Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
![]() ![]() ![]() |
Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca o sa apara asa ceva vrodata
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate userul care a participat la focus-grupul legat de noua sigla (desi el credea ca participa la un focus-grup de facelift de logan) poate confirma sau nu forma din EZ.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
B-84-HWH |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar cei de la EvZ au dreptate, noua sigla Dacia va arata ca un deschizator de bere. Probabil i-au intrebat pe muncitori la ce se gandesc cand o fabrica. Cum de nu m-am gandit?
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004 Extreme 1,5 dci 82CP
- B-84-HWH
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Subscriu la deschizatorul de bere.Exact asa arata !
La noi , daca un lucru mere bine ori arata bine,apai ii bai , musai trebe schimbat. Cine o sa aibe sigla aia ,sa nu parcheze pe langa carciumi sau bodegi.Altfel , o sa gaseasca un morman de capace de bere in fata masinii ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@klaus: dighing ap za old staf
![]() ontopic: e un banc tip EVZ... sa mai vanda cateva fituici... This post has been edited by madkatweb: 31 Jan 2008, 00:41 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Sa speram totusi ca se mai gandesc la sigla...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
acelasi management defectuos de tip romanesc. " lupu-si schimba parul, da naravul,ba"
multa sanatate si o tpi =0 sau cat mai mica |
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
In loc sa va bucurati ca Dacia se gandeste la aspectul practic e.g.: te duci la padure cu masina si cand ai ajuns acolo constati ca ai uitat deschizatorul de bere. Ce faci? Simplu, te duci la sigla! voi va plangeti!!
![]() Acum intr-o nota semi-serioasa: s-au gandit ca toate siglele de masini serioase sunt cromate si cu gauri, asa ca dand gaura in sigla ridica nivelul marcii cu doua trepte! ![]() This post has been edited by Garett: 31 Jan 2008, 06:28 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Mie mi-ar place sa arate asa, culoarea albastra nu da bine pe toate noantele de culori din gama Dacia.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Va rugam, n-o lasati asa! Bagati ceva in mijloc acolo, un semn, o litera, un nud de femeie, pe Adrian Minune...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce, dar sigla asta noua imi aduce aminte de un interviu luat unui mare general din Politia Romana acum ceva vreme cand s-au schimbat uniformele politistilor.
Intrebat fiind cine le-a creat noile costume, tipul a raspuns foarte mandru: "Noile costume sunt creatia Departamentului de Design Vestimentar al Ministerului de Interne!" This post has been edited by vijelie: 31 Jan 2008, 08:51 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie sincer mi se parea o prostie sa pui sigla albastra pe toate masinile, indiferent de culoare.
Din informatiile mele, sigla se va schimba cu siguranta. Nu stiu insa daca va arata asa sau altfel. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Asta ca e sigla albastra nu mi se pare cine stie ce mare chestie. BMW si Subaru au albastru pe sigla si nu cred ca-si pun problema sa o schimbe din cauza asta
![]() Cat despre noua sigla, cred ca ar trebui acoperit golul ala cu o banda orizontala gen Nissan, ca sa fie desfacatorul functional ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce cretini!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aiurea. Mai bine o lasa pe asta care e acum.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E buna treaba cu desfacatorul, mai ales la brelocurile in forma aia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mda
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca va fi o situatie de genul: Dacia isi schimba sigla dar serviciile fata de clienti ba.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ce probleme mari au cei de la Dacia: facelift la sigla.
Sper sa nu fie cea anticipata de Evenimentul Zilei deoarece e oribila. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io zic ca e interpretarea unuia...care din apelativele la adresa loganului ca ar fi un aparat electrocasnic....a facut sigla ca un alt dispozitiv "domestic" poate chiar cu magnet.... sa fie lipit pe ....frigider.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mie imi place.
Nu cred ca o sa-mi cumpar vreodata logan nou, dar sigla mi se pare ok. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce alt producator auto si-a schimbat sigla de 4 ori in timpul existentei sale? asa de curiozitate..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiat parca?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
renault
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Renault...Peugeot... Fiat...BMW...
Unele schimbari au fost mai dramatice, altele au fost mai degraba restilizari. La Dacia eu as numi-o mai degraba restilizare. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ok, ok, am inteles
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Pacat ca suma siglelor nu e si suma calitatilor, asta conteaza in cele din urma.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:35 |