Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
![]() ![]() ![]() |
Dacia isi schimba sigla, Renault+Nissan=Dacia
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 2 Mar 2008, 17:05) esti destul de apropae de adevar...mai ai doar putin de lucrat la ea.... kAndrei are dreptate, o singura parte mai trebuie modificata. Mie imi place cum arata. Ii da un look mai de masina straina, fata de ce a fost pana acum. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
arata foarte frumos pe masina<gusturile, ca si ordinele, nu se discuta>....pacat ca nu se potriveste pe loganul actual
![]() This post has been edited by kAndrei: 3 Mar 2008, 20:47 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(kAndrei @ 3 Mar 2008, 20:46) pacat ca nu se potriveste pe loganul actual Daca ar fi doar grila ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Rabdare, rabdare...si tutun!
Deja am ras un pachet de tigarete.... Cred ca daca erati acolo...deja acele prelate albe nu mai existau....gaseam noi o metoda sa vedem ce-i sub ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
DomnulK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
pun pariu ca sigla va fi ceva gen Renault, va pastra doar forma de la sigla actuala si va fii cromata si fara inscrisuri (DACIA) pe ea....
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
DomnulK |
![]()
|
e putin mai complexa de atat, are si o grila incastrata..... ups, iar nu m-am putut abtine
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pune pariu, ce nu te lasam noi ...
QUOTE(kAndrei @ 3 Mar 2008, 22:12) e putin mai complexa de atat, are si o grila incastrata Nu il baga in seama pe giullia24. A semnat un contract si ii este frica sa mai spuna ceva.This post has been edited by IRONICK: 3 Mar 2008, 22:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
giullia24 |
![]()
|
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Eu as pune pariu ca are inscrisuri pe ea. Si ca forma nu va fi aceeasi.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
DomnulK |
![]()
|
tocmai despre asta discutam cu un prieten pe privat, in legatura cu sigla NOUA: "ca o sa inebuneasca lumea sa si-o puna pe logan".
sa vedeti cate sigle NOI lipite cu silicon, poxipol, superglue, vor fi pe "batranele loganuri". |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Alfred |
![]()
|
N-ar fi rau. Ar insemna ca noua sigla si-a atins scopul. Urata oricum nu e. Pana la urma se apropie de stilul marcilor Aliantei.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Auziti, cei care stiu multe si spun putin, faceti un desen de mana si il astept pe mail. Il pun eu pe forum nu e problema.
Dar nu ar mai fi amuzant, nu? |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Alfred |
![]()
|
Ai dreptate.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am dreptate adica astia de la uzina rad de noi.
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
lasa-i sa rada, ca asta fac din 68...
|
--------------------
/
/
/
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(DiMaggio @ 3 Mar 2008, 23:35) Auziti, cei care stiu multe si spun putin, faceti un desen de mana si il astept pe mail. Il pun eu pe forum nu e problema. Dar nu ar mai fi amuzant, nu? dar ce te faci daca nu avem talent la desen? dupa aia vine lumea si ne da in cap ca i-am dus in eroare cu desenele noastre.... This post has been edited by kAndrei: 3 Mar 2008, 22:42 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
giullia24 |
![]()
|
pun pariu ca baietii deja au "luat" din uzina noua emblema Dacia si maine dupa ce ies de la uzina ii vezi in fata blocului cum si-o lipesc in locul celei vechi...o sa-i vedem in trafic pe aici prin Pitesti/Mioveni.....
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE În premieră la salonul de la Geneva, Dacia lansează noul Logan Sandero, model derivat din Ranault Sandero, care a fost lansat în Brazilia, în decembrie 2007. Reprezentanții companiei au declarat că odată cu lansarea modelului Logan Sandero, Dacia va lansa și noul logo al mărcii autohtone, care nu va mai avea culoarea albastră, ci va fi roșu. Sursa: Editie Speciala Ma intreb cit de credibila poate fi aceasta informatie |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Haidi mai oameni buni, voi va uitati in gura "cârtiței"?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si daca sigla o sa fie rosie atunci i-ul o sa fie albastru ?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
sigla rosie????!!!
asta da surpriza ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DiMaggio @ 4 Feb 2008, 23:42) Dupa parerea mea DiMaggio s-a apropiat cel mai mult de forma siglei, poate nu chiar asa de ascutita jos si poate alt font... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nici eu n-am prea mare incredere in chestia cu sigla rosie, mai ales ca vine de la o sursa care n-are treaba cu presa auto, e un ziar local. Am pus-o mai mult ca fapt divers.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
In asteptare m-am jucat si eu putin si mi-a iesit asta:
Attached thumbnail(s) sigla_dacia.jpg ( Size: 4.59k ) Number of downloads: 49 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
gata.. s-a lansat sigla noua: http://www.daciagroup.com/
Attached thumbnail(s) logo_dacia.jpg ( Size: 8.32k ) Number of downloads: 112 sigla2.jpg ( Size: 3.26k ) Number of downloads: 81 deschizator.jpg ( Size: 2.26k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
DomnulK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pardon... ultima doar seamana, umbla un zvon ca ar fi incercat sa imbine utilul cu placutul....
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:01 |