DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord

boss_rzv
post 18 Sep 2005, 23:51
Post #31


Membru incepator


Group: Members
Posts: 55
Joined: 26 January 04
From: Bucuresti




gata am facuto si pe asta multumesc anticipat lui DESIGN care merita toata stima si respectu e meserias omu ce sa mai,mi-a facut ceasurile de bord albastre sunt criminale

This post has been edited by boss_rzv: 18 Sep 2005, 23:55


Attached thumbnail(s)
1.JPG ( Size: 92.85k ) Number of downloads: 6907
2.JPG ( Size: 77.74k ) Number of downloads: 6299
S2020005.JPG ( Size: 85.59k ) Number of downloads: 6626


--------------------
dacia solenza scala - B XX XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ValentinnoRossi2005
post 19 Sep 2005, 00:49
Post #32


Membru incepator


Group: Members
Posts: 53
Joined: 25 August 05




QUOTE(boss_rzv @ 18 Sep 2005, 23:51)
mi-a facut  ceasurile de bord albastre sunt criminale
*



felicitari pt realizare ... imi place si mie smile.gif
o intrebare am : culoare asta albastra nu supara ochiu` ? adik la drum pe timp de noapte nu te oboseste ?


--------------------
* * *
The DOCTOR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
boss_rzv
post 19 Sep 2005, 11:38
Post #33


Membru incepator


Group: Members
Posts: 55
Joined: 26 January 04
From: Bucuresti




QUOTE(ValentinnoRossi2005 @ 19 Sep 2005, 02:49)
felicitari pt realizare ... imi place si mie smile.gif
o intrebare am : culoare asta albastra nu supara ochiu` ?  adik la drum pe timp de noapte nu te oboseste ?
*


crezi tu ca daca era obositoare o mai faceam ia gandeste-te putin cei de WV nu stiau ca e obositoare au testato alti inaintea mea ,e adevarat ca cel mai odihnitor e portocaliu ,rosu ,verde si apoi albastru eu t asigur ca nu e obositor dc ai de gand sa-ti faci merita

This post has been edited by boss_rzv: 19 Sep 2005, 11:39


--------------------
dacia solenza scala - B XX XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi007
post 2 Nov 2005, 14:09
Post #34


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 2 November 05




Am si eu o sonenza si vreau sa-mi modific bordul ! Am gasit pe cineva care face tuning de interioare si modifica borduri, are si un site : www.vestraid.go.ro am vorbit cu el si problema ca el e din Timisoara si eu sunt in Resita ! El nu a mai facut dacii iar pt. prima masina trebuie cica sa masoare exact bordu si nu stiu ce si dureaza cam o saptamana ! Oricum zice ca a mai lucrat pe borduri din plexig si ies super faine ! Daca o sa pot o sa duc masina la facut ca imi cere mai putin 100 RON ca ii trebuie si lui dimensiunile altfel ar fi cerut mai mult dar l-ar fi facut in 2 zile ! Problema e ca ma costa mai mult drumurile pana in Timisoara decat bordu !


--------------------
Dacia Solenza - tm-06-fhh
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pit-bull
post 28 Nov 2005, 20:30
Post #35


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.377
Joined: 9 October 05
From: Banat




adi007 excl.gif
Tot din Resita sunt si eu...am o solentza si doresc sa imi fac modificare la bord..!
Spune-mi te rog ai fost la Timisoara? ai facut modificarile? cat a durat.. cat a costat tot?
doresc mai multe detalii daca se poate...
Multumesc!


--------------------
DACIA Solenza 2004 Confort
Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 9 Jan 2006, 11:44
Post #36


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 7.890
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




