Imbunatatiri aduse Dsn-ului meu..., fara tuning!
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri aduse Dsn-ului meu..., fara tuning!
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Imaginea_nr._649_.jpg ( Size: 234.68k ) Number of downloads: 2947 ABCD0001.JPG ( Size: 218.51k ) Number of downloads: 3250 picture006.jpg ( Size: 41.1k ) Number of downloads: 3039 picture004.jpg ( Size: 64.86k ) Number of downloads: 2622 picture005.jpg ( Size: 49.21k ) Number of downloads: 2589 |
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
- bun: ai pus neoane ca sa vezi pedalele
![]() - eu as fi inceput cu lucrurile care schimba radical masina: jante, praguri, spoilere... si ar mai fi... parca in spate se vede eleronu` ![]() - spor la treaba in continuare... ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Atat timp cat iti este afectat accesul la frana de mana si mai important, prinderea centurilor de siguranta nu se mai face in conditii optime, atunci orice imbunatatire, din punctul meu de vedere, trece nu pe locul 2, ci la fundul listei.
Vorbesc strict de cazul de fata..... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
ce pot spune eram sigur ca se va ajunge la tipica chestie "parca vad eleronul" si "nu poti trage frana de mana"
1.) Nu am eleron si nu o sa-i pun ca nu ma pasioneaza! 2.) Pot trage frana de mana la maxim! 3.) Daca aveam bani da imi luam si eu roti..dar cand nu ai te descurci cum poti 4.) Am si mentionat ca nu e tuning! 5.) Nu sunt neoane |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Eu cred ca cel mai important este faptul ca omul isi ingrijeste masina si o infrumuseteaza asa cum poate. Ce sunt albastrelele daca nu sunt neoane? Leduri, ceva? Cum le-ai cuplat la tensiune?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
nu o lua in nume de rau, nu am vrut sa para ca te critic, era doar parerea mea... in rest, fiecare cu gusturile lui... numai bine
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
As fi pozitionat diferit sursa de lumina de la picioare, in lateral undeva si as fi ales alta culoare.... dar asta e chestie de preferinta. Daca tot te-ai apucat de asta, poti pune si un led pentru ambianta in oglinda retrovizoare (sa bata in jos nu in alte parti). In rest mi se pare ok.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Ovidius:
Sunt doar leduri albastre cate 3 pe o parte. Fiecare led are cate o rezistenta de 500 Ohmi in orice caz maxim 1 kOhm. Sunt leduri albastre de la brichete ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Puteam sa bag mana in foc ca-s bece de alea de la bricheta(adica leduri)
Si cu centurile cum ramane? ai acces bun la "cupla" de la centura? PS: Arata bine-binisor, dar: 1) Spoileru fata ori mi se pare ori e putin umflat in partea de jos, pe la mijlocul lui. 2) Parca i-as schimba capacele de la roti ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
1 la mana...intr-adevar...si pe mine ma zgarie pe creieri capacele alea
2 la mana...poate el nu poarta centuri...dar am si eu acelasi tip de cotiera si "cupla"aia trece pe langa ea si se prinde fara probl... 3 la mana...chiar e bara umflata ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
NYC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() cele de matiz din cate am vazut se potrivesc cel mai bine pe dacie |
--------------------
Dacia
SN
2002 Confort
- PH-XX-XXX
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
NYC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 From: Ploiesti ![]() |
offtopic: matizu are jenti de 13 !, try again
This post has been edited by NYC: 28 Nov 2006, 13:22 |
--------------------
Dacia
SN
2002 Confort
- PH-XX-XXX
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
offtopic: matizu are JANTE de 13!
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
Pulsar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
cotiera ai cumparat-o de undeva, un model special pentru SN?
Cum ai prins-o? Si pe mine maintereseaza o astfel de cotiera, e super buna, mai ales la drum lung pentru cei care conduc doar cu o mana. eu de exemplu ma sprijin in frana de mana cu podul palmei si multi ma intreaba mai in gluma mai in serios "de ce stai cu mana pe frana de mana" ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Si eu am cotiera ceva asemanator cu ceea ce are el (de la Type R) numai ca mai ieftina (din Carrefour - 65 RON)...A mea e identica, numai ca in loc de imitatie fibra de carbon e gri. E ajustabila pe lungime, latime si inaltime, asa ca ti-o instalezi cum vrei tu. A mea are talpici jos, asa ca nu e prinsa de nimic si se preteaza la orice, insa o voi prinde de plasticul de pe mijloc.
