DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!

Valentine
post 25 Nov 2003, 23:34
Post #1


Old Timer


Group: Members
Posts: 1.074
Joined: 20 September 03
From: California
[Updatat pe 25 Ianuarie 2005]
[As aprecia daca cei care si-au inmatriculat recent masina mai au alte observatii cu privire la procedura sa le posteze in jos, pentru a fi adaugate acestui tutorial, si in plus cei care adauga tutoriale specifice unui oras anume, cum sunt Cluj, Brasov, Ramnicu Valcea si Iasi mai jos, sa imi trimita un MP cu linkul postului lor.]

specificatie: acest tutorial este valabil pentru BUCURESTI. este posibil ca in alte orase procedura sa difere (in sensul ordinii, sau al locurilor unde se platesc taxele). link-urile prezentate aici sunt pentru bucuresti. am pus linkuri la posturile din interior care se refera la alte orase:
Brasov
Cluj
Iasi si un update
Ramnicu Valcea

update: date noi din cluj (vezi linkul de mai sus)
update: taxa de inmatriculare masina noua se plateste mai nou la trezorerie
update: taxele sunt la zi, dar pentru mai multa siguranta sa aveti mai multi bani la d-voastra cand va duceti sa platiti.

update: programul la udriste este dupa cum urmeaza: luni si vineri pana la 17, marti-miercuri-joi pana la 19 si sambata dimineata (probabil pana la 14,00). pentru siguranta incercati sa ajungeti pana in orele 17.

salutare! pun acest tutorial pentru ca constat (dupa ce am trecut prin asta) necesitatea lui majora. mai este unul de Watchful Snake, caruia ii multumesc pentru initiativa, dar este un pic out-dated si nu corespunde (cred eu).

precizez: a se folosi pentru inmatriculare masini noi, DACIA (i.e. fabricatie interna) cu numere la rand / preferentiale. procedura este verificata de subsemnatul in Bucuresti. nu garantez pentru provincie, dar in principiu ar trebui sa fie acelasi lucru, minus 30 min la toate timpurile de peste o ora biggrin.gif.

precizez inca de la inceput ca daca nu sunteti proprietarul autovehicului (din cine stie ce motive este trecut pe numele altcuiva: a sotiei, firmei, etc.) aveti nevoie de PROCURA NOTARIALA SPECIALA PENTRU INMATRICULARE (cu drept de semnatura in fata autoritatilor statului, oraganelor de politie, persoanelor juridice si fizice). In plus pentru cei care inmatriculeaza masini luate pe FIRMA se cere IN PLUS fata de procura si DELEGATIE SPECIALA. Deasemenea in caz de procura pentru persoane fizice faceti cam 6-7 copii dupa buletinul proprietarului si dupa buletinul vostru. Procura costa aprox. 300,000 lei (depinde de notar) si dureaza cam 30 min.Mai intai va deplasati la RAR (pe Calea Grivitei 391 - programul este Lun-Vin, de la 8,30 - 12,00 si 12,15 - 15,00 - pentru cei care vin cu Metroul este indicat sa coborati la statia 1 Mai, nu Grivita). Acolo cu copie dupa cartea de identitate si dupa buletinul proprietarului (in caz de procura si copie dupa buletinul mandatatului) precum si cu factura fiscala de cumparare a masinii (si copie) + 96.500 lei (conform lui mem, in pret sunt incluse si doua copii xerox - dupa buletin si CI a masinii, dar nu m-as baza prea mult pe asta) va secretizati cartea de identitate (i.e. se aplica o folie speciala pe datele masinii pentru a se evita falsificarea ulterioara a datelor) si deasemenea primiti O BULINA (da UNA nu doua) rosie / sau verde, reprezentand ITP-ul pentru 2 ani (precum si stampila pe Cartea de Identitate) care se lipeste pe numerele finale (eu am pus-o in spate). Dureaza totul cam 15 min.

