Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
ICET |
![]()
|
||
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuze , dar eu sunt cu Scufita Rosie Scala ! Eu am pasla foarte groasa , iar gheata din ea este din transpiratia podelei . Daca ar fi intrat apa , se vedea cu totul altfel . Deocamdata pana la primavara ,c adn se incalzeste nu mai fac nimic la isonorizare in interior . Ultimul lucru e hayonul si anume sa-i fac un fel de blana , ca la capota motor .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu aveam o gramada de apa imbibata in pasla de sub picioare la sofer,
cand nu-mi scosesera dopurile din praguri. atunci am considerat ca apa s-a adunat de la zapada cu care urc in masina si topindu-se trece prin presuri (care nu-s de cauciuc), strangandu-se pe podea. tind sa cred totusi ca si acum se mai aduna apa acolo, deoarece uneori miroase urat in masina (ceva umezeala imbacsita/putred). mentionez ca nu am facut operatiuni de antifonare/modificari in aceasta zona. ce credeti? este transpiratia podelei sau apa stransa de pe incaltaminte ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
Mai mult ca sigur ca este zapada topita de pe ghete. Tabla transpira dar nu asa tare incat sa se faca "lac".........
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca va incanta cu ceva . . am vazut cum curge apa stransa din condens, din hayon-ul de Octavia I.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta spun si eu , ca nu era inghetata pasla tip lac , ci in interior era inghetata uniform pe toata grosimea ei . Pe tabla masinii nu era gheata ci doar foarte putin umezita . Despre ce dopuri este vorba si unde sunt situate ?
Vreau sa pun pe capota un fel de purfix , dar nu gasesc nimic care sa-mi placa . Ce idei aveti . Nu se poate pune cheder unde vreau eu ci numai un fel de purfix . Pe unde ati vazut niste purfix cauciucat ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei care ati pus aluband: ce se intampla cu condensul ? se mai face condens pe suprafata de tabla unde a fost pus aluband ? se face la suprafata acestuia ? (personal nu cred) .. se face intre el si tabla oare ? sau se face pe partea cealalta..
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Intre Aluband si tabla nu e nimic , deci nu se face condens . Eu nu am umplut absolut toate spatiile cu Aluband pentru ca intra prea mult si parerea mea este ca nu trebuie acoperita absolut toata suprafata pentru a inabusi vibratiile . Daca vrei sa nu mai transpire deloc , atunci iti recomand antifon , Aluband si mocheta . Eu am mai lasat ceva spatii pentru ca vreau sa termin operatiunea "Zgomotu' " in primavara-vara cand imi mai vin cateva idei si pot sa desfac si eu absolut tot ce e prin masina . Deocamdata am rezolvat problema destul de multumitor si s-a rezolvat si problema caldurii si a vantului .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc la ce a zis marius80_eugen, cred ca ar merge dat mai intai un strat de antifon pe tabla, apoi pus aluband, asa stai linistit ca nu mai transpira, si chiar daca transpira nu vei avea probleme cu tabla. Exista cumva spray-uri cu antifon sau ceva de genul asta? Ar avea vreun rost sa facem o astfel de operatiune?
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
IRONICK |
![]()
|
"Imbracaminte inferioara plansa bord" se poate comanda in orice service.
Are codul 6001548467. Pretul cu TVA este 2.5 Euro. mascapedalier3vc.th.jpg This post has been edited by IRONICK: 3 Feb 2006, 13:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragosmanea @ 3 Feb 2006, 10:19) Ma gandesc la ce a zis marius80_eugen, cred ca ar merge dat mai intai un strat de antifon pe tabla, apoi pus aluband, asa stai linistit ca nu mai transpira, si chiar daca transpira nu vei avea probleme cu tabla. Exista cumva spray-uri cu antifon sau ceva de genul asta? Ar avea vreun rost sa facem o astfel de operatiune? s- amai spus: un strat de aluband face exact acelasi lucru ca si 5 strauri sau mai mult de antifon cauciucat. daca lipesti bine alubandul, nu transpira nimeni si nimic... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Mai eu am dat tot spatele adica de sub bancheta pana in spate de tot in doua straturi de antifon Body950 si apoi am pus aluband si apoi mocheta . Vreau sa fac si fata tot asa , dar cand se mai incalzeste . Cu Alubandul nu am de gand sa muncesc sa-l pun la milimetru , pentru ca este extrem de greu si daca nu-l pui la milimetru si nu se lipeste o parte cu alta , intre ele , tot se aduna apa . Concluzia : trebuie antifon si apoi Aluband . Se gaseste antifon si la Spray si la bidon .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cipri19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 February 04 From: baia-mare ![]() |
marius80, in concluzie, ce rezultate ai obtinut? esti multumit?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- MM-05-HDZ
|
|
mariusel |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 16 Joined: 23 January 06 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 27 Jan 2006, 23:28) Am fost eu in Cotroceni , la reprezentanta lor . Dupa 5 minute de inghetat la poarta ( nu am intrat ca are un dulau gen ciobanesc ) am intrat si mi-a spus ca are doar un balot de 84 ( sau 86 ) metri si ca nu vrea sa taie din el ca e greu . ??? I-am spus ca vin cu inca 2-3 persoane si masuram noi si taiem si ca nu trebuie sa ridice ea nimic si tot nu a vrut . Era suparata ca cei de la fabrica nu au vrut sa-i dea si baloturi mai mici si de asta nu vrea sa vanda bucati mai mici . Tot balotul venea pe la 2.200.000 aproximativ / 84 mp . Deci ar iesi super la pret , aproape de 10 ori mai putin din pretul paslei din targ . Dar cum facem cu nebuna ??? Ne gasim vre-o 4-5 sa-i luam un balot ??? Eu as folosi vre-o 7-8 metri , dar as cumpara mai multi , nu-i problema . Care sunteti amatori ??? Ce are nebuna aia in cotroceni nu este fonomin este pasla. Fonominul trebuie sa fie exact ca materialul ce se afla deja pus in masina pe peretele antifoc (in interior). Prosti mai mari ca cei de la Minet nu am mai vazut pana acum. |
--------------------
Renault
Megane II
- B 42 ZJI
|
|
medevac106 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare:
chederele de pus la capota motor sunt de vreun fel special? sau ma duc la magazin si cer chedere de usa de logan si se potrivesc? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Chederele care merg la capota Logan sunt chedere de usa de Berlina(1310) .
