DONATII, Lucruri ce nu-mi mai trebuiesc azi
![]() ![]() ![]() |
DONATII, Lucruri ce nu-mi mai trebuiesc azi
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
pentru solenza n`ai nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
E topic special pentru asta
LE ce e aia "anvelope dreapta spate"????????? This post has been edited by OAP: 1 Apr 2008, 10:50 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Scuzati-ma nu am vazut , de solenta am doar ventile de roata de rezerva .
L.E. Acum daca tot nu am vazut , sa lasam macar azi acest topic , poate ajutam pe cineva . This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 10:55 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Donez urmatoarele:
- janta dacie ingusta argintie - 2 cauciucuri 165/70/13 acceptabile (nu sunt deformate, dar destul de uzate) - o roata completa de rezerva ingusta (nu merge decat rezerva, ca e cam patratatoasa) This post has been edited by Kruger: 1 Apr 2008, 11:00 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am luat Logan din Uk si mi-au ramas dupa ce am schimbat volanul pe stinga urmatoarele :
- doua anvelope dreapta spate -volan pe dreapta -schimbator si cutie pe dreapta si mai am dar astea sunt mai importante ceas de butelie swatch , cred ca merge si la instalatiile GPS de solenta L.E. Am mai gasit in garaj bielete solenta , numai ca sunt tot de spate dreapta si ochelari de politist . This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 11:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau eu ochelarii te rog.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce caterinca
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Gata ochelarii i-am dat , Kruger , nu cumva esti politist la circulatie ?
Nu de alta da ochelarii sunt pentru moravuri |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tocmai ce am aflat ca am castigat la LOTO ... asadar ... donez 1 leu greu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Fantomas |
![]()
|
si eu imi donez motorul de pe logan
![]() app ... ceasul e in urma cu o ora ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Kruger |
![]()
|
Mdah, am luat teapa. Oricum, e gluma de autobaza.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
daca cu cauciucurile alea merge sa fac drifturi ,,,hai ca te scap eu de ele.
niste paratrasneturi de dsn nu ai? nu de alta dar am auzit ca vin ploile si nu vreau sa fiu prins desoperit. donez si eu ...juma de spray special de rugina .Nu e expirat .e din ala de face reclama la televizor ...de dai cu el .si in 2 ore rugina dispare. ciao |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Pozitia locului este absolut superba cu vedere panoramica catre "culoarul unic" (pentru a poza coloanele oficiale in trecere pe acolo folositi aparate foto fara blitz ) ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Subsemnatu ti le dau si faci proba , iti dau la pachet si economizor gpls (varianta mini) se foloseste la bricheta de solenta dar cred ca merge si la logan
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
super !
pai e de 12 v/? sa stiu daca se potriveste...sau e din ala nemtesc ,venit direct cu transformator? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pe el scrie 16v , o fi avind 16 valve ?
Are cineva tablouri de bord ? This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 14:31 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
nu ! V ala vine de la valvoline .e super tare.Deci te-am scapat de cauciucuri care merg pe proba si de ala.
hai ca iti dau eu niste tablouri ...marca gauguin..super tari sunt , au vopsea emailata si niste caractere gotice...cred ca sunt produse in germania ..fosta gotica.GRATIS ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
logan1.5dci |
![]()
|
Super tablourile , ce marime au ? Sunt de bord? Sper ca nu sunt cu natura moarta ca ma indispun la drum lung .
This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 14:45 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
ele sunt pentru tetiere dar cred ca merg modificate si pentru bord.
si am si cu natura moarta .si cu altceva ...fac la comanda , pot sa pun cu poza ta, soacra etc. totul gratis !!!! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
logan1.5dci |
![]()
|
Esti putin offtopic da merge azi , esti pe un topic de donatii , ca sa poti sa donezi ceva trebuie sa-l ai , iar tu n-ai .
Apropo de tablouri de bord adaptate , e periculos , pot sa o incurc , am auzit ca jeneaza la airbag . Oricum mersi , mai caut . Oricum multumesc ca m-ai scapat de caucioace ca ocupau loc , esti multumit de economizor ? This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 15:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Donez sange, plasma, bila, saliva si alte fluide corporale in cantitati aprobate de ministerul sanatatii si familiei. Cer si ofer seriozitate. Daca primiti anunturi pe mess despre copii cu cancer la talpa care au nevoie de operatii, dati-le ID-ul meu
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Numai lichide donezi ? Plasma de cit este si cit consuma?
This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 16:00 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Donez mileu si peste de sticla pentru plasma cu cod unic ca eu n-am noroc!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am aflat ca am castigat un MCVeu la promotia Adria asa ca donez Solenza unui student amarat, eventual care sta la camin si nu are monitor LCD.Astept pm.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Bre' ... s-a suparat cineva acuma cand a vazut ca de fapt era o gluma. Domne', aici nu se doneaza inca.
This post has been edited by AR-18-MOS: 1 Apr 2008, 19:47 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cine ? Vroia sa doneze ?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu mai ... voia sa ii fie donate ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:53 |