bec faruri,proiectoare?
![]() ![]() ![]() |
bec faruri,proiectoare?
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
dominic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 June 04 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Bine, partial ai dreptate. Adevaru e ca dupa peripetiile de prin service-uri am oroare sa mai calc pe acolo (nu stiu daca ai citit, dar initial mi s-a spus ca ma costa 1,8 mil montajul, apoi 800000 ca sa le montez in final cu 500000!) Am trimis mail la V.C, m-au sunat aia inapoi (!) si le-am zis tot ce am avut pe suflet. Macar atita. Nu -mi place nici mie cum mi le-au montat dar deocamdata nu am ce face..sper sa gasesc un electrician sa ma rezolve ca pe la service nu mai calc decat in caz de stricta necesitate!...
|
--------------------
renault megane
manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme
2007
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
da, dar in Ungaria, deh tara civilizata, nu dai de tot felul de berbeci beti, carute, biciclisti, tractoare, samd.
Ideea de baza la proiectoare este sa bata in imediata apropiere, deci nu au nimic in comun cu ochii celorlalti decat daca sunt dereglate. Acum sariti pe mine. Si apropos, la Solenza pt proiectoare nu exista decat un singur producator care face becuri autorizate, adica philips. Becurile sunt de 55 w si costa o caruta de bani (aprox 500.000 lei) Cei care pun altceva risca pe pielea lor... Ce? sa orbeasca pe altii si sa deterioreze proiectoarele. PS: eu merg cu proiectoarele aprinse si ziua si noaptea. La far am upgrade la 90/100w. Ideea de baza este ca sunt reglate la milimetru. Astept sa sariti de cenzurat in sus acum. Pentru completare: nu merg cu stopurile de ceata aprins si sunt total impotriva celor care le folosesc aiurea. |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: pot sa schimb singur plasticul de la proiectoare? Deci nu becul ci plasticul (sorry dar nu stiu cum se numeste). Probabil a sarit o piatra si mi l-a crapat.
Cam cat ar costa unul? Se gaseste doar la pereche sau si unul singur? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e plastic , ci sticla , nu gasesti separat , asa cum nu gasesti nici separat geamul de la far !
Cum iti merg farurile de 100 w ??? Nu iti fluctueaza lumina la relanti ? Si de care ai de 100 w ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
marius80_eugen vreau sa te contrazic la faza cu schimbatul sticlei la far. Ba se poate schimba. Eu am avut ambele faruri crapate si am schimbat sticlele farurilor cu vreo 300.000. Ce-i drept oamenii din service am crezut ca o sa moara ca s-au chinuit sa le schimbe vreo 2 ore.
![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai spune-mi si mie te rog , unde ai gasit ? Ca eu am unul crapat si inca ma gadesc daca sa schimb tot farul pe Casco sau sa schimb eu doar sticla .
Eu inca ma gandesc ca ai facust o prostie cu becurile de 100 w pe masina ! Sper sa nui ajungi si tu la aceeasi concluzie in vre-o imprejurare neplacuta . Sa mai verifici si tu praseul de alimentare dupa ce ai folosit vre-o ora farurile si sa vezi daca e cald traseul si releul sau nu . Eu am reusit odata cand am vrut sa pun pleoape sa raman cu sticla de la semnalizare in mana . Initial mi s-a parut o porcarie si dupa ce am curatat-o si am lipit-o inapoi mi-a parut rau ca nu s-a desfacut si cealalta ca arata mult mai bine curatate si culmea e ca nici nu se mai condenseaza de cand l-am lipit inapoi . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
In Targu Mures am gasit, acolo stau, si le-a montat nenea de la service. Eu sunt suta la suta convins ca nu reuseam!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
driv3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 14 September 04 From: bucuresti ![]() |
Intrebare: Am gasit in Franta kit Philips Blue Vision H4 60/55w plus becuri de pozitie...merita luat ? Se vad mai bine ca becurile originale (Osram aceeasi putere)? In Timisoara am cautat fara succes. As vrea un raspuns de la cei care au folosit sau folosesc tipul asta de becuri. Merci
|
--------------------
Renault
megane 2.2
1.5 DCI Megane RN 1.9D oldschool
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Am eu Blue Vision H4 60/55W si 2 becuri de pozitie.
Becurile de pozitie sunt albastre,dar lumina e alba. De becurile H4 sunt multumit. Dau o lumina mai alba si mai puternica decat OSRAM-urile originale. Eu cred ca merita. (le-am luat din Bucuresti cu 75RON pentru set de 2*H4 si 2*bec pozitie). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt "luminat" de un astfel de kit, atat la Solenza cat si la Logan.
Sunt super multumit, mai ales ca am incercat si oferta celor de la Bosch. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Si eu recomand , dar Vision Plus 50% si nu neaparat Blue Vision . Nu se compara cu Bosch , Osram si altele ... fiind superior .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
buge |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 ![]() |
la multi ani!
cum se schimba becul din far? e vre-o jmecherie cu clema aia, e prinsa in vre-un fel si exista o anumita tehnica de desfacere? ms |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Impingi de ea spre interiorul farului. Vezi ca sarma aia sta prinsa intr-un carlig.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Si eu am becuri in proiectoare tot de 100w si la relantii nu face nimic numa daca aprind faza lunga tremura unpic si isi revine la normal.Dar pe orice conditie meteo mo servit si nu am philips am deastea mai ieftine de CONEX facute si in becuri si in proiectoare numa in becuri de 55w/60w nu mam riscat sa ard blocul sau altceva
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:50 |