Supraveghere video in Bucuresti, 400 camere video in 100 de intersectii
![]() ![]() ![]() |
Supraveghere video in Bucuresti, 400 camere video in 100 de intersectii
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
deci bucurati-va cat e timp!
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Am citit si eu stirea dar nu cred ca se dau amenzi cu ele, cred ca e mai mult pentru fluidizarea si observarea traficului. Nu cred ca fac si poze pentru amenzi.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Poza in adevaratul sens la cuvantului trebuie doar la radar dar aici pentru restul contraventiilor este sufucienta o camera cu rezolutie foarte buna sa poata marii nenea ce supravegheaza imaginea si sa distinga numarul cand il vede pe bandit
![]() Pasul urmator ar fi sa poata face administrarea semafoarelor dintr-un centru specializat... de exemplu sa dea unda verde de 1.5 min (fata de 45 sec. cat este setat normal) pe Stefan cel Mare intr-o intersectie cand se vede o ditamai coada... dar cred ca este doar un vis frumos. |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
pai da dar tie pe ce baza iti da amenda? pe baza faptului ca statea unu si se uita la camera si ti-a notat numarul? iti trebuie si o poza ca sa probeze respectiva contraventie ca asa poate sa stea masina in parcare si tu sa te trezesti cu cutia plina de scrisori de cotizatie pentru politie. oricum sistemul ar trebui sa fie automat ca nu cred ca ar sta cineva sa dea click in fata monitorului.
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
pai nu cred ca nu pot "pune pauza" .
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Johnny Bravo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine ca pun camere d-alea. Sa-i arda la sange pe nesimtitii care o taie pe contrasens si pe urma au pretentia sa le dai voie sa se bage in fata ta inapoi in coloana, pe taximetristii care nu semnalizeaza, pe aia care schimba benzile fara sa semnalizeze si fara sa se asigure...
|
-------------------- Audi A3 8p 2.0 TDI DSG
Opel Astra H 1.6 Twinport Opel Astra Classic 2 1.7 CDTI |
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
si daca esti un sofer model, si ti se intampla o singura data sa gresesti ?
eu recunosc ca nu trec pe rosu indiferent de situatie, dar mi s-a mai intamplat sa nu fiu atent si sa trec pe galben sau chiar pe rosu! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
MeganeCC |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut sa zic ca nu as fi de acord cu un astfel de sistem de supraveghere, pt cei care nu incalca legea cu buna stiinta!! Se mai intampla sa treci pe rosu (sa nu-l vezi sa nu fii atent, etc), si ar fi aiurea sa-ti ia imediat carnetul.
pt. matei: am vazut ca am scris o aberatie! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Ma intreb cat asfalt s-ar putea turna de banii astia....
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai conteaza acum, banii europeni sunt folositi pentru modernizare etc... bani primariei / municipalitatii sunt folositi pentru drumuri/vile
![]() This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 11:07 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
EL_BGD |
![]()
|
cred ca-mi iau o bicicleta........
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
gondola e viitoru in bucuresti, ascultati-ma pe mine
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu,sunt de acord cu el_bgd.O biciicleta e solutia cea mai normala,mai nasol e ce faci cu soferii care trec la milimetru pe langa tine?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@solon
le bagi "carne in frigider" sa le ajunga cam pana la craciunul urmator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() off: mergand cu bicla odata prin oras a deschis o proasta usa si mi-a acrosat roata din spate si m-a aruncat in cap...abia imi luasem bicla... ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
asta cu camerele de supraveghere in bucuresti e cea mai buna veste in ultima vreme. doar ca 400 sunt cam putine pentru cat de indisciplinati am putut sa ajungem.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
E un inceput totusi. Sa speram ca se calmeaza soferii nesimtiti.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
sqryn |
![]()
|
Poate pentru decongestionarea si monitorizarea traficului o sa fie utile. In mod sigur nu o sa se dea amenzi cu ele. Oricum din cate stiu mai sunt cateva prin bucuresti, si de mai mult timp.
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
ba eu cred ca o sa se dea si amenzi, nu de alta dar banii aia trebuiesc si ei recuperati nu?
![]() |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
sqryn |
![]()
|
QUOTE Investiția va costa peste 760 de miliarde de lei din bani europeni Asa ca nu prea au ce sa recupereze. |
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
rttt_gia |
![]()
|
Prin simpla prezenta a camerelor credeti ca se fluidizeaza traficul? cateva amenzi ar trebui aplicate ca sa se invete minte pilotii galbeni
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La cum se conduce in ultima vreme...cred ca au sanse sa iasa pe profit
![]() Chiar observam cum tot mai multi ignora culoarea rosie a semaforului.... se apropie usurel de semafor si o taie imediat....ce conteaza culoarea...ei e smecheri peste masura!!! |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
MeganeCC |
![]()
|
si eu as fi de acord sa sanctioneze, dar sa existe un sitem de puncte, ca altfel pentru o greseala ti-ar lua imediat permisul, nu ma refer la cei care trec pe rosu intentionat!