Eu deocamdata sunt multumit de design-ul bordului de Solenza , mai ales ca am Scala si e cu de toate . Intrebarile mele sunt urmatoarele :
1. Poti avea incredere in indicatiile de nivel benzina , cu o eroare de cel mult 10% ?
2. Poti avea incredere in kilometraj ? Pentru ca , dupa cate stiu eu , sunt alte roti , alta cutie si in principiu ar trebuie sa fie alta frecventa de impulsuri data kilometrajului .
3. Bordul de Logan chiar are toate indicatiile bordului de Solenza si chiar in plus ?
4. Computerul de bord pe care ai spus ca l-ai montat de fapt ce face ? Ca in afara de calculul autonomiei ( care de fapt este probabilistica dupa ultimele discutii ) , nu vad ce altceva ar face .
5. In afara faptului ca cei cu garantie ii pot spune adio , ce alte modificari se fac , ce se adauga , ce se scoate ? Se schimba bordul ( se potriveste perfect sau raman spatii ... ) , maneta de stergator de ce se schimba ? ( nu poate ramane aceeasi ?) ce legatura are noul bord cu UCH sau UCE ? ( mai are vre-o legatura ? ) Eu cred ca multi posesori de Solenza ar da mult mai mult sa aduca kilometrajul la 0 si sa aiba parte si de un tuning destul de fain , deci bine ar fi sa fiti cat mai expliciti , dar sa pastrati o oarecare cenzura la idee , pentru bisnitarii din targ .
6. Ar fi bune o lista cu piesele necesare si neaparat preturile aproximative ale fiecareia .
7.Ce se poate face cu fostul bord ? Se poate pune eventual pe DNS ? Ca in acest caz ar fi destui interesati .


--------------------
Renault si Dacia L3 2.0 dCi cipuita 2012 + multe altele 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ ! RECLAMATI abuzurile moderatorilor !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
david79
post 9 Jan 2006, 19:34
Post #37


Membru autentic


Group: Members
Posts: 907
Joined: 19 March 05




boss rzv imi poti da un nr. de telefon al celui care ti- montat ceasurile ? dry.gif
e singurul lucru care ma opreste sa cumpar panoul cu ceasurile de bord. Nu stiu cunosc pe nimeni care ar monta asa ceva, si nu cred ca sunt multi . Multumesc anticipat ! smile.gif


--------------------
Toyota corolla sol2.0D4D; golf MK6Match1.6TDI 2008,2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b64chr
post 12 Jan 2006, 13:27
Post #38


Moderator incepator


Group: Moderatori
Posts: 1.056
Joined: 17 December 04
From: Buzias, Timis




QUOTE(marius80_eugen @ 9 Jan 2006, 11:44)
4. Computerul de bord pe care ai spus ca l-ai montat de fapt ce face ? Ca in afara de calculul autonomiei ( care de fapt este probabilistica dupa ultimele discutii ) , nu vad ce altceva ar face .
*


Consumul instantaneu. Asta e singurul motiv pentru care as vrea, in principiu, computer de bord de LGN.
QUOTE(marius80_eugen @ 9 Jan 2006, 11:44)
5. In afara faptului ca cei cu garantie ii pot spune adio , ce alte modificari se fac , ce se adauga , ce se scoate ? Se schimba bordul ( se potriveste perfect sau raman spatii ... ) , maneta de stergator de ce se schimba ? ( nu poate ramane aceeasi ?)
*


Mecanic, bordul de LGN se potriveste perfect in plansa de bord de la SLZ. Difera mufele din spate. Maneta de stergator de la LGN are un buton pentru operarea computerului de bord.



--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 13 Jan 2006, 00:05
Post #39


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 7.890
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




Deci daca voi cumpara afisajul ( calc de bord e inclus acolo , adica vine cu totul ? ) si gasesc pe cineva care sa-mi faca acele conexiuni , merge sigur ? Si cam ce se opereaza cu acea maneta ? Scuze de intrebare , dar nu am unde sa vad pe viu pentru ca amicul meu are vers cheala si nu are calc de bord . Cate functii are maneta ? Adica ma gandesc ca la calc de bord nu ajung decat niste impulsuri si as putea sa le fac cu un alt butonas montat altundeva , ca sa nu mai schimb degeama maneta de stergatoare . Voi ce spuneti ?
Pe mine ma intereseaza doar vizualul si nu functiile de calculare autonomie sau ceva asemanator . Presupun ca as putea sa iau unul fara calculator de bord ? Economisesc ceva la bani ? Sunt la fel , toate celelalte functii incluse si lipseste doar treaba cu calcularea autonomiei si consumul mediu ?


