Aripa spate---julita urat, Ce pot sa-i fac?Sfaturi,pareri...
![]() ![]() ![]() |
Aripa spate---julita urat, Ce pot sa-i fac?Sfaturi,pareri...
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Lovit..jpg ( Size: 183.66k ) Number of downloads: 1012 Pics439.jpg ( Size: 98.08k ) Number of downloads: 835 Lovit.jpg ( Size: 121.4k ) Number of downloads: 814 |
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand sorry pentru masina ta care a patit treaba asta. crede-ma te inteleg perfect, eu am gasit-o pe a mea la 2 saptamani dupa ce am luat-o zgariata de un mos cu o tigaie.
acuma, ca sa incer sa te ajut oarecum, ar fi bine sa dai tu mai multe detalii. din cate vad eu in poze e doar zgariat la suprafata, nu imi dau seama daca a ajuns la grundul alb... daca este asa, iti recomand o spalare bine de tot in zona, dupa care poti incerca sa freci circular cu putina benzina, dupa care incerci cu un spay cu care pulverizezi de departe...pierdut...nu aproape ca faci o prostie. nu sunt expert, daca e gresit ce spun sa ma corecteze altii, eu asa as face! sau mai poti sa te duci la carrefour pt ca exista niste creioane corectoare se numesc "seinto peinture" parca, oricum ideea e ca arata ca un marker si au vopsea in ele. cauta nuanta care iti trebuie si aplica usor. succes si inca odata sorry pentru masina ta! sa-i ya dracu pe toti care fac faze d-astea, si eu am vazut "live" de vreo 2 ori in parcare la carrefour cum o blonda si-un prost "trageau o dunga" pe-un megane, respectiv logan. mama lor...... Succes! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
mersi dragos_alx pentru sfaturi. la creioanele corectoare nu m-as baga,iar la faza cu benzina nu cred ca are vreun efect,pentru ca stratul de vopsea-luciu e deja pe masina cretinului
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
alte detalii: aripa este julita mai pronuntat pe curbura dupa cum se poate observa si in poze.am dat in zona respectiva cu multa apa+samon+spuma(spalata bine)....toate combinatiile posibile si sters atent dar degeaba.pozele sunt facute dupa ce-am spalat.o in zona respectiva
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.054 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca vopseaua este luata, n-ai ce-i face.
Poti sa incerci sa estompezi aspectul juliturii cu polish, preferabil unul de culoare (pentru Perla poti folosi gri metalizat). Nu te-as sfatui sa folosesti spray sau creion de vopsea, nu iese prea grozav... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ady85btz |
![]()
|
daca folosesc polish o sa mai dispara,sau ....
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Pune o poza facuta ziua sa ne dam si noi seama calumea ce e acolo! Si a mea e facuta franjuri pe toate partile dar nu ma mai agit!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.054 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Polish-ul nu da rezultate spectaculoase (sa dispara complet zgariiturile) dar inbunatateste aspectul semnificativ. Pana la urma incercarea moarte n-are. Daca zici ca nu este indoita tabla si nu s-a luat vopseaua complet, eu zic ca merita sa incerci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ady85btz |
![]()
|
vopseaua nu e luat deloc,decat e julita-atinsa.a rams pe aripa mea vopseaua cretinului.un prieten mi-a zis ca diluantul da rezultate foarte bune.
Attached thumbnail(s) Pics443.jpg ( Size: 110.46k ) Number of downloads: 830 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
mai mult decat sa ia vopseaua masinii care te-a lovit nu o sa faca iar daca julitura e si in adancime vor ramane urme
repaint ![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
sfatul meu (desi, multumesc sfintilor, inca nu am patit asa ceva si sper nici sa nu patesc vreodata), este sa te duci totusi la politie pentru constatare si apoi sa iti faci reparatiile necesare/revopsire pe CASCO (presupunand ca ai CASCO). Nu cred ca are rost sa amani pentru ca mai devreme sau mai tarziu in acel loc afectat va aparea rugina si atunci va fi mult mai greu sa remediezi.
![]() This post has been edited by bloodem: 25 Apr 2007, 19:48 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
Vitriol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare sincer rau pentru masina ta...
