DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Setari Whistler XTR-325

nofun
post 1 Jun 2007, 08:28
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 18 April 07




Ma poate ajuta si pe mine cineva sa setez o alarma Whistler XTR-325 pe care am primit-o recent si la care am manual, dar se refera la alt model cred. As vrea sa scot banda X, Ku, si Ka, pentru ca din cate am inteles sunt inutile la noi.
Multumesc anticipat.


--------------------
Dacia Logan 2005 Laureat 1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 1 Jun 2007, 08:33
Post #2


moderator://DC/Logan


Group: Moderatori
Posts: 2.841
Joined: 30 September 05
From: Buzău, RO




QUOTE(nofun @ 1 Jun 2007, 08:28)
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa setez o alarma Whistler XTR-325 ........
*


Poate vroiai să zici detector de radar...


--------------------
Logan Laureate Diesel 1.5dCi 65cp sedan - 04 Feb 2006
Roșu Toreador, Sony CDX-F5550 + RM-X4S, iGO Primo 1.1/Prestigio GV5120BT
ex Matiz și 1310CLi break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 1 Jun 2007, 08:48
Post #3


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




search... dry.gif
Ku si SWS:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=891312
Procedura de mai sus nu e trecuta in manual.

X se soate daca treci pe City 2.
Ka nu se poate scoate la 325.

Manualele sunt disponibile pe whistlergroup.com

This post has been edited by GoGu: 1 Jun 2007, 08:54


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nofun
post 3 Jun 2007, 11:14
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 18 April 07




Multumesc de raspunsuri. Am reusit sa rezolv!


--------------------
Dacia Logan 2005 Laureat 1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cristy
post 19 Aug 2007, 11:57
Post #5


Ghinion


Group: Members
Posts: 110
Joined: 31 August 04
From: Bucuresti




Pana la urma, exista sau nu radare in Ku?
Mi-am luat si eu un 325 si da alarme false LA GREU in Ku, asa ca am scos Ku-ul.


--------------------
Dacia 1310 / Opel Astra GTC || 2000 / 2005 - B-08-LWJ / B-YY-XXX
Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Danezu
post 22 Aug 2007, 12:15
Post #6


un fost proprietar de megan.....


Group: Members
Posts: 914
Joined: 3 January 06
From: Bucuresti




In Ro inca nu,dar s-ar putea de la anu'!


--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
13Tdi
post 23 Feb 2008, 12:28
Post #7


Membru


Group: Members
Posts: 123
Joined: 10 October 06
From: Adjud, Vrancea




Am si eu de cateva zile un detector wistler xtr-500 si nu stiu cum sa il setez.Daca mai are cineva acelasi model as fi foarte interesat de niste sfaturi


--------------------
Ford Focus 2007 - 22Tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 23 Feb 2008, 13:29
Post #8


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




La pag. 12 din manual vezi cum se intra in Option Select Mode.

Recomand: TEST OFF (ca sa nu mai faca atata galagie la fiecare pornire), VG2 OFF, SWS OFF, POP OFF.

Daca vrei sa-l alimentezi de la plafoniera vezi sa pui si BATTERY SAVER pe OFF, pt ca altfel se va inchide dupa cateva ore singur, chiar cu motorul pornit (in cazul alimentarii de la plafoniera tensiunea e mai "stabilizata", nu mai simte variatii ale tensiunii de alimentare si trage concluzia ca motorul e oprit).

Mai recomand sa-l tii in City 2 Mode, elimina banda X si mai scapi de ceva galagie cu ocazia asta. Celelalte benzi nu sunt afectate.


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mpi
post 22 Jul 2008, 18:58
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 46
Joined: 6 January 08
From: TM




Am cumparat azi unul am citit manualul si tot mi se aprinde banda Ku(semnal aproape maxim) pe la fiecare intersectie ma poate ajuta cineva ?