Apoi, va duceti la Udriste si gasiti orice chiosc care ofera servicii de dactilografie (sunt foarte multe in zona, le vedeti imediat). Acolo cereti sa va dactilografieze fisa de inmatriculare (costa 50,000 cu tot cu fisa). Nu mai cumparati cerere. Pur si simplu downloadati fisierul anexat "cerere auto.pdf" si printati-l. Dati-l proprietarului sa completeze cererea.

Mai departe deplasati-va la CECul din sectorul proprietarului.
aici http://www.rsb.ro/judet.php?jud=bb sunt sucursalele.
Acolo platiti taxa certificat auto (aprox 290,000 lei). Evident dureaza 5 min.

Apoi va deplasati la trezoreria taxa de inmatriculare auto (aka taxa talon - aprox 456,000 lei). Mai nou (incepand din Martie 2005) aceasta taxa se pare ca se poate plati si la CEC (la fel ca si cea de certificat auto). Oricum, adresele unde sunt aceste institutii, precum si nr. de telefon si orar, in acest loc

Mai departe deplasati-va la Directia de Impozite si Taxe Locale pentru plata impozitului. Aici

http://www4.pmb.ro/wwwt/wwwcs/finante/taxe...mp/impozite.htm

sunt locatiile si telefoanele. Uitati-va la locatiile pentru persoane fizice / juridice. Da-ti telefon inainte sa va duceti si intrebati daca acolo se poate plati impozitul pentru masina noua (de ex. la sect. 5 se poate plati numai la Kogalniceanu 8 pentru persoane fizice). Impozitul este aprox. 170,000 lei pe an pentru orice model dacia. Aveti nevoie de copii dupa fisa de inmatriculare, copie dupa factura, copie dupa asigurarea RCA, copie dupa buletin (ambele in caz de procura), copie dupa procura, copie dupa Carte de Identitate, timbru fiscal de 10,000 lei (luati de 12,000 ca sa fiti sigur, ca se mai schimba) - se gasesc la orice oficiu postal + evident toate actele in original. Procedura dureaza 15 min (eu nu am gasit nici un fel de coada, ora aprox. 11, luni).

Bun, am platit si impozitul. Acum deplasati-va la Udriste si stati la coada la unul dintre ghiseele 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 sau 13. smile.gif

Un rezumat recent de la un user care a stat la coada la Udriste.

[posibil sa nu mai fie valabil urmatorul sfat smile.gif] Recomand cu caldura ghiseul 6 (merge mult mai repede - am stat de 3 ori la coada si de fiecare data a mers mult mai bine - sunt aceeasi persoane la ghisee in fiecare zi).

Trebuie sa aveti urmatoarele:

Carte de Identitate + Copie
Buletin Proprietar + Copie ( in caz de procura: copie buletin proprietar, procura - copie procura (nu neaparat necesar - dar daca vrea sa pastreze ceva politistul dupa ce ii aratati procura in original ii dati copia), buletin + copie mandatat)
Fisa Inmatriculare
Cerere inmatriculare (aia downloadata de aici si semnata de proprietar)
Cele doua chitante CEC cu taxele platite
Copie RCA
Copie Factura
(evident este bine sa aveti si toate actele in original, chiar daca politistul o sa va ceara numai cele de mai sus).

ATENTIE: pentru cei ce vor NUMERE PREFERENTIALE, se mai adauga aici si chitanta numere preferentiale, pe care o luati de la ghiseul 13. Costa aprox. 460,000 lei. Pentru cei cu numere la RAND NU TREBUIE!

Statul la coada= intre 1,00 - 2,00h. De obicei am stat cam 1h 30 min.
Recomandat sa va luati ceva un ziar, doua ziare sau o revista de citit.

Dupa ce ati depus dosarul (continand cele mentionate mai sus) o sa primiti un biletel cu un numar / si o stampila, si o sa vi se spuna sa reveniti peste cateva zile (la mine au fost 3 zile lucratoare - 5 zile in total - FARA SPAGA FARA NIMIC) sa aflati numerele repartizate si sa le platiti placutele (pentru cei la rand) si / sau sa va ridicati talonul + CI + placutele.

