Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
![]() ![]() ![]() |
Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Exact asta am observat si eu...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Păi stai că apar ”breloacele” multifuncționale!
This post has been edited by Lostboy: 4 Mar 2008, 15:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
hai baieti, spor la pilit
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
s-au scremut mult pana sa scoata sigla aia.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
conteaza? eu zic ca e mai frumoasa si se potriveste ok pe toate culorile de vopsea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DomnulK |
![]()
|
placuta cu scrisul dacia e aplicata, deci se poate scoate si vopsi cum vrem noi
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AL @ 4 Mar 2008, 14:52) Din prima poza pare exact un desfacator de sticle, sper sa fie doar o impresie. Arata mai modern, insa sigla veche cu triunghiurile albastre mi se parea mai faina, mai expresiva. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Desi arata a deschizator, e simpatica, mai simpatica decat cea albastra dinainte..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
e buna sigla, mai ales vara, mai un popas, mai o sticla de bere, ca e mai gustoasa decat la cutie, nu s-au gandit rau, serios vorbind, nu e rea sigla, dar parca totusi o puteau face mai altfel sa nu semene a desfacator.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Am impresia ca ne indreptam incet-incet spre un automatism cu desfacatorul asta de bere. Vom ajunge la fel ca atunci cand s-a lansat MCV-ul: multi au preferat atunci sa isi menajeze creierasul si sa adopte gata mestecata eticheta de ”dric”.
Eu zic ca are si desfacatorul de bere mandria lui, iar cu noua sigla nu cred ca poti sa dai cep la sticle decat daca le spargi. Este noua sigla buna pentru ceea ce vrea Renault? Recunosc, si mie mi-ar fi placut ceva vultur plesuv, dar solutia adoptata apropie marca Dacia de celelalte marci ale aliantei. Numele marcii este scos in evidenta, la fel ca la Nissan, exista si spatiul gol care apare la romb si la cercul japonezilor. Modul in care este conturata inspira mai multa grija, mai multa atentie. Ramane de vazut daca acest ”mai multa” va fi acoperit de realitatea produsului. Nu sunt asa de convins de noul font, in schimb. E prea cuminte, aproape banal in comparatie cu fontul vechi, care pastra ceva din ”vechea Dacie”. Macar daca nu ar mai fi pus bara verticala de la ”D” iesea ceva mai altfel, pentru ca ar fi fost oglinda lui ”C”. Alte comentarii fara desfacator??? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
urata.
si da, arata chiar ca un deschizator de sticle. This post has been edited by cristib: 4 Mar 2008, 18:54 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
Recomandare catre Automobile Dacia Pitesti*:
Aruncati sigla noua, Cel mai probabil cei ce au construit masina chiar isi desfacuse o bere si fiind sigla normala prea departe omul acela si-a zis in minte "bine mah eu sa ma duc dupa silga? Da' cine-s eu ? Chiar in asa hal am ajuns sa ma duc eu dupa sigla ? Doar eu is Ionel mondialu' ". Si aflandu-se cu desfactorul de bere in mana l-a lipit pe acesta. Nu ca Dacia ar fi o marca de prestij, dar Doamne cate mistouri or sa apara daca sigla ramane, bineinteles toate legate ca este un desfactor de bere. Asa ca VREAU SIGLA VECHE INAPOI (CEA ALBASTRA) *Este o parere personala nefondata(adica pentru oamenii speciali nu am fost sa vad daca chiar au lipit un desfactor de bere dar e PROBABIL sa fie adevarat) This post has been edited by emil_t: 4 Mar 2008, 20:00 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
emil_t |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 4 Mar 2008, 20:14) http://yelbochoapa.files.wordpress.com/200.../honda-logo.jpg http://media2.gruprc.ro/photo/thumbs/_400/...da02f20b316.jpg Probabil ca sunt prea exigent cu Dacia ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Lostboy |
![]()
|
Lăsând gluma la o parte mie îmi place sigla cea nouă. E chiar ...cum să zic - simplă și cu stil.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
se putea muuuult mai bine. dar e ok. fontul folosit este insa un pas inapoi. nu exprima nimic...