--------------------
Renault si Dacia L3 2.0 dCi cipuita 2012 + multe altele 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ ! RECLAMATI abuzurile moderatorilor !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zgabi
post 13 Jan 2006, 08:18
Post #40


Membru incepator


Group: Members
Posts: 47
Joined: 11 August 05




QUOTE(marius80_eugen @ 13 Jan 2006, 00:05)
Deci daca voi cumpara afisajul ( calc de bord e inclus acolo , adica vine cu totul ? )  si gasesc pe cineva care sa-mi faca acele conexiuni , merge sigur ? Si cam ce se opereaza cu acea maneta ? Scuze de intrebare , dar nu am unde sa vad pe viu pentru ca amicul meu are vers cheala si nu are calc de bord . Cate functii are maneta ? Adica ma gandesc ca la calc de bord nu ajung decat niste impulsuri si as putea sa le fac cu un alt butonas montat altundeva , ca sa nu mai schimb degeama maneta de stergatoare . Voi ce spuneti ?
Pe mine ma intereseaza doar vizualul si nu functiile de calculare autonomie sau ceva asemanator . Presupun ca as putea sa iau unul fara calculator de bord ? Economisesc ceva la bani ? Sunt la fel , toate celelalte functii incluse si lipseste doar treaba cu calcularea autonomiei si consumul mediu ?
*



Daca nu doresti computer de bord nu ai nevoie de manomaneta sau de buton cu revenire.Chiar in cazul montarii calculatorului de bord, nu e obligatorie manomaneta, ci se poate rezolva cu un simplu buton cu revenire. Frumusetea Tabloului de Logan este tocmai calculatorul de bord. In afara de consumul instantaneu si mediu mai sunt: viteza medie, litrii de carburant consumat, autonomi de drum.


--------------------
Dacia Nova GT - AG05 SCS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 13 Jan 2006, 11:08
Post #41


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 7.890
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




In cazul asta e perfect , dar ... pana la urma arata corect viteza ? Adica tinand cont de traductor ( care e altul ) , de cutie , de cauciucuri , ... Si pana la urma cat ar costa piesele si cine s-ar gasi sa ne faca trebusoara asta si cu cat ?


--------------------
Renault si Dacia L3 2.0 dCi cipuita 2012 + multe altele 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ ! RECLAMATI abuzurile moderatorilor !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
david79
post 15 Jan 2006, 20:52
Post #42


Membru autentic


Group: Members
Posts: 907
Joined: 19 March 05




iti spun io ca m-am interesat. ajuge 480 ron cesurile si montatul, fara maneta. adica cu un butonel de valet. Initial am vrun sa-mi pun, dar cand am aflat cat costa m-am linistit. manopera = cat dai pe ceasuri.


--------------------
Toyota corolla sol2.0D4D; golf MK6Match1.6TDI 2008,2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 17 Jan 2006, 16:35
Post #43


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 624
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




pt cei interesati de ceasuri...verificati duminica in targ la cei cu piese de la pitesti...mai spre capat ..eu am cumparat de acolo ceasuri cu 150 ron...functioneaza perfect...au si comp de bord....modificarile pt cei din bucuresti sau adiacent le pot face eu/....testat. doritorii cntact PM.
referitor la km nu am testat viteza...dar o pot testa exact...cu navigatia.
deci daca faceti rost de ceasuri de logan..nu conteaza cu comp fara comp modificarea se poate face...incluziv ace alb neon cu fond portocaliu sau mai stiu eu ce combinatie de culori vreti

P.S.
garantia la partea electrica nu cred ca aveti de sa va faceti probleme, pt ca nu am auzit pre multe probleme de electrica nici la lg nici slz....si cu un electrician mai bun...care intelege despre ce e vb nu o sa zica nimic.
Uce....pai comunicatia cu uce-ul nu este afectata pt ca de la uce pana acum nu primeati decat informatia de turatie si acum se mai primeste ceva de timpi de deschidere injectoare...iar despre uch...nu au decat impulsurile de viteza la comun...in rest nici o alta comunicatie nu are loc intre ele....
pe scurt tabloul de bord este un simplu indicator si inregistrator de km...nici o alta functie de securitate nu este la nivelul lui

This post has been edited by dydycom: 17 Jan 2006, 16:44


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege - 1.4
computer de bord , iluminari ceasuri..si altele detalii ...faceti click pe nick :) [URL=http://www.cid-media.ro/web-links]My Webpage[/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 18 Jan 2006, 11:34
Post #44


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 7.890
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




Daca as vrea sa-mi schimbi doar cele doua limbi la ceasuri se poate ? ( la vreau luminate si ele tot portocaliu ) Cat m-ar costa ? Dar zi pe bune ca nu ma supar Poti scrie pe PM , ca sa nu ai probleme pe forum !