Peste acele zile, veniti direct la ghiseul 2 sau 3 daca aveti numere preferentiale si cu buletinul (respectiv buletin + procura ) + biletelul si vi le ridicati (talonul +CI+placute). Coada ~30min. si GATA! biggrin.gif Felicitari!

Pentru cei cu numere la rand: cu biletelul respectiv si cu buletinul (respectiv buletin + procura ) va duceti in fata la ghiseul 6,7,8 (exact la ala la care ati depus dosarul) si cereti sa vi se spuna numerele repartizate. Dupa ce le-ati aflat va duceti sa le platiti (nu incercati sa le platiti inainte ca nu merge, trebuie sa le stiti). Plata se face la ghiseul 13, costa 220,000 lei. Coada ~30min. ATENTIE: este pauza intre orele 13.00 - 13.30 la acest ghiseul, deci aveti grija cum va duceti.

Dupa aceea va duceti cu chitanta la Ghiseul 2 sau 3 + buletinul (respectiv buletin + procura ) + bilet va luati Talon + CI + placute.

Totul in 5 zile fara SPAGA, fara a PLATI PE CINEVA. Totul se rezolva (pentru prima parte in 4-5 ore fara masina, numai pe jos + RATB am facut eu!) iar partea a II a intr-o ora.

This post has been edited by Valentine: 25 Jan 2006, 18:20


--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 25 Nov 2003, 23:56
Post #2


Old Timer


Group: Members
Posts: 1.074
Joined: 20 September 03
From: California
din nefericire nu reusesc sub nici un chip sa pun un fisier .pdf, asa ca o sa da un link unde acesta se gaseste: http://www.einformatii.ro/files/Anexa%202.pdf
pentru cererea de care am vorbit mai sus.


--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GeorgeB
post 26 Nov 2003, 11:13
Post #3


the 7 stars of Pleiades constellation


Group: Members
Posts: 1.870
Joined: 7 January 03
From: Bucuresti
good job ... era chiar util asa ceva ...


--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 26 Nov 2003, 11:34
Post #4


Academician doctor inginer, savant de renume mondial


Group: Moderatori
Posts: 7.353
Joined: 11 November 03
From: Bucuresti
bravo pt informatii, te propun la premiere, ai facut o treaba exceptionala cu post-ul asta :wink:


--------------------
Dacia 1300/1300 break/2000/Sport ... si altele
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 27 Nov 2003, 00:58
Post #5


Old Timer


Group: Members
Posts: 1.074
Joined: 20 September 03
From: California
In atentia adminilor: se poate face acest topic sticky? consider ca ar fi necesar. Multumesc.

Deasemenea multumesc GeorgeB si Ov! biggrin.gif


--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiucornateanu
post 9 Dec 2003, 16:51
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 30 October 03
Acu si io ca prostu,vinerea e program normal sau scurt la Udriste(scuze Valentine)?


--------------------
Ex Renault Megane Hatch 2004
Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 9 Dec 2003, 17:04
Post #7


Membru cu privire de ansamblu


Group: Members
Posts: 5.239
Joined: 14 April 03
From: Corbu
Normal!


--------------------
Gillette De unica folosinta - - B 99 NAM
Calatoriti spre orice destinatie din Italia numai cu papornite acceptate de toti operatorii rutieri. Cereti acum papornite "Italy compliant"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 9 Dec 2003, 17:12
Post #8


-


Group: Members
Posts: 2.524
Joined: 18 April 03
From: Ireland
QUOTE
din nefericire nu reusesc sub nici un chip sa pun un fisier .pdf,


Am sa pun eu fisierul. Se sterge pur si simplu extensia zip.