--------------------
Dacia Logan 2007 Kiss FM 1.4mpi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Urs
post 22 Jul 2008, 21:20
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 350
Joined: 31 December 06
From: Siret




Eu am XTR 560 si la sfatul lui GoGu am scos toate celelalte benzi in afara de K. Pana sa le scot, prin Suceava imi facea galagie in continuu in Ka.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1366833
Problema la tine ar fi, ca nu se poate scoate banda Ku. Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1280447
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1280991

This post has been edited by Urs: 22 Jul 2008, 21:23


--------------------
Dacia Logan 2005 Preference
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 22 Jul 2008, 21:24
Post #11


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




Procedura pt. oprit Ku si SWS este aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=891312

Mai poti opri X-ul punand detectorul in mod City 2. Ka din pacate nu se poate opri la 325.


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mpi
post 22 Jul 2008, 22:21
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 46
Joined: 6 January 08
From: TM




Am incercat vreo 20min combinatie de taste si nu am putut decat activa si dezactiva sws banda ku tot activa e.


--------------------
Dacia Logan 2007 Kiss FM 1.4mpi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 22 Jul 2008, 22:36
Post #13


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




Pt. Ku, dupa cum poti citi din postul indicat mai sus e o combinatie de tasta Power cu scos/ bagat mufa de alimentare...


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mpi
post 22 Jul 2008, 22:54
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 46
Joined: 6 January 08
From: TM




Am reusit dar va dau eu o varianta mai bine "tradusa"
1).aparatul oprit
2).tineti apasat butonul power(nu conteaza secundele doar sa fie apasat) si in acelasi timp bagati mufa la bricheta.

Maine ii fac si un test Timsoara-Arad sper sa fie bun de ceva.


--------------------
Dacia Logan 2007 Kiss FM 1.4mpi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
holograma
post 23 Jul 2008, 09:12
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 437
Joined: 20 December 06




sper sa nu fi luat plasa cum a luat un amic.
vezi aici:
http://www.daciaclub.ro/Detector-radar-pag...61199-s750.html


--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mpi
post 23 Jul 2008, 16:25
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 46
Joined: 6 January 08
From: TM




Am fost azi dimineata pe drumul Timisoara-Arad cu 2 detectoare al meu xt325 nou si al colegului 425 NU sunt prea multumit de el pt ca imi da semnale forte mari in banda K si Ku adica la mine semnal max 8-9 si xtr425 nu trecea de 4-5, binenteles ca nu au fost radare.

23 Jul 2008, 16:30:
Ma gandesc sa il schimb cu un alt model sau cu acelasi poate al meu este mai sensibil, daca se poate ca l-am luat de o firma cu garantie.

This post has been edited by mpi: 23 Jul 2008, 16:30


--------------------
Dacia Logan 2007 Kiss FM 1.4mpi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mpi
post 24 Jul 2008, 21:33
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 46
Joined: 6 January 08
From: TM




Am fost la firma cu pricina si l-au testat pe un radar si merge(spun ei) ar fi fost culmea sa nu-l vada.Cei de acolo au spus ca nu mi-l pot schimba ca este ok, eu am spus ca as dorii sa vina unul din angajati cu mine sa vada si el despre ce este vorba.Ce am inteles eu de aici au fost bani pierduti si tot ce conteaza la ele sa piuie incontinuu la orice chiar daca nu este radar doar sa piuie.
Astazi l-am incercat pe ruta Jimbolia-Timisoara (l-am testat pe toate modurile city si Higway si la fel s-a comportat)unde chiar nu este decat camp liber si nici macar o hala prin apropriere sau ceva care sa aiba senzori in schimb din 5-5min el piuia semnal Kmax si mai vedea si cate un Ka semnal 2-3 din atmosfera poate.

24 Jul 2008, 21:36:
Oare nu exista un test de calibrare acuratete la el sau de filtare ?

This post has been edited by mpi: 24 Jul 2008, 21:36


--------------------
Dacia Logan 2007 Kiss FM 1.4mpi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2019 - 08:32
Forum Renault Server hosting