Vreau sa schimb disributia, care curele?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa schimb disributia, care curele?
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se schimba cureaua de distributie,cureaua care antreneaza alternatorul si rola intinzatoare.Daca mecanicul care face operatiunea descopera si scurgeri de antigel,vei schimba si pompa de apa.
Costurile sunt in functie de magazinul de unde cumperi piesele,de provenienta acestora.Sa zic 400 ron pentru ce am enumerat mai sus. Restul vezi aici si iti faci socotelile:revizii_solenza.JPG ( Size: 147.22k ) Number of downloads: 1431 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
multumesc mult cristio 79 pentru raspuns
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
vii pe dumbravei si iti iei distributie la 130 lei cu rola intinzatoare,la 18 lei cea de alternator pompa de apa nu stiu
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Ramsen la alea cu aer conditionat cam cat costa kitul de distributie? Ca tare mai imi trebuie si mie
![]() This post has been edited by andri1940: 5 Jul 2008, 12:10 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
la fel este pretul.la cele cu acc mai este o curea in plus cu intinzator.distributia este la fel deci si pretul este la fel 130lei.atit am dat eu pe el
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Mihai San |
![]()
|
eu vreau sa merg in service sa cupar distributia de la ei sa faca manopera ei in caz de ceva grav Doamne fereste sa se rupa cureaua sa raspunda ei sa nu zicaa ca e din curea bla bla... am auzit povesti
This post has been edited by Mihai San: 5 Jul 2008, 22:52 |
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Multam Ramsen, stiam eu ca tot pe-acolo ma costa...
Daca nu ar fi fost vorba si de manopera era chiar ieftin. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
ramsen |
![]()
|
salut.mihai in service costa in jurul lui 250 lei numai distributia + manopera 100lei.mie mia schimbato un mecanic si nu am probleme
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
100 ron manopera in service? Mi se pare foarte putin, este destul de mult de munca la schimbat distributia.
La service dacia mie mi-au luat 260 ron piesele + 270 ron manopera, si asta anul trecut in primavara. |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Si pe mine tot 100 lei m-a costat manopera la Scala mea, inclusiv curelele de accesorii, la service Dacia. Asta sambata trecuta. Am mai dat 170 pe kitul in cutie galbena renault- rola Koyo si curea Powergrip. Cam scump a fost semeringul de jos, 35 roni
![]() This post has been edited by CIPTUNING: 8 Jul 2008, 11:19 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cine a schimbat sau va schimba in curand distributia,va rog spuneti-mi si mie ce lungime are cureaua de alternator.Latimea este de 10 mm.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
ramsen |
![]()
|
sa o masor pe a mea ca am una noua si te anunt
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ramsen |
![]()
|
mai jigodie esty tu ala desteptul si eu ala prostu.nui asa.omul are o curea si nu stie lungimea da si cei rau in asta vezi ca bruiezi userii.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ramsen @ 10 Jul 2008, 23:05) mai jigodie esty tu ala desteptul si eu ala prostu.nui asa.omul are o curea si nu stie lungimea da si cei rau in asta vezi ca bruiezi userii. eu unul nu te-am facut jigodie, daca te simti este problema ta. invata odata sa vorbesti romaneste si sa respecti oamenii. si pentru cultura ta personala permisul meu de conducere are ani cati ai tu ca varsta. deci, stergeti casul de la gura, treci pe la scoala nu numai ca sa faci act de prezenta si apoi mai vorbim. parca ziceai ca acest forum este de ..... de ce ai revenit? on topic- eu chiar am vorbit serios, cum dracu masori tu lungimea primitiva a curelei? sau la scoala profesionala nu ai invatat ce este aia lungime primitiva a unei curele de transmisie? |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Pana la urma imi spune si mie cineva,macar cu aproximatie,cat este lungimea unei curele de alternator?