--------------------
Renault si Dacia L3 2.0 dCi cipuita 2012 + multe altele 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ ! RECLAMATI abuzurile moderatorilor !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 25 Jan 2006, 15:29
Post #45


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 624
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




iti raspund si aici...nu am ace de logan la dispozitie momentan....cond voi avea voi anunta pe toata lumea...poate mai sunt interesati
..
acum..mufele de la solenza snt diferite de cele de la logan si ca atare trebuiesc su acestea inlocuite...e mult de munca si nu prea gasesc mufe:(


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege - 1.4
computer de bord , iluminari ceasuri..si altele detalii ...faceti click pe nick :) [URL=http://www.cid-media.ro/web-links]My Webpage[/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eminescu0
post 25 Jan 2006, 16:03
Post #46


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.213
Joined: 1 September 04
From: Colentina, inima strazii




si daca schimbi culoarea ceasurilor in albastru de exemplu, cum o sa arate cand restul bordului e portocaliu? frumos ar fi sa le schimbi pe toate ... alti bani, alta distractie !


--------------------
Reno Megane I hatch
If you can't convince 'em, confuse 'em.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert.s
post 1 Feb 2006, 12:53
Post #47


De la munte


Group: Members
Posts: 125
Joined: 19 April 04
From: Campulung Muscel




QUOTE(dydycom @ 25 Jan 2006, 17:29)
iti raspund si aici...nu am ace de logan la dispozitie momentan....cond voi avea voi anunta pe toata lumea...poate mai sunt interesati
..
acum..mufele de la solenza snt diferite de cele de la logan si ca atare trebuiesc su acestea inlocuite...e mult de munca  si nu prea gasesc mufe:(
*



Salut !
Pana la urma ai reusit sa testezi acuratetea indicatiilor vitezometrului ?
Sunt disponibile toate functiile (consum mediu , instantaneu ,etc.) ?
Cam cat costa toata operatiunea , complet ?


--------------------
Dacia Solenza Europa 2004
Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
david79
post 1 Feb 2006, 22:33
Post #48


Membru autentic


Group: Members
Posts: 907
Joined: 19 March 05




din ce m-am interesat pentru ca sa functioneze acel calculator de bord ii mai treb. 2 fire de la motor ( injectie, aer ) si mufele de la bord trebuiesc modificate
in plus se monteaza o dioda pt semnalizari si o rezistenta pentru nivel carburant.
Intrebarea mea este : Cat de mare este eroarea vitezometrului, sau a turometrului??? pentru cine si-a montat asa ceva .


--------------------
Toyota corolla sol2.0D4D; golf MK6Match1.6TDI 2008,2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luk2388
post 1 Feb 2006, 22:50
Post #49


Membru incepator


Group: Members
Posts: 19
Joined: 1 February 06




QUOTE(dydycom @ 25 Jan 2006, 13:29)
iti raspund si aici...nu am ace de logan la dispozitie momentan....cond voi avea voi anunta pe toata lumea...poate mai sunt interesati
..
acum..mufele de la solenza snt diferite de cele de la logan si ca atare trebuiesc su acestea inlocuite...e mult de munca  si nu prea gasesc mufe:(
*




luminile din bord si acele de la solenza le poti schimba?
cam cat ar costa?
si cat timp dureaza?


--------------------
dacia solenza scala - bv-88-tdk
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 5 Feb 2006, 23:48
Post #50


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 624
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




of, de ce nu citesti ceea ce ai dat quote?

ok , cu ce ace sa iti schimb acele tale?

luminile se pot schimba, dar nu isi au rostul cu acele mate,

modificarea imi este aproape imposibil de facut( bord lgn pe slz) pentru ca nu gasesc mufe in comert care sa poata fi adaptate la bordul de logan( distanta dintre pini este astandard) si de aceea singura solutie ar fi sa lipesc firele de pini...ceea ce nu e deloc ortodox, estetic, si sigur si de aceea nu o fac.ASA CUM AM MAI SPUS... imediat ce voi gasi o modalitate de a ajuta, o voi face...ca de imi iese si mie ceva...tre sa recunosc smile.gif


