TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
![]() ![]() ![]() |
TRANSFAGARASAN 2010, nu-i exclusa nici o Transalpina :P
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E deja tunata.... cu cheia pe o usa. Se vede in poza.
This post has been edited by einstein1984: 4 Sep 2010, 16:07 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Frumoasa masina, multi km fara probleme!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O urare din suflet.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai are scuza sa lipseasca de la proxima intilnire.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
se referea la obarsia lui.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 3 Sep 2010, 17:28) QUOTE(einstein1984 @ 4 Sep 2010, 15:34) 4 ore mers linistit, cel mai rau e la cativa km de obarsie, mergi cu 1-a, mai rau ca pe alea neasfaltate. In cateva saptamani pozibile sa termine de asfaltat tot intre obrasie si Sugag, ca lucrau de zor ieri. Brezoi-Voineasa e ok drumul, fara gropi. Nah, ca macar odata am ajuns inaintea voastra pe acolo. Cazare la hotel lotru 2* cu 75 de lei camera dubla pe noapte +5% taxa de statiune (apa calda cu program, mobila veche, pret imbatabil). Existat si vilele Lotru la 3* cica dar nu le-am vazut pe dinauntru. [attachmentid=1627653995] QUOTE(DMP @ 4 Sep 2010, 19:43) Din locul unde isi poza einstein masina spre Obarsia Lotrului drumul este foarte foarte prost pe o portiune de vreo 6 - 7 km. am revenit. concluzia: regret ca am ales aceasta parte a traseului, voineasa - obarsia - sebes. la voineasa n-am ajuns ca ne-am cam grabit. drumul este foarte prost per total, desi se asfalteaza dar doar obarsia - sebes. de la voineasa la obarsia Dzeu cu mila. de asemenea se pare ca nu m-am informat eu suficient in legatura cu transalpina, pentru ca aceasta parte obarsia - sebes mi s-a parut foarte slaba din punct de vedere al peisajelor oferite. celebrele poze de pe transalpina cu acea sosea proaspat asfaltata si care se unduieste sus pe munte cred ca sunt facute pe portiunea spre novaci. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu concluzia, ca aceiasi teapa am luat si eu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(slider2 @ 5 Sep 2010, 17:00) de asemenea se pare ca nu m-am informat eu suficient in legatura cu transalpina, pentru ca aceasta parte obarsia - sebes mi s-a parut foarte slaba din punct de vedere al peisajelor oferite. celebrele poze de pe transalpina cu acea sosea proaspat asfaltata si care se unduieste sus pe munte cred ca sunt facute pe portiunea spre novaci. Ai intrebat punctual, stare drum si timpi de parcurs, asa ai primit si raspunsurile. Partea "adevarata" de Transalpina e evident intre Obarsia si Novaci. Restul sunt doar drumuri de legatura ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 5 Sep 2010, 17:00) de asemenea se pare ca nu m-am informat eu suficient in legatura cu transalpina, pentru ca aceasta parte obarsia - sebes mi s-a parut foarte slaba din punct de vedere al peisajelor oferite. 1.Asta e adevarata Transalpina 2.Eu ma bazez pe ciini. Gasesc drumul dupa miros. 3.La urma urmei, daca ai masina nici drum nu-ti trebuie 4. ![]() This post has been edited by corbex: 6 Sep 2010, 08:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 Sep 2010, 18:25) Ai intrebat punctual, stare drum si timpi de parcurs, asa ai primit si raspunsurile. Partea "adevarata" de Transalpina e evident intre Obarsia si Novaci. Restul sunt doar drumuri de legatura ... Scuzati n-am vrut sa se inteleaga ca voi nu m-ati informat suficient. Eu am fost de vina pentru ca nu m-am interesat mai mult. Trebuia sa intreb despre acele celebre poze din ce parte a Transalpinei provin. Am mers pe ideea ca este precum Transfagarasanul, adica destul de ok pe ambele parti... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Glumeste lumea. Transalpina e aia mentionata de Cdadan. Se poate merge si cu Tico. Doar sa nu fi plouat inainte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cazare in Paltinis e in principal cea din linkul de mai sus... Mai sunt si alte cabane pe acolo, dar habar n-am care is pentru "public".
Insa, mai la baza, in Curmatura, e plin de pensiuni. Da' nu va faceti iluzii ca puteti merge chiar oricum, ca acolo se degera si vara imediat dupa ce s-o retras soarele, multumita raului care tine berile reci, respectiv foarte reci. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
Unde e curmatura asta?
Am gasit-o, pe google Earth nu se vad prea multe constructii acolo. o fi harta veche. This post has been edited by corbex: 6 Sep 2010, 18:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Sunt ceva pensiuni pe acolo dar la scoruri mari (cel putin asa era acu' 3 ani)
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
Cu solenza n-ai treaba cu de timpul probabil.
This post has been edited by corbex: 7 Sep 2010, 18:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
o idee careva?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai e deschis Trasfagarasanul, sa dau si eu o tura?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
Mai e. Imbraca-te bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si sa opresti in Pitesti ca vin si eu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai zii o ora...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai spune in ce zi.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Azi.
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vrei sa te tii cu Peugeotul dupa el pe Trans sau sa te bagi copilot?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Merg incet ca-s in rodaj prelungit.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce sa zic, distractie placuta, mi-ar fi placut si mie o tura pe Trans, dar sunt in criza de timp si bani, next time
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:46 |