probleme la motorasul de la usa dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
probleme la motorasul de la usa dreapta fata
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
All the time my friend! Vara la mine e o placere. Absolut aleator nu se descuie usile. In general pare ca problema vine de la caldura. In toamna, a fost o perioada mai racoroasa, si apoi a fost o zi cu soare. Cand am coborat la masina m-am si gandit: "Partea dreapta poate nu se descuie ca pe ea a batut soarele". Ei da, exact asa a fost. Am incuiat, iar apoi am mai dat inca o data de buton si s-au deschis toate. Acum iarna chiar sunt fericit, se descuie fara probleme.
Eu iti zic sa nu te consumi inutil. Tijele alea de metal din usa s-ar putea sa nu stea tocmai comod acolo. Cand mi s-a blocat o usa rau de tot, am dat jos fata de usa, am tras cu patentul de o tija ce era intepenita si de atunci nu a mai facut fite. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
si motorasele sint o porcarie.deci sa ma las pagubas ?
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu socotesc cam asa: cat e garantie, schimbat motorase pe cheltuiala Dacia. Cand nu o mai fi garantie, ma duc naibii si cumpar motorase cum trebuie (vezi ca Liviu si-a luat parca niste motorase italienesti) sa scap de probleme.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
craiuVerde |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 October 05 ![]() |
la mine tot pe dreapta-fata face un zgomot la inchidere.. la deschidere nu se aude nimic. e o problema mica pe care o pot rezolva singur sau sa merg la service? vreau sa stiu ca sa nu ma apuc sa desfac usa degeaba.. merci
scuze.. tocmai am gasit: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=356 This post has been edited by craiuVerde: 4 Oct 2005, 11:49 |
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
octavian82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 September 05 ![]() |
Daca zgomotul de care vorbesti este un carait de vreo 1-2 secunde atunci este acuatorul de vina si din cate stiu eu nu se repara.Daca e acuatorul rezolvi zgomotul prin schimbare. O sa mai mearga o perioada asa cu zgomot dupa care pica de tot.
|
--------------------
DACIA
DSN Clima
- ph-48-eco
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge de doi ani cu carait si n - are nici pe dracu '
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(octavian82 @ 4 Oct 2005, 12:51) Daca zgomotul de care vorbesti este un carait de vreo 1-2 secunde atunci este acuatorul de vina si din cate stiu eu nu se repara.Daca e acuatorul rezolvi zgomotul prin schimbare. O sa mai mearga o perioada asa cu zgomot dupa care pica de tot. Greșit, cu un ochet din sârmă de 4..5mm2 se rezolvă orice actuator. Caută pe site și-ai să vezi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
octavian82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 September 05 ![]() |
Habar nu aveam ca sa repara sau cum se repara. E bine de stiut si cand o sa mai am nevoie o sa caut pe site.
|
--------------------
DACIA
DSN Clima
- ph-48-eco
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
incearca sa mai desurubezi - insurubezi capatul de plastic care iese afara
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Vecinu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 June 05 ![]() |
Deh si io ma inscriu in clanu' "caraitorilor".Imi face zgomot dreapta fata. Am fost frumos la magazin(Apusului, Militari) am cumparat altu'. Ceva de gen 250.000 or something.I-am zis mecanicului ce si cum si a zis ca nu domne ca sa il reparam pe cel vechi
![]() ![]() Ce ziceti ? ![]() |
--------------------
DACIA
SN CLIMA
- B 88 RZZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
SCHIMBA!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Oct 2005, 10:36) Deși klaus în general știe ce spune, aici nu prea sunt de acord cu el. De ce? Pentru că până să-mi iasă din garanție mașina, am schimbat 3 actuatori la ușa dreapta față. Bineînțeles că a început să "cârâie" și al 4-lea, moment în care, după ce am studiat un pic forumul, am pus mânuța și l-am rezolvat în 15 minute. Are ceva vreme de când i-am aplicat "corecția" și merge perfect. Acu', dacă tot l-ai cumpărat, într-adevăr, schimbă-l, da' nu-l arunca pe celălalt. Caută prin forum și te prinzi repede ce și cum, mai ales dacă dai jos șatoza și arunci un ochi la mecanismul de închidere... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 10:48 |