Sincer nu mi se pare zgariata rau si parerea mea e sa incerci cu "Prevent", gasesti la magazinele de piese auto, e sub forma de pasta. Pe mine m-a lovit unu' in spate (cu masina de servici) si mi-a lasat multe urme de vopsea pe bara, am dat cu prevent si nu se mai cunoaste nimic. Deci sfatul meu este sa incerci cu prevent, daca nu se ia asa.....parerea mea este ca nu are rost sa vopsesti toata aripa pentru aia pentru ca nu stii cum o sa iasa + drumuri pe la politie, casco, service s.a.m.d. P.S. masina de servici e alba. |
--------------------
Dacia Logan
1.4
2007 Laureate
- B 37 xxx
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Salut incearca Turtle Wax din Cora e vreo 100 si ceva de mii si freci in zona aia pana iese mai mult ca sigur dupa Turtle se va cunoaste maxim 20%din ce este acum.Acum cu vopsitul sa stii ca nu e o idee f buna dc?si eu am un logan dar albastru marin si un nenorocit mi-a dat cu cheia toata partea stanga pana in tabla si trebuia vopsita neaparat ,sa stii ca iese frumos dar nu ca in fabrica numai e ce a fost si am facuto la Autocobalcescu din Dr taberei ii recomand baieti tineri si care stiu meserie dar orice ai face tot se va vedea un pic ca a fost revopsita deci foloseste Turtle WAx si cumpara si o sticla de polish lichid Elf tot 100 de mii si dai dupa Turtle wax si ai sa vezi ca nu se mai vede nimic .Sa spui daca am avut dreptate sau nu bafta
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(Vitriol @ 25 Apr 2007, 20:56) Zi-mi te rog cu numele complet.Ce este acest prevent:polish,ceara,sau ce solutie.Mersi mult QUOTE(cameleon_boy @ 25 Apr 2007, 21:46) Ce anume sa cumpar de la Turtle Wax?Zi-mi numele exact. Cu turtle dau dupa ce dau cu polish de la Elf??Mersi |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Dao dracu ca iese aia nu e mare scofala! A mea e atinsa pe toate partile! Asta sa fie buba ei! Atata timp cat stam la bloc si nu avem garaje nu putem sa le protejam! Zgarieturi or sa apara mai mereu! Bai un lopish ca o sa iasa sigur !
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
ady85btz |
![]()
|
ai dreptate Cr3ativ3,dar ma doare sufletul cand o vad asa, stiind cate eforturi au fost facute ca s-o am
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Prevent iti recomand si eu.Este un tub cu o pasta verde parca dar atentie sa nu dai pe suprafete din cauciuc caci se albesc si se curata extrem de greu.Cu asa ceva am polisat manual eu berlina inainte de a o vinde si pot sa spun ca a iesit marfa caci astupa si micile zgaraieturi.Daca mai gasesc tubul am sa iti fac o poza. Deasemeni nu polisa la soare sau cu tabla incalzita de la soare.Bafta!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Prevent e scump ia turtle wax ca e aceeasi afacere se numeste scrach remover,dai cu scrach remover pe zgarietura de vreo 2 3 ori cu o carpa moale de bumbac dupa aceea cu alta freci pana cand se duce scrach remover de pe aripa,in final dai cu polish Elf este o sticluta albastra la vreo 500 ml si la fel faci si cu polishul asta si iti garantez ca nu o sa mai ai nici o zgarietura ,eu unu asa imi scot zgarieturile,bafta
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Cu benzina daca dai, o sa iasa vopseaua cretinului aluia care te-a atins. Iti spun din propria experienta, merge. da cu benzina pe o carpa si freaca acolo. Cat despre polishuri si alte treburi de genul asta din cora sau nu, spuneti-mi si mie, cand ploua, sau cand duci masina la spalatorie, nu se ia polishu ala, nu se face lafel ca inainte? ce face polishu, dizolva vopseaua ca sa acopere zgarietura?
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
l@u |
![]()
|
Uite asa este Prevent.....si costa 12 ron!Am facut poza intr-un magazin de piese auto ca nu stiu unde este tubul cu ce mi-a ramas mie
This post has been edited by l@u: 26 Apr 2007, 15:43 Attached thumbnail(s) 26042007.jpg ( Size: 121.12k ) Number of downloads: 833 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
mersi mult baieti pentru informatii.o sa-mi cumpar chestiile alea si sper s-o rezolv cat de cat. vopseaua cretinului nu mai este,posibil sa fi iesit cand am dat cu apa+sampon+spuma.a ramas doar zgarietura(lacul,stratul superior julit).
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
am venit de la cora si mi-am luat si Prevent.O sa ma duc acum sa aplic sa vedem ce rezultate da.N-am gasit nimic de la Turtle pentru zgarieturi, am luat doar o ceara(cea mai scumpa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Dupa..jpg ( Size: 103.81k ) Number of downloads: 543 Dupa.jpg ( Size: 83.22k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
l@u |
![]()
|
Ma bucur si eu ca am putut sa te ajut. Distactie placuta !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Felicitari si eu scap de zgarieturi la fel,daca nu o sa ai ce face intr-un weekend da cu ceara toata masina si o sa vezi ,oglinda o faci ,pe ale mele cam la 2 luni le fac si sunt cele mai frumoase masini de pe strada,zic ca luciu acum nu le pot compara cu un maybach sau mercedes dar stralucesc ca in prima zi de viata .Succes
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
ady85btz |
![]()
|
am dat cu ceara de la turtle doar pe aripa julita si se vede criminal.acum imi fac freza in aripa
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
si eu am aceiasi problema....doar ca la mine e si infundata putin. eu vroiam sa ma duc la service...sa imi dea un ciocanel si pe urma sa iau prevent si turtle wax. sper sa iasa bine
am vazut multe loganuri cu aripile din spate julite. cred ca e din cauza ca sunt iesite asa de mult in afara. |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
ady85btz |
![]()
|
@c1p0...daca iti da un "ciocanel" o sa-ti dea si o revopsire.daca n-ai casco o sa te coste ceva asa ca mai bine te lipsesti...
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
l@u |
![]()
|
Daca pune ciocanelul pe masina trebuie sa puna si chit si apoi inevitabil se revopseste.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
am aflat si eu asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 23:06 |