Attached File(s)
Attached File  anexa2.pdf.zip ( 102.73k ) Number of downloads: 3710


--------------------
Lexus IS300H Executive Plus
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danut
post 27 Mar 2004, 10:32
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 54
Joined: 31 January 04
From: Bucuresti
Stie cineva daca numerele provizorii trebuie obligatoriu restituite?
OK, stiu ca pierd cei aprox. 200k lei daca nu le inapoiez dar nu am chef sa mai stau 3 ore la coada iarasi. Asa ca daca nu e obligatoriu, iau o foarfeca de tabla si le fac bucatele.


--------------------
Opel Vectra C - ----
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 27 Mar 2004, 18:24
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.112
Joined: 27 November 02
From: VASLUI
Mie nu mi le-au dat pe cele noi pana nu am predat provizoriile si autorizatia de circulatie. Daca le-ai luat deja si nu ti le-au cerut pe celalalte, fa-ne tuturor un serviciu si doneaza-le vreunui carutas.


--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SYL
post 27 Mar 2004, 18:28
Post #11


doc


Group: Members
Posts: 2.870
Joined: 16 December 03
From: Bucuresti
QUOTE

Stie cineva daca numerele provizorii trebuie obligatoriu restituite?  
OK, stiu ca pierd cei aprox. 200k lei daca nu le inapoiez dar nu am chef sa mai stau 3 ore la coada iarasi. Asa ca daca nu e obligatoriu, iau o foarfeca de tabla si le fac bucatele.  

Eu am scapat de statul la coada pt ca am dat numerele dealerului de la care am luat masina (Latin Efe); incerca si tu la dealer ca stiu ca ei au mare nevoie de nr provizorii, fiind mereu in criza.


--------------------
Duster 1.2 TCe 4x4 E6 (2015) // Clio 4 0.9 TCe E6 (2016) // Symbol 1.5dCi E3(82cp) (2005)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor B
post 27 Mar 2004, 22:13
Post #12


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.638
Joined: 7 August 03
From: Cluj-Napoca
Dealerii primesc numerele de la Politie impreuna cu autorizatia de circulatie provizorie, nu vad ce ar face dealerul cu numere provizorii fara autorizatii de circulatie.


--------------------
DACIA GOLAN Laureate 1.4 MPI - CJ 00 TUD
"Wellcome to the desert of the real"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SYL
post 28 Mar 2004, 00:56
Post #13


doc


Group: Members
Posts: 2.870
Joined: 16 December 03
From: Bucuresti
QUOTE

Dealerii primesc numerele de la Politie impreuna cu autorizatia de circulatie provizorie, nu vad ce ar face dealerul cu numere provizorii fara autorizatii de circulatie.

Cand am predat numerele la dealer le-am predat impreuna cu autorizatia de circulatie provizorie; ...evident ca numerele mai erau inca valabile.


--------------------
Duster 1.2 TCe 4x4 E6 (2015) // Clio 4 0.9 TCe E6 (2016) // Symbol 1.5dCi E3(82cp) (2005)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudor B
post 28 Mar 2004, 13:53
Post #14


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.638
Joined: 7 August 03
From: Cluj-Napoca
Dar pentru cata vreme mai erau valabile? Numerele mele au valabilitate de 3 saptamani pentru ca dealerul le-a luat de la politie in data de 10.03, eu am luat masina in 15.03 si expira numerele in 8.04 icon_evil.gif . Daca duc numerele provizorii la dealer de exemplu in 1.04 nu are cum sa le mai puna pe alta masina desi sunt inca valabile o saptamana. Poate la Bucuresti se procedeaza astfel: dealerul ia numerele inapoi si le duce la politie unde primeste alte autorizatii pe numere, in Cluj, numerele se predau direct la politie unde primesti ceva bani inapoi pe ele.


