carnet suspendad, radar
![]() ![]() ![]() |
carnet suspendad, radar
Ionutz0071 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
spor......
|
--------------------
.
.
.
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
![]() ![]() Si mai ai pretentia sa reduci la jumatate suspendarea ? Am impresia ca unii chiar nu ganditi de loc . |
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
Ionutz0071 |
![]()
|
am impresia ca tu nu gandesti deloc, daca dai examen il iei inapoi in 30 de zile si eu am rugat pe cineva care stie nu pe tine
![]() |
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu cred ca tu nu gandesti deloc! Pedeapsa nu se reduce indiferent de gravitatea faptei.
Tu nu il vei recupera in 30 de zile AFAIK. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Faci o cerere sa-ti reduca suspendarea de la 90 zile la 30 insotita de o adeverinta de la o scoala de soferi cum ca ai facut la ei nu stiu cate ore de legislatie si ai trecut un test la final. Oricum, e bine sa citesti mai mult in coul rutier, zice acolo ce si cum.
Pentru linistea ta sufleteasca insa, e bine sa stii ca esti teribil norocos traind in romania, fiindca prin alte parti ale lumii pentru o ofensa de genul asta se ia permisul pe minim 6 luni si se confisca masina pe loc. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@Ionutz0071
Trebuie sa te duci cu dovada in penultima/ultima zi in care este valabila la politie de unde apartii cu domiciliul (cum ar fi la Udriste care de fapt s-a mutat la Baneasa acum) si te programeaza ei la examen. Trebuie sa iti iei o carte sa inveti. Intrebi acolo ce carte este buna ca s-au mai schimbat. A patit un prieten de curand. This post has been edited by ionutctn: 10 Jun 2008, 12:21 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Ionutz0071 |
![]()
|
deci dupa ce mi-a luat carnetul a sunat un prieten care avea relatii tocmai la comandantul de la tandarei, nu isi daduse seama pe moment ca se poate rezolva dar acu era prea tarziu ca deja facuse procesul verbal etc... ala mia spus asa: dupa ce expira dovada de 15 zile sa ma duc sa dau testul de reexaminare daca il iau imi pune stampila pe spate la dovada ca am luat examenul si fac dosar cu dovada , amenda platita si copie de pe buletin si PV si ma duc la slobozia fac o cerere la comandant sa imi elibereze permisul in 30 de zile... daca in iltimi 2 ani nu a fost suspendat
|
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Frumos, e bine daca se rezolva asa. Da' promiti sa ne zici si noua aici daca ti-au redus pedeapsa la 30 zile? Si sa ne dai si numele comandantului la care ai tu relatia? Ca poate mai au si altii de pe forum nevoie, nu se stie cand.
Ne ajutam intre noi, ce naiba, nu? ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Ionutz0071 |
![]()
|
ok:) pay acum o sa ma duc sa platesc amenda si dupa aia ma duc pana la udristei ca acolo am inteles ca se dau examene si o sa va zic sigur, cred ca azi
![]() |
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
adip |
![]()
|
mersi
![]() bafta la examen! |
--------------------
*
*
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.376 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
te-au prins cu 168 pe limita de cat?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 10 Jun 2008, 12:37) Oricum a depasit cu mai mult de 50 km/h viteza maxima admisa pe sectorul respectiv. Din momentul acela iti ia carnetul. 10 Jun 2008, 12:42: QUOTE(Ionutz0071 @ 10 Jun 2008, 12:29) ok:) pay acum o sa ma duc sa platesc amenda si dupa aia ma duc pana la udristei ca acolo am inteles ca se dau examene si o sa va zic sigur, cred ca azi ![]() Vezi ca nu mai e la Udriste. S-a mutat la Baneasa. Intra si tu pe net si vezi unde vine noua locatie. Te programeaza ei la examen. This post has been edited by ionutctn: 10 Jun 2008, 12:42 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Ionutz0071 |
![]()
|
pe drumul E 60 limita de 100 km/h
10 Jun 2008, 16:55: gata mi-am platit amenda am fost la udristei si mi-au zis sa ma duc cu buletinul si dovada dupa ce se termina alea 15 zile si dau examen:P This post has been edited by Ionutz0071: 10 Jun 2008, 15:55 |
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
E 60 in Romania este DN1
Daca si prin Tandarei trece drum european, suntem tari ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
omule, am vre-o trei procese pe rol cu politia pentru amenzi, si-ti zic sa lasi permisul acolo, ca sta mai bine decat la tine in buzunar.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Ionutz0071 |
![]()
|
pay si ce afacere fac ??? merg fara permis sau ce???