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege - 1.4
computer de bord , iluminari ceasuri..si altele detalii ...faceti click pe nick :) [URL=http://www.cid-media.ro/web-links]My Webpage[/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 8 Feb 2006, 11:14
Post #51


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 7.890
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




Dydycom , dar ace ai ? Adica si pe mine ma intereseaza sa-mi pun toate acele sa se aprinda , fie rosu , culoarea bordului , fie albastru ( doar acele ) . Da-mi un PM daca poti si cam cat costa . Merci !


--------------------
Renault si Dacia L3 2.0 dCi cipuita 2012 + multe altele 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ ! RECLAMATI abuzurile moderatorilor !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 3 Apr 2006, 00:31
Post #52


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 624
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




Revin,
am instalat cu succes 2 buc bord logan pe slz...un user este george_slz...celalalt...imi pare rau dar nu am retinut userul.
Asa ca cei doritori ma pot contacta NUMAI DACA AU TABLOU DE BORD, deoarece nu mai am pe stoc.


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege - 1.4
computer de bord , iluminari ceasuri..si altele detalii ...faceti click pe nick :) [URL=http://www.cid-media.ro/web-links]My Webpage[/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fun-e23
post 3 Apr 2006, 00:58
Post #53


Membru incepator


Group: Members
Posts: 96
Joined: 5 February 06
From: Bucuresti




Daca nu am UCH (am solenza primele modele) se poate monta computer de bord?


--------------------
Renault Megane 1.5 80cp 2003
SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 3 Apr 2006, 01:51
Post #54


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 624
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




Nu conteaza ce versiune aveti..doar sa fie MPI( deocamdata) cu sau fara uch...tot ce va trebuie sunt:
Rabdare----dureaza in jur de 5 ore
un bord de logan
si MASINA

mai multe informatii gasiti pe bursa in zona anunturilor lipicios


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege - 1.4
computer de bord , iluminari ceasuri..si altele detalii ...faceti click pe nick :) [URL=http://www.cid-media.ro/web-links]My Webpage[/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b64chr
post 3 Apr 2006, 09:08
Post #55


Moderator incepator


Group: Moderatori
Posts: 1.056
Joined: 17 December 04
From: Buzias, Timis




Rezervorul plin este corect indicat? Adica ai reusit sa il faci sa "stie" ca rezervorul are 43l?
Mufe ai tu?
Buton de care pui?


--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 3 Apr 2006, 19:00
Post #56


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 4.967
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Așa cum a spus Stefan aici, se poate tatona cu o rezistență astfel încât să te apropii de valoarea reală.


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 3 Apr 2006, 21:09
Post #57


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.182
Joined: 17 July 05
From: BUCURESTI S6




Am si eu bord de Logan pe soleganul meu si pot sa va spun ca nu conteaza cat indica computeru... de exemplu: plinul e indicat de toate liniutele mai putin una, iar urmatoarea dispare in vreo 10 km, si un alt exemplu cand se aprinde becul de alimentare mai sunt 10 litri in rezervor.... pe mine astea nu m-au deranjat....


--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PFL
post 19 Apr 2006, 10:31
Post #58


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 16 April 06




Se monteaza si la Craiova!!!


--------------------
dacia solenza - DJ OO ***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dydycom
post 30 Apr 2006, 20:07
Post #59


daca exista vointa, orice se poate


Group: Members
Posts: 624
Joined: 24 March 05
From: Bucharest




daca mai sunt amatori...mai am un bord...pt voi!


--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege - 1.4
computer de bord , iluminari ceasuri..si altele detalii ...faceti click pe nick :) [URL=http://www.cid-media.ro/web-links]My Webpage[/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
free_fiber
post 15 Mar 2007, 20:01
Post #60


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.667
Joined: 25 October 04
From: Bucuresti




Pentru cei care au deja bord de LGN pe SLZ: si la voi a ramas un spatiu intre tablou si bord? Ca mie imi incap degetele intre ele...
Rezolv eu cumva, doar am reusit sa fac toata operatiunea singur smile.gif


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

31 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th November 2017 - 19:48
Forum Renault Server hosting