--------------------
DACIA GOLAN Laureate 1.4 MPI - CJ 00 TUD
"Wellcome to the desert of the real"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SYL
post 28 Mar 2004, 16:28
Post #15


doc


Group: Members
Posts: 2.870
Joined: 16 December 03
From: Bucuresti
Cand am cumparat masina de la dealer (19 arilie) mi-au dat numere provizorii care erau valabile 30 de zile (18 mai). Iar cand mi-am luat nr definitive (4 mai) eu m-am dus la dealer ca nu stiam sa scot placutele nr din suport si sa le pun pe cele noi. Dupa ce mi-au schimbat placutele cu nr, si apoi m-au intrebat daca mai sunt valabile cele provizorii (si daca am dovada la mine). Mi-au luat nr provizorii si dovada de circulatie si mi-au dat banii pe ele. Nu stiu care era procedura mai departe....probabil ca se ducea cineva de la dealer cu nr sa le predea la politie.
Oricum nu cred ca nr puteau fi puse pe alta masina pt ca daca tin eu minte bine e trecuta seria caroseriei pe dovada.


--------------------
Duster 1.2 TCe 4x4 E6 (2015) // Clio 4 0.9 TCe E6 (2016) // Symbol 1.5dCi E3(82cp) (2005)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
loli
post 31 Mar 2004, 14:55
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 31 March 04
Ciao!
ma risc si eu la o dacie solenza pe luna urmatoare; am tot cautat informatii despre ce m-asteapta la inmatriculare ,cate drumuri am de facut si-n ce directie...Asa ,in mare, stiam cam care-i procedura da' am nevoie de confirmare ca asta ar fi succesiunea pasilor.Ziceti-mi asa...biggrin.gifa , asta e succesiunea ! si va cred ca m-am saturat de toti functionarii astia aberanti care-ti rad in nas si nu-ti dau niciodata informatia completa....intotdeauna-ti mai trebuie o hartiutza sau o kitantza..!
Si daca tot snt aici ,stie careva cat e o alarma de-aia Viper, de la falcon? Nu stiu detalii despre ea, nici macar nu stiu ce tre' sa faca( mie mi-ar trebui una care sa paralizeze infractoru' nu sa kiuie, ca doar n-o sa-i ies eu in fatza sa ma lupt cu el parte-n parte)...so, cat poa' sa fie o alarma desteapta de pus pe o Dacie? Si daca mai aveti cunostinta de ceva sisteme antifurt da-ti informatia mai departe ...numai sa nu ziceti de shtanga de-aia de volan.... 053.gif


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 31 Mar 2004, 15:00
Post #17


Academician doctor inginer, savant de renume mondial


Group: Moderatori
Posts: 7.353
Joined: 11 November 03
From: Bucuresti
QUOTE
da , asta e succesiunea !


alarma aia e in jur de 8-9 milioane (parca asa tzin eu minte)


--------------------
Dacia 1300/1300 break/2000/Sport ... si altele
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
loli
post 31 Mar 2004, 15:11
Post #18


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 31 March 04
si ce stie sa faca? blokeaza ceva pe la motor sau e numai cu senzori de-aia de perimetru sau de shok si ma anunta doar ca se umbla la ea...? multam pt confirmare.....mi-e frica de zilele alea...mai ales c-am mai trecut o data prin asta+ radiere- am avut o berlina de care-am scapat la o luna de la cumparare- furata- de-aia-s asa de disperata cu antifurtu'...!


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 31 Mar 2004, 15:19
Post #19


Academician doctor inginer, savant de renume mondial


Group: Moderatori
Posts: 7.353
Joined: 11 November 03
From: Bucuresti
pai, solutii pt siguranta ar fi asa:
1. casco (nici nu se discuta)
2. alarma (nu conteaza sa fie super smechera, ca daca e unu chitit pe masina ta, tot ti-o ia)
3. garaj (intr-adevar bun, desi au fost si aici cazuri ...)
4. un butonas ascuns pe undeva care sa taie ceva de la aprindere (iarasi un lucru bun, dar cam incomod)
5. ranga pe volan (utila doar daca vrei sa pocnesti pe careva cu ea)