vb. ceea...parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
emil_t |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 4 Mar 2008, 20:14) Oare sigla de la Honda nu este tot un desfacator de bere? Ai foarte mult de asteptat pana o sa apara un comentariu pe masura postului tau. NU am vrut sa zic ca majoritatea sunt asa dar am mai vazut mai demult CATEVA posturi in gen, dar IMI PLACE formul. Am anumite probleme cu exprimarea, mi se intampla des sa vreau sa zic ceva si sa fiu inteles altfel. Nu stiu chiar deloc de ce m-am precipitat asa tare pt logo, maine cu siguranta am sa zic ca-mi place parca vad. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
B-84-HWH |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi vine sa cred cat a putut sa prinda gluma mea cu desfacatorul de bere. Aproape ca imi pare rau, desi o iau ca pe un compliment. Imi pare rau pentru ca in varianta oficiala arata destul de bine, in opinia mea. Asteptam sa capete identitate si sa speram ca intr-o zi peste cativa ani o vom recunoaste, atat noi dar mai ales altii, asa cum azi recunoastem un VW, o Honda, etc
Sa ne fie de bine. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004 Extreme 1,5 dci 82CP
- B-84-HWH
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Gluma? Ce gluma?
---------- Traiasca desinerii (nu, nu-i o greseala) de la Rino! Tare au ma' gresit-o! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu ma pot abtine, imi pare rau... E UN DESCHIZATOR DE STICLE
![]() Daca pana acum se furau siglele chiar daca nu prea aveau ce face cu ele, imaginati-va de acum inainte, cand i se poate da un scop atat de indragit de catre poporul roman (de cand a renuntat la sticla astupata cu un ciocalau de porumb...). Este vorba de un concept unitar: frigider, deschizator de sticle, oare ce urmeaza? Acu' serios vorbind, sigla mi-ar fi placut mai mult daca zona pe care scrie "Dacia" ar fi fost mai ingusta. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
CT-87-KRY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 February 08 ![]() |
Mie chiar imi place noua sigla dacia acum fiecare are dreptu sa zica daca i place sau nu.
![]() |
--------------------
dacia
1307
2006
- CT-87-KRY
|
|
vadiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 June 07 From: Oxford, UK ![]() |
Parerea mea e ca totusi e un pas inainte, mic, dar inainte. In ceea ce priveste fontul folosit, mie imi lasa impresia de fad, fara sa exprime vreo personalitate, ceea ce mi se pare cam ciudat, avand in vedere ca au declarat intentia de a atrage mai mult tinerii, mai ales cu modelul Sandero.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Privilege Renault Twingo GT 2008
Ex. Renault Twingo GT 2007, Ex. Suzuki SX4 Sedan GS 2009, Ex. Logan 1.4 Laureate 2005 |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Mie nu-mi place. Chiar arata a desfacator de bere. Prea simplu.
Dar imi place la nebunie "font-ul" scrisului! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Cred ca viitorii posesorii de "sigla noua" o sa caute sigla veche
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
viorel31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 2 April 07 ![]() |
Noua sigla Dacia, lansata la Salonul Auto de la Geneva impreuna cu al cincelea membru al gamei Logan-Dacia Sandero-, este in trendul aliantei Renault-Nissan si in imaginile cu Sandero partea frontala(inclusiv noua sigla) aduce f mult cu cea de la Nissan Tida.
Eu zic ca arata bine, culoarea albastra de la veche de pe acum sigla nu prea mergea la toate nuantele de vopsea folosite de Dacia, este moderna chiar daca primul lucru la care te duci cu gandul cand o vezi este...ati ghicit? un desfacator de sticle de bere ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
2007, 1.6, 16v, 110 cp, RNA
- DB-10-LVD
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu m-am jucat putin in photoshop si cred ca un embos pe scris- eventual acesta sa fie gen timbru sec ( litere lipsa ) - ar fi aratat mult mai bine - eu cam as aas vedea scrisul, nu neaparat pe rosu
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Ai dreptate, acum observ ca noua sigla are literele aplicate si nu incrustate. Daca acea vopsea nu e de calitate e posibil sa vedem cu timpul sigle goale fara inscrisul DACIA care se va lua cu timpul pe la spalatorii.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:32 |