TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai azi de la ora 16 sa zicem sunt liber. Sa nu fie cam tarziu pentru tine. Mi-ar face placere sa fiu copilot.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E cam tarziu. Lasa ca mai trec prin zona.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai zi la cat treci tu p-aici.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu e clar ca nu te vrea copilot?
![]() O mai fi omul cu cineva in masina, ii strici intimitatea. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca a preferat-o pe ALina Bunica, si nu-l condamn
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca vor sa faca vreun gratar e mai bun Merced copilot, e artist omul
![]() De urmatoarea intalnire vad ca nu mai zice nimeni nimic, cred ca la anul si la multi ani ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Asa mi-au lasat si mie impresia. Pai la una au fost o parte dintre cei care-si fac veacu' pe forumu' asta, in special pe la Cafenea, la a doua a fost cealalta parte. In afara de mine si argon nu a fost al membru prezent la ambele intalniri.
Sper sa aiba drum bun Catalin! Am zis ca poate vine singur si sa nu se plictiseasca. ![]() Daca Voineasa a ramas in picioare, eu sunt in continuare de acord. Un weekend imi fac cam cand vrea majoritatea. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 10 Sep 2010, 13:22) Eee, eu la 13.00 am plecat de acasa, pe la 3 eram in Pitesti parca, iar acum plec de la Balea spre Sibiu... QUOTE(argon @ 10 Sep 2010, 14:08) Mdea, nu e Alina Bunica, e alta Alina. QUOTE(Andy_ACS @ 10 Sep 2010, 14:11) Daca vor sa faca vreun gratar e mai bun Merced copilot, e artist omul ![]() De urmatoarea intalnire vad ca nu mai zice nimeni nimic, cred ca la anul si la multi ani ![]() Cand e urmatoarea intalnire, si unde? QUOTE(Merced @ 10 Sep 2010, 14:22) Daca Voineasa a ramas in picioare, eu sunt in continuare de acord. Un weekend imi fac cam cand vrea majoritatea. Unde se discuta de aceasta intalnire? |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Aici se discuta, sau s-a discutat. Au fost cateva propuneri, eu si Merced am inclinat spre Voineasa ca e mai usor accesibil pentru noi.
Insa nu s-a stabilit nimic concret. eu m-am retras din discutie ca am vazut ca propuneau alte locatii departate de mine si unde nu puteam ajunge, dar vad ca de fapt nu au stabilit nimic concret. Si nici nu mai discuta, ceea ce ma face sa cred ca usor-usor au amanat-o tacit pentru la anul. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Se vor trezi din amorteala, usor-usor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Voineasa!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mie mi-e perpendicular, poa' sa fie oriunde.
bude decente sa aiba. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Si sa joace Dinamo sambata?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de preferat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Nene, mai dormi si tu. :
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Numai sa nu joace cu Steaua, ca e clar ca o jumatate de adunare sau cealalta va fi trista
![]() |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce sa joace Steaua si Dinamo, ca fotbal nu mai joaca de ani buni?
----------------------------------------------------------------------------- Hai, cand e intalnirea? |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu chiar jumate / jumate. Voi fi si eu, iar mie mi se rupe in paispe de fotbal, asa ca indiferent cine castiga va fi jumatate + 1 fericita.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Data trecuta a jicat Dinamo cu Tg Mures parca si a maturat pe jos cu aia, iar Merced Markos si Marty erau in extraz.
Eu cu inca reo cativa am isit la o plimbare, macar la munte sa scap de fotbal ![]() Urmatoarea intalnire eu am impresia ca daca nu se fixeaza repejor ramane pentru la anul. A inceput sa fie vreme rea deja, la munte e si mai si. Pacat pentru C a t a l i n ca el ar fi vrut sa vina, iar acum cand poate nu se mai organizeaza ![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Data e buna aia propusa la inceput, lumea e putin derutata de arestarile astea dar isi revine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Hai mai Andy nu fi pesimist, ca rezolvam pana la urma. Oricum la Voineasa nu e problema asa mare cu vremea. Ca nu e in varf de munte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cu frigul nu-i problema ca ne imbracam gros, dar pana la voineasa drumul nu este chiar asa bun....
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Merced |
![]()
|
Cred ca tu n-ai mers pe unde se merge, de ce am impresia ca ai ocolit?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Venind de pe valea oltului, drumul e ok, dinspre partea cealalta e mai prost, dar practicabil. Poti sa alegi, dintre trei gropi, pe cea mai mica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dinspre Valea Oltului drumul e bun pana in Voineasa. Spre Vidra e mai prost pe unele portiuni... Vremea nu ar trebui sa fie o problema... Totusi, vorbim de o altitudine de 600m...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Revenind la oile noastre:
Una din locatiile postate de Paul parea foarte buna (cea cu bucataria la dispozitia noastra, mi-e lene acum sa mai caut). Ca perioada de desfasurare, s-au propus: 1-3 octombrie sau 8-10 octombrie |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu propun 8-10 nu conteaza locatia
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:16 |