BMW 118d LCI
![]() ![]() |
BMW 118d LCI
cata |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_083.jpg ( Size: 754.02k ) Number of downloads: 655 Picture_067.jpg ( Size: 628.55k ) Number of downloads: 630 |
||
-------------------- ex-dsn 2001
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(cata @ 2 Jul 2008, 23:00) In primul rand optiunea pt masina in cauza a fost motivata de dorinta de a avea un driver's car motor 2,0l diesel 143cp/300nm cuplu. Si ti-ai luat un diesel ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cata |
![]()
|
Kilometrajul meu anual obliga! Crede-ma.
|
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
oohooo.. razvane.. sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pai si daca isi lua un seria 1 cu motor benzina de aceeasi capacitate de 2000cc, avea o putere de fix 150cp si un cuplu de 210nm
un motor pe benzina care consuma aiurea ca blegu si nu face nimic mai bun decat fratele lui diesel, intr-o perioada in care nici macar americanii nu-si mai cumpara motoare inutile felicitari pentru achizitie |
--------------------
-
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai putea da si niste date despre cat de scumpa e intretinerea la masina asta ar fi excelent.
Gen: cost revizii, consum, casco.Aa..si pretul de achizitie. S-o conduci cu placere si sa n-ai parte de incidente! |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Felicitari pentru alegere! A marcii! Ca eu sunt fan benzina, asa ca de motor nu pot sa te felicit.
![]() Am mers si eu de cateva ori cu un amic ce are 120d. El a vrut benzina pentru ca asta ii place, dar, avand firma si, mergand cam 50.000 km pe an (in primele 6 luni facuse aproape 27.000 km), a fost nevoit sa aleaga Diesel din considerente financiare. Masina per ansamblu mi-a placut enorm, insa, in interior am avut un sentiment de claustrofobie (nu sufar de asa ceva, dar la Megane ori la Golf mi se pare mult mai degajat interiorul; ai impresia de spatiu). In rest super masina. Are un cuplu de 380 Nm. A accelerat o data ca sa-mi arate cum se simte cuplul. Te tintuieste pur si simplu in scaun. Inca o data, sa o stapanesti sanatos! PS: Un Diesel nu e un "driver's car". PS: @Andu911: un benzinar si un dizelache nu pot fi frati. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari pentru masina si pentru motorizare. In ciuda majoritatii parerilor, consider ca ai facut alegerea buna cu motorul. Foarte placut la condus si economic.
Da-ne detalii despre pret, consum, asigurare, revizii ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cata |
![]()
|
Multumesc pt urari!
Cu reducerile negociate cu greu, foarte greu chiar, a ajuns ~22000cip. Scump. M-am bucurat ca are inclus Basic Service adica schimb ulei/filtre+ manopera gratis 5 ani sau 100000 km. Practic este o economie de 2000 euro. Reviziile sunt in functie de stilul de mers, initial arata 30000, acum arata vreo 25000, probabil ca o sa ajunga pe la vreo 20000. In schimb la placute a crescut de la 40000 la 46000. Acum am doar 8000km. Asigurarea este la BT, singurii care au vrut sa scada cota sub 4% . Consumul este undeva intre 6-7 mixt la o vit. medie de 51kmh. |
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Interesanta treaba cu reviziile, din cate inteleg eu e cumva asemanatoare treaba cu compul de bord (consumul) care creste/ scade in functie de stilul de mers.
Asa si la revizii si placute. Bv. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
It`s a BMW
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cat a costat? Ca parca nu scrie!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai mersi! Chior ce sa fac!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Felicitari. E o masina de vis, cel putin pentru mine.
S-o stapanesti si sa o conduci cu placere. Poate pui si niste poze cu motorul. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos. I love BMW.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
BMW....
![]() ![]() ![]() Masina in care am crescut. Felicitari si cat mai multe sute de mii de km fara probleme!! |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Super tare masina .... sa ai grija de ea.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
S-o stapanesti sanatos si bravo pentru alegerea facuta! Oricum, pari genul de om care va avea grija de ea, asa ca iti urez multi km fara probleme!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
Masina e cam urata dar e BMW deci merge de rupe.120 i ar fi avut 170 cp la un consum REAL nu cu mult mai mare decat al diesel-ului(chiar daca multi or sa sara in sus garantez ca asa e) dar la BMW nu motorul e totul pentru ca tinuta de drum o face "the driver's car".Buna treaba cu reviziile de baza gratis(consumabilele costa ffff mult la bmw) dar stai linistit ca or sa gaseasca ei metode sa te stoarca de bani.
Cat despre partea cu silentiozitatea, cunosc majoritatea motoarelor BMW si cele de 2 litri diesel sunt cele mai galagioase(e adevarat ca nu-s nici pe departe la fel de galagioase ca TDI-urile VW).Oricum orice om care isi cumpara un BMW si stie sa-l pretuiasca(si nu aspira la titlul de sef al reisarilor) are repectele mele. L.E.:felicitari pentru interior(in special culoarea)! This post has been edited by Bogdy: 3 Jul 2008, 18:34 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu nu-i inteleg pe cei care isi iau o astfel de masina.Si in plus care mai dau si atatia bani pe ea.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Corect. Ce greseala ai facut, mai @cata! Nu-ti dai seama, la banii astia puteai sa-ti iei o coreeana cu 2 clase peste si full-options
![]() ![]() ![]() Si eu am de gand, peste 10-15 ani, sa-mi iau o astfel de masina ADEVARATA, probabil va fi ultima mea masina. Si probabil ca nu mi-o voi permite decat pe cea mai mica din gama respectiva, fara prea multe dotari. Dar va scrie pe ea BMW, sau ALFA, sau Mercedes, etc., nu Kia, Chevrolet, sau alte panarame. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(balanel @ 5 Jul 2008, 12:28) Si eu am de gand, peste 10-15 ani, sa-mi iau o astfel de masina ADEVARATA Abia atunci o sa poti sa dai de carnet? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
balanel |
![]()
|
N-are rost. Ce sa fac cu el?
![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ai pe masina si acel sistem automat de orientare in jos a oglinzilor atunci cand cuplezi treapta de mers inapoi?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
E BMW, deci in segmentul premium si e normal ca pretul sa fie peste concurentii din clasa compacta. Probabil pretul e justificat, pentru ca BMW a fost intotdeauna cu un pas inaintea tuturor din punct de vedere al performantei. Nu te amagi cu reviziile gratuite. Nimic nu-i gratis in lumea astea. Proababil le-ai platit deja.
Totusi, pentru mine BMW incepe cu seira 3 si ii sta mai bine cu un motor pe benzina cu 6 cilindri in linie. N-are rost sa comparam BMW cu Kia si nici macar cu Opel, Seat sau VW. Sa te bucuri de ea, chiar daca e diesel ![]() This post has been edited by cristidb: 5 Jul 2008, 16:16 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Off-topic:
Sa traiasca cei 6 "tenori" ai unui Seria 3! Superba muzica acelui motor. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Si nu numai muzica. 6 in linie, 6 boxer si v12 sunt singurele motoare perfect echilibrate.
http://en.wikipedia.org/wiki/Engine_configuration |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
6 in linie n-are nicio legatura cu echilibrul in comparatie cu un motor in V
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:32 |