sulutia...sau il scot de tot...sau o sa merg cu masina doar cand este cald,vara.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:39 |