Folie Omologata vs Ionizare, Ce preferati? care e mai bun ce ati alege?
![]() ![]() ![]() |
Folie Omologata vs Ionizare, Ce preferati? care e mai bun ce ati alege?
NsL |
![]()
|
||
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am folie si imi place cum da pe masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ionizate si-mi plac mai mult decat alea cu folie
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce este aia ionizare profesionala? Si cu ce difera de o ionizare neprofesionala?
This post has been edited by IRONICK: 29 Apr 2009, 12:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ionizarea se face la fel indiferent de firma doar pretul difera si nu exista profi sau ne profi
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
prefer pe cele clare pentru ca este mult mai frumos la drum lung pentru pasageri ..... vezi domne padurile patriei
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
26-Kbe |
![]()
|
Si prin ionizate vezi padurile patriei
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Parerea mea:folia da alt aspect masinii
![]() ![]() PS:Toate masinile smechere au folie,foarte putine(daca nu deloc) am vazut cu geamuri ionizate. Inca o data spun ca e o parere proprie. Va salut! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dupa ce te bate soarele-n ceafa 2 ore, nu-ti mai trebuie nici paduri nici patrie. Doar aspirina pisata si comprese cu apa rece.
![]() Pana-n ziua de azi, si-s ionizate de patru ani, n-am auzit decat de bine din partea celor care au stat in spate. Sunt mult mai odihnitoare. Ale mele-s ionizate "profesional". 70% - 30%, asa cum zicea legea atunci. Le-au ionizat doi Ioni. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(andreiy @ 29 Apr 2009, 16:00) Toate masinile smechere au folie ce este aia o masina smechera? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
vw
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
A seiz.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
IRONICK |
![]()
|
ok, am inteles asta cu masina jmechera. dar cu ionizarea profesionala cum ramane?
This post has been edited by IRONICK: 29 Apr 2009, 15:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
"folie neomologata cu acte false".
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
ionizare cu acte in regula la send 92 a costat 135ron
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Apr 2009, 15:24) @ironick o masina smechera este o masina cu care atunci cand iesi cu ea oamenii sa intoarca privirea.(bine acum fiecare interpreteaza cum vrea) @victoras tata nu am facut nici o aluzie la masina mea si nici la nr masinii ![]() PS:O masina smechera in primul rand nu e o DACIE si scz d off topic dar baietii asteptau un raspuns nu-i asa? Bafta! |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ejt paiat de paiat 'ca-ti-as.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
andreiy |
![]()
|
Eu zic ca ar mai bine sa-ti ti comentariile(si asa fara rost) acasa.Daca ai chef de cearta sau misto nu prea ti-ai gasit persoana potrivita si nici locul potrivit,daca nu stiai asta e un forum pe care se discuta pareri pro/contra despre anumite subiecte nu locul de cearta al unora ca tine.
Nu-ti convine ce se scrie pe forum nu esti obligat sa raspunzi.Si cu asta te-am lasat. |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
tixti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 25 September 07 ![]() |
ionizarea se poate face si ne-profi. La ionizare iti scoate geamurile si le trateaza. O ionizare ne-profi inseamna de la demontare gresita + montare gresita, pana la grade de ionizare eronate (iti zice ca o face 40% si el o face 60%... asa a iesti, dar merge nu?). Trebuie atentie si profesionalism in toate etapele ionizarii.
Masinile jmekere nu au folie, au geamuri ionizate din fabrica + oglinzi cu tenta de culoare. Diferenta intre folie si ionizare este aspectul, mai putin dur si mai putin suparator in cazul unei ionizari 40... pana la 60%. Geamurile cu aspect de oglinda de la exterior sunt urate, dupa parerea mea, oricum sunt lipsite de eleganta si de distinctie. Nu o sa vezi niciodata un director, parlamentare, corp diplomatic, urcandintr-o masina cu geamuri oglinzi, ci cu geamuri fumurii, adica undeva pe la 60% maxim. Nu se vede nimic inauntru, dar e o masina mai eleganta decat una plina de oglinzi, din care rasuna maneaua si coboara cocalaru'. La fel cum ionizarea trebe sa fie profi si lipirea foliei trebe sa fie profi, s anu ramana bule de aer, etc, stiti voi mai bine. Da, cea mai buna treaba o fac baietii de la Pitesti de la Send 93. Sunt recunoscuti, fac treaba buna, noi, la masinile de la firma tot acolo am ionizat si a iesit super. Or mai fi si altii, dar nu cunosc. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003, 1,4 MPI, alb Boreal
- BR 06 BOG am masina mica neamuleeee...
