Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
![]() ![]() ![]() |
Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Am vazut ca nu mai esti online si am deschis si eu unul ,la care am dat report de stergere asa ca, va rog sa postati numai aici.Multumesc ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io am postat la "1 banc" intre timp... 'ai v-am bubat, ne vedem peste vreo luna!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
ba da ,ca eu nu prea intru acolo !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
noi cu cine ne batem cu zapada ???
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Am zis "1 camera", n-am specificat nr de locatari.
(ne trezim drec cu vijelie p-acolo) This post has been edited by Markos: 21 Feb 2012, 23:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu va doresc distractie palcuta , din pacate , eu in perioada aia sint exact la mijlocul "saptaminii de lucru "
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
- kum
- l@u -2 pers.-2 nopti - PaulT - Markos - 1 camera, 1 noapte - corbex - cdadan - 2 pers.-2 nopti This post has been edited by cdadan: 21 Feb 2012, 23:47 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
va rog sa treceti si nr de persoane & nopti - kum - l@u -2 pers.-2 nopti - PaulT - Markos - corbex - cdadan - magellan explorer - cu tot neamul - 2-5 mese |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
voi dormiti pe mese?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
poate vor sa il ajute pe colegul cu dozele
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
- kum
- l@u -2 pers.-2 nopti - PaulT - Markos - 1 camera, 1 noapte - corbex - un person, doi nopti. - cdadan - 2 pers.-2 nopti |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ma primiti cu nefasta si puradelu'?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
Desigur.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
si io voiam sa organizez o intalnire in parcarea de la Maternitatea Spitalului Municipal.. da' daca sunteti plecati.. asta e... Poate nu ne-o apuca fix atunci...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
- kum
- l@u -2 pers.-2 nopti - PaulT - Markos - 1 camera, 1 noapte - corbex - un person, doi nopti. - cdadan - 2 pers.-2 nopti - radian - 1 persoana, 1 noapte, cu mentiunea ca, din motive bine intemeiate, sigur o sa stiu doar cu o zi inainte |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 22 Feb 2012, 13:01) si io voiam sa organizez o intalnire in parcarea de la Maternitatea Spitalului Municipal.. da' daca sunteti plecati.. asta e... Poate nu ne-o apuca fix atunci... ![]() Asa am facut si eu, la momentul adecvat. Am chemat toti vecinii si lucratorii oficiului posta si i-am examinat personal, cu bebelusul in brate. S-a dovedit ca tot cu mine seamana. Nu-i mai simplu cu test ADN? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
glume de bosorog senil si alcoolist, care fumeaza flori de colt...
tu nu esti invitat! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi ca bosorogii astia umbla aiurea
![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
io cred ca glumele astea cu: esti sigur ca-i copilul tau, tu erai acasa, vezi ca seamana cu vecinu', sunt de chachat si jignesc mamele... Asadar, aceste glume care se fac intre salahori pe santier, intre mineri cand intra in sut sau intre soferii de autobuze nu-si au locul pe acest forum de domni, in zona Cafenea, unde sunt prezenti doar persoane cu o inteligenta peste media europeana.
Ca sa nu stric topicul vostru ma retrag, si va astept in parcarea maternitatii... o sa va anunt eu cand e cazul... Ady, pentru tine special o sa-l rog pe ginecolog sa faca rost de niste bere... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
nu.. da' ala umbla toata ziua cu fabricile de bere... Vrei si tu?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 00:52 |