Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ruta Bacau - Constanta
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
Codrin-Bacau
Salutare ,

Am de gand sa plec sambata la mare si as vrea sa stiu ce ruta ar fi mai buna de ales.

Anul trecut am fost pe un drum, parca la Buzau am facut stanga..... cu 1 banda pe sens, foarte putin circulat ( am condus noaptea ) si nu mai stiu exact traseul... biggrin.gif, puteti sa-mi recomandati o ruta buna din punct de vedere al carosabilului si al aglomeratiei, tinands cont ca tot noaptea voi pleca... as vrea sa-mi spuneti traseul mai amanuntit, va rog!

Sper ca ma puiteti ajuta in timp util smile.gif

Va multumesc anticipat!
Batrânul
Bacau - Buzau - Costesti (DN2)
Costesti - Slobozia (DN2C)
Slobozia - Fetesti (DN21)
Fetesti - Cernavoda (A2)
Cernavoda - Constanta (DN22C)
Drum bun !
$$ilvviu
De la Buzau ti-as recomanda sa ocolesti pe la Urziceni si apoi Slobozia.
Drumul Buzau-Slobozia are vre-o 80 km in care o sa iti blestemi zilele. Nu e foarte prost, dar daca tii la masinuta merita un mic ocol.
ursul-alb
Fratilor, nu inteleg de ce fiecare isi face topicul lui pentru probleme pentru care mai exista minim 2-3 deschise... Cred ca administratorii ar trebui sa le mute/comaseze ca altfel informatia se dilueaza teribil...
Si nu e valabil doar pentru postul asta...
george_scala_2004
QUOTE
Bacau - Buzau - Costesti (DN2)
Costesti - Slobozia (DN2C)
Slobozia - Fetesti (DN21)
Fetesti - Cernavoda (A2)
Cernavoda - Constanta (DN22C)


mai degraba bacau-focsani-rimnicu sarat-buzau-urziceni-solozia-drajna-a2-fetesti-cernavoda-medgidia-constanta. soseaua urziceni - buzau este super. la fel si urziceni - slobozia. intre slobozia si dragalina s-ar putea sa nu fie chiar o.k. dupa aceea a2 o.k. iar drumul de la cernavoda la constanta este iarasi o.k. am fost anul trecut de 2 ori. numai ca este foarte aglomerat. iar oboseala si viteza isi spun cuvintul.

succes,
C a t a l i n
Slobozia - Drajna (căci nu se ajunge la Dragalina - aia e pe calea ferată) e asfaltat de vreun an, și e foarte bun drumul.
hellcat
Bacau - Focsani - Braila - Viziru - apoi stanga Cuza Voda - Gura Ialomitei - apoi stanga pe E60 - Giurgeni - Harsova - Ovidiu - Constanta.

Asta e varianta mea pe care merg mereu spre litoral. La intoarcere prefer prin Tulcea sau chiar cu BAC-ul la Galati.

In rest orice alta combinatie cu Buzau este mult mai lunga.
C a t a l i n
Cu mențiunea că pe acolo plătești taxă de pod la Giurgeni- Vadu Oii (8 RON parcă), și că drumul e ceva mai prost. (sau era când am fost eu ultima dată pe acolo)
Codrin-Bacau
@ursul-alb "frate", nu inteleg care este problema TA? mai exista un topic cu ruta BACAU-COSTINESTI... sau nu am vazut io'..????? daca am nevoie de lamuriri pt. o ruta exacta tre' sa ma inscriu pe liste speciale cu aprobari de la tine? Nu zic ca nu ai dreptate cu unii care posteaza aiurea sau deschid topicuri multiple, dar, pt. nelamurirea mea... cred ca este doar cel inceput de mine...!

Merci Catalin si merci si la restul colegilor.. cred ca o sa merg pe var. lui Catalin pt. ca pe acolo am fost si anul trecut... dupa ce mi-ai dat numele localitatilor am rec. traseul.