Eu vreau sa cumpar aceeasi marca de curele cu cele pe care le are masina din fabrica,adica Hutchinson.Si vreau sa le cumpar de la cineva care le aduce pe comanda.Am vreo trei coduri care corespund cu trei lungimi.Eu banuiesc care este lungimea,dar as vrea sa fiu cat mai sigur. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
cristio_79 ,codul piesei de origine este 60 01 543 512 , dimensiunea nu o stiu.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
andri1940 |
![]()
|
Lungimea curelei este de 80 cm cu aproximatie. Cam atat am putut masura.
E 23 de lei o curea de alternator de Solenza si 130 lei kitul de distributie (rola plus curea)- cu atat le-am luat saptamana asta de pe str. Dumbravei, din Pitesti. This post has been edited by andri1940: 15 Jul 2008, 11:06 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am schimbat distributia sapt asta,aveam 60800km
Kit-ul a costat 185 lei,curea + rola ,era o cutie portocalie de Renault Manopera a costat 215 lei si a durat o ora.Nu am mai schimbat si alte curele pt ca nu era nevoie,si asta de transmisie ara foarte bine,dar nu am vrut sa risc |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
si eu trtebuie sa o schimb..am cu ea 60500
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
brici_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 July 08 ![]() |
s-au mai discutat perturile kitului de distributie si a manoperei.
Pe mine kitul de distributie (curea + rola) si cureaua de alternator m-au ajuns 210 RON, iar manopera pentru schimbarea acestora a fost de 120 RON. Mentionez ca operatiunea am facut-o la un mecanic care are propriul lui atelier nu intr-un service dacia. Iar masina este Solenza Confort. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
irontempest |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 January 08 From: Tulcea ![]() |
Piesele pentru distributie cu AC (confort) au fost 210 lei (targ Vitan, la "Galben") si manopera 150 lei, cu garantie 60.000 km. Pe cand la service Dacia Tulcea costau 400 lei piesele si 300 manopera cu doar 6 luni garantie. Ce a fost deranjant ca nu ma primeau la service Dacia cu piesele mele chiar daca erau de origine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004 -ai nevasta, ai prieteni,
-ai masina, ai necazuri. |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Puteai sa faci scandal si reclamatie la Vocea Clientului . Nu au dreptul sa te refuze daca piesele sunt originale , altfel inseamna ca ne-ar obliga sa cumparam numai de la ei , adica monopol de piata , cu preturi mari si adaosuri nesimtite . Si tot asta ar insemna ca ne obliga sa NU beneficiem de garantie la produse .
De asta se si vand separat , astfel incat poti sa le cumepri tu , de oriunde si beneficiezi de garantie daca sunt montate intr-un service autorizat . La orice marca , daca mergi cu piesele originale si cu actele de provenienta ale pieselor si cu garantiile lor au obligatia sa te primeasca si sa completeze garantiile pieselor ! This post has been edited by marius80_eugen: 20 Sep 2008, 22:59 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ramsen |
![]()
|
salut
corect cum zice marius.am schimbat pompa de benzina si mi-au spus ca daca o cumpar de la ei au pretul mare asa ca m-au trimis pe dumbravei strada si am luato de acolo.au verificat codul pompei si mi-au montato si am primit si garantie 6 luni |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Mihai San |
![]()
|
Cornel la ce service ai schimbat pompa de benzina?
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
ramsen |
![]()
|
salut
la AMAT PITESTI.de ce vrei sa o schimbi???ce are ma cauti pe mess |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Ce simptome se aud cand se apropie timpul schimbarii distributiei?
A schimbat cineva distributia in CT ? M-ar interesa pretul si service-ul .(ptr o scala) Cand plec cu 1-a de pe loc se aude ca si cum ar patina un pic cureaua... Poate fi alta cauza? ( am 39000 km si e din 2004 ) |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
ramsen |
![]()
|
salut
sky79ct in CT te duci la service-ul DACIA_RENAULT cel de pe centura sau cum io zice spre statiunea mamaia ,la d-l OLTEANU si te interesezi si pret si cit costa kitul de distributie.bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 08:38 |