pentru curatarea injectoarelor, ce aditiv trebuie sa pui in benzina
![]() ![]() ![]() |
pentru curatarea injectoarelor, ce aditiv trebuie sa pui in benzina
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pune si o poza din fata cu spray-ul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu il mai am , dar e luat din selgros la ~20 ron si pe partea cealalta are desenate niste circuite aurii pe verde si niste integrate (se vede putin deasupra scrisului )
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sa inteleg ca este spray de contact ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nici eu nu stiu exact , este pt curatat circuite electronice si contacte electrice
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
nu afecteaza cu nimic? De exemplu cel de degripat suruburi e bun?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
AlinREHAU |
![]()
|
Am folosit un spray pt ca avea si forta sa scoata ce avea prin el , cat despre stricat nu stiu daca are cum ca de obicei spray-urile astea de curatat sunt puternice dar nu se compara cu un acid concentrat , eu am dat si pe mana cu spray-ul de contacte si nu mi-a picat mana
![]() ![]() This post has been edited by AlinREHAU: 22 May 2007, 21:11 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact aceiasi treaba a facut un prieten cu o Nubira, numai ca deschis injectoarele direct cu redresorul. Dupa curatare chiar se simte ca masina trage mai bine, nu se mai balbaie si consuma chiar mai putin (ok, a curatat si admisia si a schimbat filtrul de aer, astea sigur au ajutat si ele).
Metanolul curata foarte bine injectoarele, insa atentie la manipulare ca e toxic (zona ventilata bine si manusi de plastic/latex). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Adica ai vrut sa spui ca spray-urile de curatat contacte contin in general metanol.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
25-30%propan-butan hajtogaz (cred ca gaz lichefiat scrie aici )... apoi 60-70%pentan si2-6%propanol asta am reusit sa traduc eu din ce limba scrie aici.
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica nu stiu ce contin in general sprayurile de contacte. Dar daca ai metanol si o seringa poti sa cureti injectoarele.
Sau faci ce a facut si prietenul meu si iei un spray 2+2 pentru curatat carburatorul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
In comert ce substante pentru curatat injectoarele se gasesc? Asta cu injectoarele date jos.
La mine deja ii strigator la cer cu merge (trage greu, tremura foarte tare, tremura in accelerare etc) |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
In service oare cat ar lua pe o astfel de operatiune?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
bolovan_ro |
![]()
|
Iuliut...din cite stiu eu aproximativ 100-150 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
la dedeman in bacau .. ca sa+ti raspund in ton cu intrebarea ta. colectie garnitura etansare injector supernova = 180 000 lei vechi. si cuprinde 3 garnituri. Tu in mm poti sa incerci la un dealer/service dacia mai bazat.. eventual daca spun ca nu au mergi la magazie si pune-i sa dea telefon la depozit (sau la furnizor) si sa iti spuna pe loc cat te-ar costa sa iti aduca la comanda.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Si totusi...ce substanta se poate folosi pentru curatarea injectoarelor? Fara sa le deterioreze?
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Eu pe langa spray am bagat cu o seringa niste aditiv din ala de se pune la un rezervor plin , ala asta face , curata tot traseul de alimentare .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Da, dar problema ii cit ii de eficient ala...
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Eu zic ca daca isi face cat de cat efect diluat in proportie de 1 la 160 la 1/1 cred ca e mai bun . Am sa caut sa vad ce contine si sa vad detalii despre ingredienti pe net .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Baga 2 rezervoare de 98, 99 sau 100 si atunci o sa se curete si injectoarele.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
io de un timp bag efix de la rompetrol , ca mi-au zis niste taximetristi ca e buna pt injectoare
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
dariusz si mie lumea imi spune ca-s frumos si destept
guliver noi vorbim aici de diverse solutii...nu de placebo (ma rog...poate chestia asta merge cind sint doar putin chinuite cu benzina mai proasta...dar nu-i cazl la mine...eu acum am OMV 100...de vo doua plinuri...si sincer...nu se simte nici o diferenta. |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Pana cand s-au infundat injectoarele la mine am pus NUMAI benzina efix de la Rompetrol . O fi ea buna benzina dar daca din rezervor se descpind bucati mici de oxid care ajung prin filtre pana in rampa si la injectoare , degeaba . Asta e una din problemele acestei masini . Fie ca ne convine sau nu trebuie sa mergem mai departe .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
guliver |
![]()
|
Eu cand bag 98 de la Rompetrol simt masina mai fasneata.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Iuliutz |
![]()
|
Cum adica fasneata?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
AlinREHAU |
![]()
|
La mine a inceput sa mearga de la foarte bine la foarte prost pe o perioada de ~ 6 luni . La sfarsit daca puneam si eu benzina EVO power o simteam si eu mai puternica , dar asta e din cauza ca benzina care ajungea in galerie asa putina cum ajungea si nepulverizata , detona mai bine din cauza ca avea cifra octanica mai mare , asta nu inseamna ca daca am pus evo am curatat injectoarele . E doar o amagire de mai bine pt ca problema era inca acolo . La mine mai avea un sintom , Daca eram cu pedala la mijlocul cursei si o calcam pana la fund nu se simtea nici o diferenta intre mijloc si maxim , dupa curatire se simte .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Iuliutz |
![]()
|
Mi-as curata si eu injectoareale dar nu ma prea pricep la motoare asa ca mi-e cam frica sa nu fac o prostie sa trebuiasca sa platesc pe urma cat am dat pe masina ca sa o repar............nici macar nu stiu unde sunt injectoarele. Daca e cineva din Alba Iulia care a mai facut operiatiunea asta cu succes il rog sa ma ajute si pe mine ca dau o bere
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
guliver |
![]()
|
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Stie cineva un service in timisoara care sa curete injectoarele la un pret civilizat?
La autocardo mi-au cerut 250 lei... |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:35 |