Pentru capota de Solenza trebuie chedere de portbagaj de berlina(1310) pentru ca profilul tablei e la 90 grade. RTFM ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 3 Feb 2006, 07:45) "Imbracaminte inferioara plansa bord" se poate comanda in orice service. Pretul cu TVA este 2.5 Euro. M-a pus necuratul sa intreb la AMG de pretul insonorizantului ,am cazut pe spate fara suflare . ![]() Culmea e ca " blana de capota " care ar trebui sa fie cea mai scumpa e...cea mai ieftina . "Buna ziua, Va prezint preturile de vanzare pt.insonorizantii de Logan solicitati: -insonorizant capota = 39 euro - insonorizant motor = 134 euro -insonorizant plansa bord = 150 euro O zi buna ! Florian Raileanu Director PS _AMG Bucuresti " Later edit : Insonorizant motor = "blana" perete antifoc |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() "insonorizant plansa bord" este ala de pe tablier si il are orice masina. Cred ca nici macar nu stie ca exista ala de la pedalier. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa sune la Simpotrans, ca aia stiu
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bassfreak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Au la Adras " - insonorizant pedalier Logan - 32.00 RON/BUC " inclus TVA . , adica de 3 ori mai mult... Este adevarat ca se poate crea relativ usor confuzie intre " insonorizant pedalier " si "insonorizant plansa bord" , dar pretul ne scuteste de comentarii. De la Simpotrans astept raspuns..... |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
deci cum spuneam prin primavara cind imi exprimam retinerea in privinta in privinta acestor modificari....vad ca au inceput sa transpire pe toate opartile....iar o data cu frigul sa inghete. Cel mai bine ...dati jos blanurile alea....altfel pina la anu o sa arate masina ca-n Fred si Barney.....
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma nene, eu sunt dispus sa dau blana jos, dar daca nu-i transpirata, o pui matale la loc???
|
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au aparut in targ transa noua de insonorizanti de capota (pe la 170 RON) si ca noutate insonorizantul de la pedalier (pe la 30 RON), insonorizant care in reteaua de service dacia nu e livrat ca piesa de schimb de producator, ci doar pentru prim-montaj la fabrica... da' se gaseste in targ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
oare de ce?
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Feb 2006, 00:09) Au aparut in targ transa noua de insonorizanti de capota (pe la 170 RON) si ca noutate insonorizantul de la pedalier (pe la 30 RON), insonorizant care in reteaua de service dacia nu e livrat ca piesa de schimb de producator, ci doar pentru prim-montaj la fabrica... da' se gaseste in targ... da ce e de fapt acel insonorizant o bucata de pasla sau?Are rost sa fie cumparat, ajuta la ceva ? |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
alc2 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 15 Feb 2006, 18:09) ...... de insonorizanti de capota (pe la 170 RON) si ca noutate insonorizantul de la pedalier (pe la 30 RON), insonorizant care ............ Au si la Sipmotrans ( ambele repere ) la preturi aproiate cu cele mentionate de Klaus ( merci de info ![]() Precomanda si in 3 zile ar fi pe stoc . Despre Insonorizantul pt. peretele de la motor ( montaj in partea dinspre motor ) am aflat un pret de aprox 140 Eur ( tot acolo ) .Este cel de la DCI . M-i se pare cam mult si nu stiu daca merita . Cred ca unul "home made" ar da aceleasi rezultate ..si un pret cam la 50% . Cei cu experienta in antifonare la Logan , ce ziceti , se merita cel de la DCI ? |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
|
|
klaus |
![]()
|
Ma indoiesc (ca eu astept din 15 decembrie 2005) ca cei de la simpotrans au insonorizantul de la pedalier pe comanda in 3 zile...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
QUOTE(angel35 @ 15 Feb 2006, 09:25) deci cum spuneam prin primavara cind imi exprimam retinerea in privinta in privinta acestor modificari....vad ca au inceput sa transpire pe toate opartile....iar o data cu frigul sa inghete. Cel mai bine ...dati jos blanurile alea....altfel pina la anu o sa arate masina ca-n Fred si Barney..... Mai degraba uita-te in interiorul capotei portbagajului si ai sa vezi cat de tare transpira tabla daca e goala...ar fii bine sa se poata pune si acolo un fel de "blana"...sau ceva sa scapam de problema asta... |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
La capota, chederul pe care l-ati pus este ca si cel de la portbagaj? Adica imi cumpar din acela si-l pun?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:13 |