Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
![]() ![]() ![]() |
Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
skorpion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 June 06 ![]() |
Incercand sa nu fiu nici off-topic, nici deplasat, eu consider ca sigla noua e un esec care in timp o sa aduca mari prejudicii de imagine, de asta am si lansat un concurs pe blogul meu anti sigla in incercarea de a sensibiliza cat mai multi iubitori dacia cu simt estetic, nu doar tehnic.
Concurs anti sigla Sandero desfacatorul de bere |
--------------------
dacia
double cab 1,9D
2004
- B 24 FUN
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(tzaje @ 6 Mar 2008, 23:45) Excelent! Chiar mergea și scrisul vertical (scuzați fontul, la serviciu n-am opțiuni). This post has been edited by ursamajor: 7 Mar 2008, 10:53 Attached thumbnail(s) Logo_DACIA.jpg ( Size: 23.28k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Revin cu sigla, cu font stil DACIA.
Trebuie să recunosc că de data asta Dacia s-a cam grăbit. Mă mir că designerii ce-au creat sigla n-au avut inspirația s-o rotească precum băieții cu ideea. Astfel rotită, sigla e mult mai originală și asimetria ei, raportată la linia mijlocie a mașinii, se potrivește perfect cu aceasta. Chiar dă o notă aparte mașinii. PS: Poate că dacă ar vrea, ar mai fi timp să adopte această modificare. Chiar ar dovedi că sunt în întâmpinarea clienților. Dar mă tem că în hățișurile birocratice ale uzinei, nu se va găsi o minte ilustră care să tulbure apele. This post has been edited by ursamajor: 7 Mar 2008, 11:37 Attached thumbnail(s) Logo_DACIA_black.jpg ( Size: 23.26k ) Number of downloads: 61 Logo_DACIA_blue.jpg ( Size: 23.67k ) Number of downloads: 63 Logo_DACIA_red.jpg ( Size: 23.79k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniro @ 6 Mar 2008, 17:53) eu zic sa te mai gandesti camai e si mcv-ul<alt portbagaj> si pick-up, care si el are alt portbagaj. deci in total sunt vreo 3 matrite spate de modificat......mie imi iese destul de scump. plus ca daca troznest masina in fata te vei pomeni cu spoiler cu sigla noua...si vei vrea si pe spate. ce faci o mai troznesti si in spate sa-ti schimbe capacul la portbagaj? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
corect !
|
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
exista si o varianta de rezerva- o sigla mai mica fixata pe un suport cu forma vechii sigle - parerea mea
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 7 Mar 2008, 17:35) exista si o varianta de rezerva- o sigla mai mica fixata pe un suport cu forma vechii sigle - parerea mea ![]() da, da dar nu facuta de dacia...ci de o firma "sucu-sucu srl" care le va comercializa in vitan...dacia nu fa face inginerii genetice de genul asta. dar daca vrei poti sa te apuci de bricolaj si sa-ti lipesti noua sigla de vechea sigla. sa pilesti sa dai cu superglue..sau daca dispui de bani iti faci un capac la portbagaj "custom" si implementezi noua sigla. spor la bricolaj! This post has been edited by kAndrrei: 7 Mar 2008, 17:31 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 7 Mar 2008, 11:26) Revin cu sigla, cu font stil DACIA. Trebuie să recunosc că de data asta Dacia s-a cam grăbit. Mă mir că designerii ce-au creat sigla n-au avut inspirația s-o rotească precum băieții cu ideea. Astfel rotită, sigla e mult mai originală și asimetria ei, raportată la linia mijlocie a mașinii, se potrivește perfect cu aceasta. Chiar dă o notă aparte mașinii. PS: Poate că dacă ar vrea, ar mai fi timp să adopte această modificare. Chiar ar dovedi că sunt în întâmpinarea clienților. Dar mă tem că în hățișurile birocratice ale uzinei, nu se va găsi o minte ilustră care să tulbure apele. e greu sa gandeste injinerii astia de la dacia sa o faca asa sa insemne ceva DACIA, eu unul votez pentru D-ul acela |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sigla nu e chiar urata, poate cred asta din cauza ca sunt si mai urate. dar urla netul ca seamana cu un desfacator de sticle. astia de la dacia nu trebuiau decat sa iasa pe strada si sa faca un sondaj la 5 insi. si nu cred ca o mai scoteau. e clar ca nu au facut lucrul acesta.
nu' i bai, ca o schimba ei repede, ne-am obisnuit cu lucrul acesta. ![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
mi-e nu mi se pare urata noua sigla,aduce a desfacator de bere dar e ceva nou
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:44 |