|
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
adip |
![]()
|
Da, nu-i problema, in romania merge, daca zici ca ai relatie la seful politiei
![]() Doar de curiozitate: de cand ai permis? This post has been edited by adip: 10 Jun 2008, 23:45 |
--------------------
*
*
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(adip @ 10 Jun 2008, 13:19) Moooooor ma!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inceputul e mai dificil. Ala cu bastonase... Apoi urmeaza A mare, A mic, A de tipar, A de mana. Cate 100 din fiecare. Apoi treci la B. B mare, B mic, B de tipar, B de mana... Eheeee... ce stii tu? ![]() QUOTE(Ionutz0071 @ 10 Jun 2008, 13:29) QUOTE(Ionutz0071 @ 10 Jun 2008, 13:43) Unde spui ca te duci? Sau, unde zisesi c-ai fost? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Jun 2008, 00:12 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ionutz0071 |
![]()
|
am carnet de 6 ani, si am sa opresc aici acest topic ca vad destui smecheri pe aici care sunt cam ingusti la minte
![]() ![]() ![]() 11 Jun 2008, 11:02: Victoras2001 Today, 01:02 Post #20 Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 15 February 08 From: Bucuresti Reputation: QUOTE(adip @ 10 Jun 2008, 13:19) Oricum, e bine sa citesti mai mult Moooooor ma!!! Inceputul e mai dificil. Ala cu bastonase... Apoi urmeaza A mare, A mic, A de tipar, A de mana. Cate 100 din fiecare. Apoi treci la B. B mare, B mic, B de tipar, B de mana... Eheeee... ce stii tu? QUOTE(Ionutz0071 @ 10 Jun 2008, 13:29) ma duc pana la udristei QUOTE(Ionutz0071 @ 10 Jun 2008, 13:43) am fost la udristei Unde spui ca te duci? Sau, unde zisesi c-ai fost? This post has been edited by Victoras2001: Today, 01:12 -------------------- dacia logan Laureate decembrie/2004 Cel mai trist lucru in dragoste e sa fii in plus acolo, unde odata erai totul. victoras daca esti de la tara nu ai de unde sa stii unde este udristei, tu stai linistit cu loganul tau si fii atent aici cand depasesti pe cineva vara sa opresti aerul conditionat la masina ca atfel te face afis vre-un tir ceva, cat de radare iar poti sta linistit ca nici daca bate vantul din spate nu o sa te ia pe tine la 168km/h, un sfat prietenesc ESTI IN PLUS in dragoste ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ionutz0071: 11 Jun 2008, 10:02 |
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai daca il ai de 6 ani atunci retrage naibii anuntul.
untitled.JPG ( Size: 102.43k ) Number of downloads: 110 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Ionutz0071 |
![]()
|
eu am cerut o parere daca toti v-ati bagat in seama aiurea e problema voastra, DE LA CINEVA CARE STIE
|
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ionut(z) tata,
uite aici o parere: 1. nu mai circula cu viteza (in asa mare masura) excesiva 2. Strada de care spui se cheama "Logofatul Udriste" (si nu "udristei", care ar fi forma de genitiv singular pentru un presupus substantiv comun feminin "o udriste, doua udristi? udriste?") 3. Daca nu-ti convin raspunsurile pe care le primesti, esti liber sa-ntrebi in orice alta parte vrei. "CINEVA CARE STIE" o sa-ti raspunda _daca_ vrea, si _asa_cum_ vrea. Nu poti sa silesti colegii in nici un fel - desigur poti sa-i rogi dare asta e alta poveste. In plus -> de cind esti _tu_ forul care apreciaza daca raspunsurile vin de la "CINEVA CARE STIE"? Daca vrei sa fii sigur, ia mata un milion-doua in mina (sau ma rog cit e tariful) si plateste un avocat. Daca nu ti-ai dat inca seama, aici primesti raspunsurile pe gratis. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
parerea de la cineva care este nu e buna?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ionutz0071 |
![]()
|
Ionut(z) tata,
uite aici o parere: 1. nu mai circula cu viteza (in asa mare masura) excesiva 2. Strada de care spui se cheama "Logofatul Udriste" (si nu "udristei", care ar fi forma de genitiv singular pentru un presupus substantiv comun feminin "o udriste, doua udristi? udriste?") 3. Daca nu-ti convin raspunsurile pe care le primesti, esti liber sa-ntrebi in orice alta parte vrei. "CINEVA CARE STIE" o sa-ti raspunda _daca_ vrea, si _asa_cum_ vrea. Nu poti sa silesti colegii in nici un fel - desigur poti sa-i rogi dare asta e alta poveste. In plus -> de cind esti _tu_ forul care apreciaza daca raspunsurile vin de la "CINEVA CARE STIE"? Daca vrei sa fii sigur, ia mata un milion-doua in mina (sau ma rog cit e tariful) si plateste un avocat. Daca nu ti-ai dat inca seama, aici primesti raspunsurile pe gratis. -------------------- Domnu Pruteanu nu ti-am cerut ti-e un sfat, daca nu stii drum bun, BAFTA |
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Nu i-oi fi cerut LU-I, dar poti sa fii sigur ca de la altcineva nu VE-I M-AI PRIMII...
Bafta si tie... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@xcristina:
![]() @Ionutz0071: las-o asa cum a cazut... ai gresit, ai platit. Ti s-au dat (si) sfaturi bune, asculta-le. Despre strada L.U. -> ia sa ne uitam mai sus, sa vedem cine se da "de la oras"... de aia repet: las-o cum a cazut, distileaza sfaturile constructive, nu te mai basica de pomana si poate o sa primesti si ceva opinii care sa te satisfaca (sa fii insa constient ca opiniile de pe un forum sunt opinii de pe un forum, pentru mai mare certitudine vezi ce ti-am scris despre avocat). Cu figurile astea de primadona cu probleme nu vei avea succes. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ionutz0071 |
![]()
|
Voi nu intelegeti o treaba, eu am pus la inceput o intrebare si dupa aia voi ma luati la misto!!! nu e frumos, oricum multumesc celora care chiar mi-au fost de ajutor nu celor care cauta prietenie cu japca, sunt uni care au scris numai aberatii si nici macar nu sunt la subiectul care l-am cerut
This post has been edited by Ionutz0071: 11 Jun 2008, 12:51 |
--------------------
renault
magan
2007 1,5dci 100cp
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
ionutz, hai să-ți zic ceva - pe forumuri, dacă pui o întrebare:
1. Ceri frumos ajutorul într-o problemă,da? 2. O să primești tot felul de sfaturi - deh, e forum public. 3. Dintre sfaturile primite, mai este și ”bâză” - treb. să recunoști când greșești și să ȘTI să ceri ceva - un sfat, o idee=o informație. 4. NIMENI nu este obligat să-ți răspundă. Cine o face, o face din ALTRUISM. Sper că ți-am fost util în abordarea pe viitor a forumului. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:49 |