10X@all

8 Jul 2009, 14:05:
De radare fixe nici nu cred ca este vorba pana acolo (Costinesti)..NU?
hellcat
Da, se plateste podul peste Dunare...8 ron.

Sunt maxim 15 km de drum "vechi" cu gropi ce trebuiesc ocolite la modul cel mai serios deoarece sunt adevarate cratere in zona Cuza Voda - Gura Ialomitei, dar compenseaza restul drumului bun spre foarte bun.
ursul-alb
QUOTE(Codrin-Bacau @ 8 Jul 2009, 13:35)
@ursul-alb  "frate", nu inteleg care este problema TA? mai exista un topic cu ruta BACAU-COSTINESTI...

Nu trebuie sa-mi ceri mie voie si nici nu iti era adresat tie postul; este evident ca nu mai e nici un post Bacau-Costinesti, DAR, ca fiinte inteligente si care pot sintetiza, analiza si trage concluzii nici nu cred ca era nevoie de asa ceva asa cum nu cred sa fie nevoie nici de "Adjud-2 Mai", "Tg.Frumos-Agigea", "Harlau-Vama Veche", "Pascani-Mamaia" si alte asemenea.

In caz ca doresti, vezi linkurile de mai jos unde sunt SUFICIENTE informatii daca vrei sa te deplasezi din Moldova in zona litoralului; insist, e nevoie de putina contributie proprie si nu de solicitarea de informatii de la ceilalti (destule redundante). Unii o fac, altii nu.

Succes!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7
Codrin-Bacau
@ ursul-alb
Din moment ce nu am incalcat nici o regula impusa de regulamentul forumului... nu vad de ce nu as cere informatii despre o anume ruta???
Nu te-ai gandit ca poate sunt in criza de timp si am nevoie de un raspuns la subiect, urgent ?

Poate tu ai timp sa analizezi anumite topicuri ... io' de data asta chiar nu am timp sa caut si nici nu am timp sa intru in polemica cu tine. Cand vei fi ADMIN si vei considera ca cineva a gresit... te rog sa-ti faci treaba punctual, cat despre al 2-lea post..in care ai zis ca nu mie mi-a fost adresat mesajul... cum sa nu-mi fie adresat MIE daca ai postat OFF topic pe un topic initiat de mine??

Se pare ca unii in loc sa ajute.. cauta motive...!

Multumesc tuturor care au postat ON TOPIC !!! valuri.gif
ursul-alb
Last message:
1. ma adresasem moderatorilor
2. ajut cand e cazul (asta se poate vedea)
3. indirect ma adresasem si celor care posteaza CA TINE; cine vrea sa inteleaga, o face
4. eu zic ca in regulamnt la 2 b ( [...] De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.) se recomanda foarte clar folosire de "search" pentru cautare subiect asemanator, chiar daca, poate, unii nu au timp sa faca asta; cum spusesem in mesajul anterior, erau destule asemanatoare (nu identice).
Nu voi mai continua si daca e cazul solicit stergerea off-urilor.
Batrânul
Chiar daca ai dreptate in principiu, moderatorilor te adresezi totusi prin report.
Codrin-Bacau
Salutare,

Am revenit din vacanta si pot sa va zic ce am intalnit...


La plecare am ales ruta Bacau-Ramnic, stanga spre Ianca, Gura Ialomitei, Giurgeni, Harsova, Ovidiu, Constanta - > Costinesti.

Portiunea de drum intre Ianca si Gura Ialomitei este in renovare ( nu va recomand)... asa ca la retur am optat pt ruta Giurgeni, Slobozia, Pogoanele, Buzau - > Bacau... drum acceptabil ( am prins o portiune cu drum mai putin bun..in rest OK )
sorin_
QUOTE(Codrin-Bacau @ 31 Jul 2009, 12:00)
Portiunea de drum intre Ianca si Gura Ialomitei este in renovare ( nu va recomand)...
*In ce sens este in renovare ? Gropi in asfalt ? Semafoare ? Se circula pe un singur sens ?

Multam
Codrin-Bacau
Gropi, circulatia se face pe un singur sens!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.