--------------------
Dacia 1300/1300 break/2000/Sport ... si altele
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maf
post 6 Apr 2004, 10:51
Post #20


Membru


Group: Members
Posts: 169
Joined: 10 January 03
From: Bucuresti
Ar fi o rectificare la ce a scris Valentine: taxa certificat auto, care la mine a fost ceva mai mult, vreo 460000, se plateste la administatia financiara si nu la CEC. La CEC doar taxa de inmatriculare auto se plateste, care iarasi a fost mai mult (290000). Asta e valabil, cel putin, pentru cei din sectorul 6.
A, si inca o chestie pentru cei din sectorul 6. Nu e nevoie sa va duceti la Udriste sa va dactilografieze fisa de inmatriculare. Langa administratia financiara exista un chiosc care face astel de servicii (30000).

Sanatate maxima!


--------------------
Dacia Solenza Clima - B-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 16 Apr 2004, 23:10
Post #21


Old Timer


Group: Members
Posts: 1.074
Joined: 20 September 03
From: California
posibil ca intre timp (eu am scris mai demult) sa se fi modificat taxele (o sa modific in post) taxa certificat auto eu am platit-o la CEC (inca mai am copie xerox dupa cele doua chitante 425,000 + 227,000 lei de la ei) dar este posibil sa se fi schimbat de atunci ... (cine are drum pe la un CEC sa intrebe ca sa fie topicul la obiect) biggrin.gif

de asemenea as aprecia (si nu neaparat eu, ci cei care o sa foloseasca acest topic) daca cei care si-au inmatriculat recent masina mai au alte observatii cu privire la procedeu sa le posteze smile.gif


--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lucian BLK
post 7 Jun 2004, 13:06
Post #22


membru blue extreme


Group: Members
Posts: 621
Joined: 20 April 04
From: Pitesti - Bucuresti
Stie careva cam cum sta treaba cu inmatricularea in Pitesti?


--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert.s
post 15 Jun 2004, 10:31
Post #23


De la munte


Group: Members
Posts: 125
Joined: 19 April 04
From: Campulung Muscel
QUOTE

Stie careva cam cum sta treaba cu inmatricularea in Pitesti?


daca stie cineva despre Pitesti (adrese , flux ) va rog sa postati aici .
Trebuie sa ma duc si eu saptaman asta la inmatriculare si ar fi bine daca as avea un ghid pt. Pitesti .
THX !


--------------------
Dacia Solenza Europa 2004
Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert.s
post 15 Jun 2004, 11:15
Post #24


De la munte


Group: Members
Posts: 125
Joined: 19 April 04
From: Campulung Muscel
Ce am gasit de la Politia Pitesti ...


ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIEREA DEFINITIVA ÎN CIRCULATIE A UNUI AUTOMOBIL

1. cartea de identitate a vehiculului cu foita de plastic aplicata de Registrul Auto Român (Pitesti, cartier Craiovei, str. Caporal Dogaru, nr. 4 - spre Târgul Saptamânal, tel. 048/252.018);
2. fisa de înmatriculare cu stampila de la Trezoreria Pitesti;
3. taxa de înscriere platita la Trezoreria Pitesti;
4. taxa certificat de înmatriculare (B.C.R., C.E.C., B.R.D.) - se plateste la toate filialele;
5. document de proprietate (copie). Act donatie, factura, act mostenire, act sub semnatura privata tip M.I. - ordin de transfer;
6. revizia tehnica efectuata la Registrul Auto Român (când automobilele au an de fabricatie mai vechi de 2 ani);
7. copie buletin de identitate si viza de domiciliu;
8. copie certificat de nastere când s-a schimbat numele;
9. copie carte de identitate;
10. copie dupa chitante de plata a numerelor si a preferintei (când este cazul);
11. copie dupa certificatul de înmatriculare a societatii când se înscrie pe societate;
12. copie dupa asigurarea obligatorie.