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
daca imi pun folie pe geamurile spate , nu pe luneta , am nevoie de ceva acte ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
v-am zis...eu printre altele mai pun si folie
atasat poze cum arata folia omologata Attached thumbnail(s) P1010767.JPG ( Size: 276.11k ) Number of downloads: 1332 P1010766.JPG ( Size: 179.32k ) Number of downloads: 1397 P1010764.JPG ( Size: 157.46k ) Number of downloads: 1345 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
presimt ca acest topic v-a fi inchis in urmatoarele 3 zile
![]() app.mi se pare un topic de cafenea... |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
NsL |
![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
QUOTE(Reckno @ 29 Apr 2009, 19:48) Reckno, nu te supara.... dar foliile din prima poza nu sunt omologate,probabil ai luat folie la 10 metri , cu 7 omologari + 3 stikere pt fiecare foaie de omologare .... si folia aia care se vede in poza . cea p care scrie "window film" e d-aia de 10 RON ...kre nu e omologata.... scuze dak ma insel ..dar si eu cumpar direct de la alfa si stiu ce stocuri au ... omologata au dekt aia DRK la cutie ..cum ai in pozele 2 si 3 ... si d-aia la tub de plastic .... cu ambalaj verde.... scuze dak te-am deranjat cu ceva... ![]() PS : la ce preturi faci montarea spate/spate +fata ? Azi am fost la SEND 92 ... si mi-au zis k ma costa 130RON fata 30-40 % + spatele maxim 75 % ... omologate...si mi-a placut atat de mult ideea inkt mi-am luat folie omologata SUper dark black (minim 70 % ) la 80RON si sambata cred k o duc la montat... am meserias ... are experienta vreo 300-400 masin ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(NsL @ 30 Apr 2009, 00:56) Reckno, nu te supara.... dar foliile din prima poza nu sunt omologate,probabil ai luat folie la 10 metri , cu 7 omologari + 3 stikere pt fiecare foaie de omologare .... si folia aia care se vede in poza . cea p care scrie "window film" e d-aia de 10 RON ...kre nu e omologata.... scuze dak ma insel ..dar si eu cumpar direct de la alfa si stiu ce stocuri au ... omologata au dekt aia DRK la cutie ..cum ai in pozele 2 si 3 ... si d-aia la tub de plastic .... cu ambalaj verde.... scuze dak te-am deranjat cu ceva... ![]() PS : la ce preturi faci montarea spate/spate +fata ? Azi am fost la SEND 92 ... si mi-au zis k ma costa 130RON fata 30-40 % + spatele maxim 75 % ... omologate...si mi-a placut atat de mult ideea inkt mi-am luat folie omologata SUper dark black (minim 70 % ) la 80RON si sambata cred k o duc la montat... am meserias ... are experienta vreo 300-400 masin ![]() ![]() kred k suferi krunt d prea multa mirkaleala si hi5 si mama dracu'. Tu vezi ce tampenii necitibile ai scris pe acolo? De regulament ai auzit? Sau esti rebel dinala vesel? Dragi moderatori: Rog a nu fi tras la raspundere pentru folosirea excesiva a IRC-ului, dar am considerat necesar sa vorbesc pe limba colegului nostru, riscand altfel sa nu ma fac inteles. Multumesc pentru intelegere. This post has been edited by driverx: 30 Apr 2009, 06:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
QUOTE(Reckno @ 29 Apr 2009, 19:48) da...cele pe care scrie window film nu sunt omologate...doar cea cu ambalaj alb este omologata.. 30 Apr 2009, 10:39: QUOTE(NsL @ 29 Apr 2009, 23:56) Reckno, nu te supara.... dar foliile din prima poza nu sunt omologate,probabil ai luat folie la 10 metri , cu 7 omologari + 3 stikere pt fiecare foaie de omologare .... si folia aia care se vede in poza . cea p care scrie "window film" e d-aia de 10 RON ...kre nu e omologata.... scuze dak ma insel ..dar si eu cumpar direct de la alfa si stiu ce stocuri au ... omologata au dekt aia DRK la cutie ..cum ai in pozele 2 si 3 ... si d-aia la tub de plastic .... cu ambalaj verde.... scuze dak te-am deranjat cu ceva... ![]() PS : la ce preturi faci montarea spate/spate +fata ? Azi am fost la SEND 92 ... si mi-au zis k ma costa 130RON fata 30-40 % + spatele maxim 75 % ... omologate...si mi-a placut atat de mult ideea inkt mi-am luat folie omologata SUper dark black (minim 70 % ) la 80RON si sambata cred k o duc la montat... am meserias ... are experienta vreo 300-400 masin ![]() ![]() prietene nu te supara tu..dar ar fi cazul sa iti ti parerile tale pentru tine si sa fi mai rezervat in declaratii. te rog sa iti editezi postul sa fie unul neostentativ. This post has been edited by Reckno: 30 Apr 2009, 10:39 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Stie cineva in Pitesti unde se poate pune folie pe geamuri si la ce preturi? Ma intereseaza ambele variante: doar manopera (cu folia vin eu) sau cu totul (manopera + folie).
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
andreiy |
![]()
|
In Pitesti poti sa te duci sa-ti pui folie la Llumar la Fys Auto Tuning(dar o sa te coste ceva).Te duci doar cu masina au ei tot ce trebuie.
Scuze in caz de vreo reclama. |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
cat o sa ma coste? ai idee?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
andreiy |
![]()
|
Nu stiu ce preturi au cel mai bine ar fi sa te duci la ei sa intrebi.Intra pe www.fys-autotunig.ro parca au si o adresa unde sa-i gasesti in Pitesti.
Dar o sa te coste ceva.Eu as zice sa te mai interesezi pe la alti baieti care pun folii ca de omologare iti iei folie de la alfaromtrans si nu ai treaba(dasta am si eu si nu am avut probleme). This post has been edited by andreiy: 30 Apr 2009, 14:35 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:17 |