Treaba proasta e cu trasul franei de mana...daca vrei cotiera d-aia si vrei sa faci cerculetze, forget about it!!! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
Pipo_arp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 29 November 04 ![]() |
marfa chestia cu leduri-le! si eu sunt pasionat d chestia asta!am avut si eu mult timp led-uri exact ca tine...dar am ajuns la concluzia ca mai bune sunt neonele....asa ca am gasit pe net un set de 2 neoane pentru carcasa de calculator(am dat 30 RON).. lumineaza mult mai puternic iar lumina nu este focalizata intr-ul punct.(leduri-le de la bricheta sunt leduri cu lupa). Iar in ceea ce priveste culoarea,parerea mea e ca albastrul este cel mai potrivit. Oricum multa bafta si astep sa vad ce idei mai ai !
![]() This post has been edited by Pipo_arp: 2 Dec 2006, 09:25 Attached thumbnail(s) Dsci0126.jpeg ( Size: 168.07k ) Number of downloads: 1688 Dsci0127.jpeg ( Size: 184k ) Number of downloads: 5631 |
--------------------
Dsn
Dsn FAC SPORT EXTREM CU DACIA\CU OCHII INCHISI O CALC|IMI PLACE SENZATIA!
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Am mai revenit cu niste poze...ca sa demonstrez ca e totu` ok cu acea cotiera ca nu ma incomodeaza la nimic ; + cateva imbunatatiri ... nu foarte mari...(pt. pipo...mai aratami ce modificari mai ai pe a ta.
![]() This post has been edited by brandy_tdi: 4 Dec 2006, 15:48 Attached thumbnail(s) picture011.jpg ( Size: 27.41k ) Number of downloads: 1148 picture015.jpg ( Size: 41.11k ) Number of downloads: 1389 picture016.jpg ( Size: 40.62k ) Number of downloads: 1377 picture018.jpg ( Size: 58.64k ) Number of downloads: 1340 picture021.jpg ( Size: 35.73k ) Number of downloads: 1516 picture022.jpg ( Size: 43.47k ) Number of downloads: 1254 picture023.jpg ( Size: 47.93k ) Number of downloads: 1382 picture025.jpg ( Size: 30.82k ) Number of downloads: 1463 picture014.jpg ( Size: 27.82k ) Number of downloads: 1428 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Singura imbunatatire mi se pare plafoniera...
Cotiera aia se rabateaza? Ca altfel e deranjanta rau cand vrei sa tragi frana de mana. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Plafoniera este legata in serie cu cea originala? Ai pastrat-o si pe aceea? A fost greu de pus? De unde ai luat-o?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu e aia de pe Slz???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
plafoniera este aceeasi 300k in vitan acum 6 luni, e legata in serie cu cealalalta.. deci am pe amandoua temporizare:P dar zic eu ca e bine, ca se vede ceva mai bine noaptea...
nu e greu de pus, eu am facut un sablon, am dat cu markeru` pe plafon am decupat cu un cutter si gen are o clema de fixare si intra oarecum sub plafon sa zic asa...si sta fixa. This post has been edited by brandy_tdi: 4 Dec 2006, 21:05 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Am revenit cu niste adaugari:
1.)Scris pe roti 2.) Leduri in clantele interioare Attached thumbnail(s) Imaginea_nr._719_.jpg ( Size: 178.67k ) Number of downloads: 1307 Imaginea_nr._715_.jpg ( Size: 162.7k ) Number of downloads: 1421 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Burnot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
E dragutz ce ai facut masinii tale cat mai simplu,dar iti recomnad ceva .. Scoate inscrisurile de pe roti iar la portiere pune-i niste band cu dacia ceva ii mai schimba din aspect si poate ii pui niste praguri false simple dar dragutze ..Cam atat .. In rest imi place stilul care i l-ai dat masinii tale..
M.E. Fără irc-isme! This post has been edited by DragosP: 19 Jan 2007, 07:32 |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
rpana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Saptamana asta am dat si eu culoare DSNului meu. Am sa revin maine cu cateva fotografii. Ceva simplu...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
decembrie 2002
- BAV
|
|
dragos_ro_pop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 February 06 ![]() |
Pentru ledurile de la clantele de la usi de unde ai tras fire????
![]() This post has been edited by dragos_ro_pop: 11 Feb 2007, 08:57 |
--------------------
Dacia SN
Dacia SN
2001 Rapsodie
- PH 84 DEX
|
|
Costi.88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
Referitor la DSN-ul din pozele de la post #1, as vrea sa stiu de unde ai facut rost de masca de radiator fara grilaj de plastic, doar rama. Am o plasa neagra pregatita, dar nu gasesc pe nicaieri o astfel de masca de radiator
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
E masca de fabrica din care a decupat "partea centrala"...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Si eu mi-am facut ceva imunatatiri, cum ar fi antifonarea totala a interiorului si pus peste burete de 5 mm, cuie de solentza pe haion, alt volan mai mic decat roata aia de car si multe altele care acum imi scapa... oricum nu vreau sa mi-o ia nimeni in nume de rau dar eu unu prefer lucrurile simple si frumoase pe cand leduri albastre sau neoane prin masina sau sub masina mi se pare o tiganie mizerabila; fara suparare
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:40 |