--------------------
Dacia Solenza Europa 2004
Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lucian BLK
post 15 Jun 2004, 16:42
Post #25


membru blue extreme


Group: Members
Posts: 621
Joined: 20 April 04
From: Pitesti - Bucuresti
Am fost azi la RAR in Pitesti (pt. inmatriculare). Taxa e de 300k (de fapt 280k da' n-au rest). Ce sa zic ... se misca baietii ... de parca stau ... Restul actelor (CI, copie factura, copie RCA, copie buletin) le-am dat la un chiosc de acte auto din spate de la politie, inspre BCR (primul dinspre centrul acela foto cu asigurari si acte auto), sa se ocupe ei de tot ce trebuie. Eu nu am timp! Totul m-a costat 1.700.000 (inclusiv taxa lor). Aaaaaaaaa am cerut numere preferentiale. Fara asa ceva mai scadeti 490k.


--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogo
post 25 Jun 2004, 20:09
Post #26


Membru incepator


Group: Members
Posts: 45
Joined: 20 June 04
From: Heaven
in Brasov a inmatriculat cineva masina in ultima vreme? incerc sa aflu cam care-i procedura si cat timp e de pierdut pe-acolo (in zile). asta pentru ca stau in Bucuresti insa n-am apucat inca sa-mi schimb actele. presimt ca am sa-mi pierd niste zile de concediu pe tema asta si vreau sa stiu cate.


--------------------
solenza 1.4 mpi confort - BV-##-XTR
rolling in my... one point four
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristi_xp
post 8 Jul 2004, 00:15
Post #27


Membru autentic


Group: Members
Posts: 500
Joined: 8 July 04
From: Timisoara
M-ar interesa daca la inmatricularea masinii este posibil sa foloseti alte "formula" pt numarul masinii,de exemplu numele tau complet,"Cristi" sau altceva,daca este posibil cam cat ar costa,vreau sa spun ca am vazut pe cineva care avea la numarul masini "EUGEN" ,daca este posibil in Romania ??


--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI 2005 - Neinmatriculata
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
moSSad
post 12 Jul 2004, 21:50
Post #28


Membru incepator


Group: Members
Posts: 8
Joined: 9 March 04
From: 127.0.0.1
Update: De azi 12 iulie, la Udriste s-a schimbat programul. Nu mai este pan' la ora 20 ci doar pan' la 17.
A trebuit sa aflu pe pielea mea, pls modificati primul post din topic, ca sa stie toata lumea.


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
florentin
post 13 Jul 2004, 14:55
Post #29


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 2 July 04
Eu mi-am luat masina de la Adras din Dr Taberei si mi-au spus ca imi pot inmatricula ei masina, trebuind insa ca sa le fac eu o imputernicire. Ma costa 3 milioane. Nu mi-au dat chitanta si nici nu au inmatriculat-o in mai mult de 2 sapatamani (de fapt, astazi s-au implinit 12 zile lucratoare). Am sunat la ei si mi-au spus sa mai incerc maine si ca imi pot da alte numere rosii. Le-am spus ca nu am nevoie de numere rosii si ca le vreau pe cele normale si am si sunat la Vocea Clientului la Pitesti ca sa vad ce se intampla.
Oricum, sunt profund dezamagit de acest dealer. Adica, daca socotesc, am platit cu 1.8 milioane serviciile lor si am ramas cu masina neinmatriculata ceea ce mi se pare bataie de joc. Sa va feriti de Adras Dr Taberei


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 21 Jul 2004, 01:19
Post #30


Old Timer


Group: Members
Posts: 1.074
Joined: 20 September 03
From: California
QUOTE
Update: De azi 12 iulie, la Udriste s-a schimbat programul. Nu mai este pan' la ora 20 ci doar pan' la 17.
A trebuit sa aflu pe pielea mea, pls modificati primul post din topic, ca sa stie toata lumea.
s-a rezolvat. multam pentru instiintare.


--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

23 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th November 2019 - 08:37
Forum Renault Server hosting