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Eu zic ca un astfel de sistem de supraveghere e necesar cu conditia sa se aplice corect regulile...Spre exemplu, eu lucrez linga Carrefour Orhidea si asist in fiecare dimineata la un adevarat "regal" auto care are loc pe bulevardul Vasile Milea...Sint 3 benzi pe sens plus 2 linii de tramvai - o banda e ocupata de masinile parcate aproape permanent. Si cred ca daca ar baga astia o camera la podul Grozavesti ar fi raiul amenzilor.....Sint super enervanti astia care vin in coloana pe linia de tramvai si apoi se arunca la sacrificiu in fata celor care circula regulamentar pe cele 2 benzi libere...Din cauza eroilor care ignora regulile de circulatie, in loc sa fie un trafic cit de cit fluent se ajunge permanent la blocaje..si mai sint si tramvaiele care din cauza lor nu pot inainta si asa se formeaza o coada teribila si se obtin mega intirzieri.....Asa ca, daca apar camerele astea poate se rezolva ceva din problemele de genul asta...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
EL_BGD |
![]()
|
Eu sunt de acord cu pusul camerelor, dar din motive obiective, si mai ales pentru ca toti suntem oameni si supusi greseli, pentru o tampenie ne putem trezi fara permis, lucru care ma seaca pana in cer si inapoi.
Situatie presupusa-viraj dreapta dupa semafor, (teoretic se acorda prioritate pietonilor care trec), trec niste pietoni (sau nici unul)...ii lasam, si mai poate fi unu' uitat de D-zeu, pe care sa nu-l vedem din cauza stalpului (de la parbriz....dreapta sau stanga) care s'o rupa la fuga exact cand nu ne mai asteptam sa treaca nimeni. Camera inregistreaza si dupa aceia vom fi obligati sa ne luam our First Bike ![]() ![]() ![]() In concluzie (a mea concluzie) sistemul se vrea bun, dar din pacate va fi folosit numai pentru a rotunji veniturile unora sau altora. Asta e tara in care traim...... ![]() le- un scuter cu 5000cmc ar fi mai bun ![]() Dar revenind la topic, mie personal nu-mi convine pentru ca se pot petrece multe greseli minore dar costisitoare, pe de alta parte, POATE se va circula mai bine, dar am maaari dubii. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
BOG |
![]()
|
Din cate am inteles in primul rind acest sistem va avea rolul de a fluidiza traficul...Implementare lui este facuta de Primaria Capitalei si nu de Politia Rutiera...In mod sigur vor colabora, dar ideea de baza e cea de a ridica nivelul traficului...Problema noastra e ca la noi politia nu face clar distinctia intre prevenire si constatare si aici cred ca va fi problema. Dar pina nu vom vedea sistemul in functiune e greu de ghicit ce planuri au exact.
This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 13:12 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Teoretic sistemul este foarte bun pentru fluidizarea traficului. De asemenea, amenzile pentru trecut pe rosu, chiar si galben, neacordare de prioritate, etc... ar trebui acordate fara exceptie. Situatii de genul celor explicate de EL_BGD sunt, de asemenea, posibile, dar asa ceva ar trebui eliminat de pe lista sanctiunilor. In primul rand ar trebui ca pietonii sa traverseze civilizat strada, lucru foaaaaaaaaaaarte rar in Romania. La fel, verdele pentru pietoni ar trebui sa fie mai scurt decat verdele pentru cei care fac dreapta pe-acolo, tocmai pentru a evita asemenea situatii, lasandu-i soferului timp sa faca dreapta cand pietonii au rosu.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
o sa faca cu sistemul asta exact ce au facut si pe dn 1... o sa inceapa sa vina "felicitarile" in posta una dupa alta...
garcea NU stie intelesul cuvantului "prevenire"... el are planul la amenzi si atat stie sa faca alea 760 de miliarde o sa trebuiasca recuperate... ca doar nu-i da nimeni de pomana si nu cred ca pun camerele alea ca sa aiba politaii distractie la serviciu.. justificari ieftine de genul "fluidizarea traficului" s-au mai auzit... mai bine ar zice din prima ca le pun ca sa dea amenzi |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(caktuss @ Mar 10 2006, 11:27 PM) o sa faca cu sistemul asta exact ce au facut si pe dn 1... o sa inceapa sa vina "felicitarile" in posta una dupa alta... garcea NU stie intelesul cuvantului "prevenire"... el are planul la amenzi si atat stie sa faca Asa e, tocmai mi-a venit amenda de pe DN1. Dupa ce au instalat sistemul chiar am facut tot posibilul sa merg regulamentar. Chestia asta este bataie de joc la adresa noastra, in ultimul timp am observat ca POLITIA umple sacul fara fund numit buget de stat pentru ca cei din conducere sa aiba si ei ce si de unde fura. Totul se face in defavoarea cetateanului si complet fara cap, personal sunt sictirit si degustat de ceea ce se intampla. Eu inteleg respectarea legii dar la noi arata mai mult a puscarie. Ma intreb unde este libertatea noastra? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai pentru ce motiv ti-a venit amenda?
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:34 |