extaordinar barbat, sau femeie?
![]() ![]() ![]() |
extaordinar barbat, sau femeie?
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aici e sectiunea Stiri?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
M-am gandit ca se poate dezvolta... asta nu mai e stire, tipul intra in cartea recordurilor. Daca nu prinde , se poate abandona, e totusi cafenea, nu?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pentru ce sa intre in cartea recordurilor? Ca a nascut ... ? Ce are asa special? Pe "dinauntru" tot femeie este, deci nu vad nimic spectaculos.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
BZN |
![]()
|
Da, poate e greseala mea, tipul acum vreo 14 ani a urmat un tratament hormonal fiind recunoscut BARBAT, in acte. L-au aratat la TV, avea barba
![]() ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi care e problema? Decat vaca aceea care a nascut la 70 si va lasa copiii fara parinte, taticul mama nu e chiar ceva rau. Adica, care e problema? Nici macar educatia copilului nu e sub semnul intrebarii, cum ar fi la familiile gay. Eu nu vad niciun motiv de panica.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Procesul tehnologic in urma caruia defectu' asta a ramas insarcinat imi ridica serioase semne de intrebare...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BZN |
![]()
|
E na! Cum crede cineva ca acel copil nu o sa fie afectat psihic? Sau, ma rog, poate pana cand va intelege unele aspecte astfel de lucruri nu o sa mai surprinda pe nimeni, nemaifiind cazuri izolate...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Pentru mine acesti "uameni" vor avea mereu aceeasi valoare pe care o au cei care asculta manele.Fara suparare,n-ai cu cine ma,n-ai cu cine....
Leitar edit:pana maine imi inrosesc dusmanii reputatia ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 6 Jul 2008, 19:54 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Totusi, eu nu inteleg cum puteti voi judeca asa lejer astfel de "uameni"?!
Cand vad ca unii sunt in stare sa isi amputeze membre ca ei simt ca nu le apartin etc, de ce sa nu il las pe unul sa isi schimbe sexul daca el/ea imi spune ca se simte foarte rau asa cum e? Totusi, care e problema? Cu ce va pune, voua, in pericol minunata existenta din minunata Romanie? Trebuie ca el sa nu se simta bine -putin spus- doar pentru ca voua va pare normal sa sufere toata viata? Care e motivul? Si acel copil nu vad de ce va fi marcat. Poate din cauza copiilor prost-crescuti, de parinti incapabili sa fie toleranti, care vor face misto de el. |
--------------------
facebook
groups
|
|
xcss |
![]()
|
Bai nene. Deci s-o luam logic.
1. Tanti nu mai vrea sa fie tanti. Deci se simte barbat. OK. Deci face operatie de schimbare de sex din femeie in barbat, plus tratament hormonal adjuvant. Iarasi OK. 2. Femeia ajunsa barbat in urma alegerii dansei, simte nevoia si chiar face un copil. Ei, aici pe mine m-a pierdut. Tanti, matale ai vrut sa te transformi intr-un barbat homosexual? Sa zicem. Cati barbati homosexuali cunosti tu tanti care au ramas insarcinati? Si daca tot ti-ai lasat copil, la ce dracu' ti-ai mai taiat laptaria? Sper ca am reusit sa condensez destul de inteligibil ceea ce ma nelinisteste cu privire la acest cetatean cu drepturi egale al planetei. |
--------------------
-
-
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Jul 2008, 18:03) Exact tu te-ai gasit ![]() QUOTE(eXtenSion @ 7 Jul 2008, 22:18) Totusi, eu nu inteleg cum puteti voi judeca asa lejer astfel de "uameni"?! Cand vad ca unii sunt in stare sa isi amputeze membre ca ei simt ca nu le apartin etc, de ce sa nu il las pe unul sa isi schimbe sexul daca el/ea imi spune ca se simte foarte rau asa cum e? Totusi, care e problema? Cu ce va pune, voua, in pericol minunata existenta din minunata Romanie? Trebuie ca el sa nu se simta bine -putin spus- doar pentru ca voua va pare normal sa sufere toata viata? Care e motivul? Si acel copil nu vad de ce va fi marcat. Poate din cauza copiilor prost-crescuti, de parinti incapabili sa fie toleranti, care vor face misto de el. Draga coforumistule,desi nu te cunosc personal,numa de la tine nu m-asteptam sa pui problema asa! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Sunt perfect de acord cu tine! Dar eu cred ca sunt unii care nu sunt teribilisti si chiar au o problema.
" Cei doi sunt împreună de 10 ani, și pentru că Nancy nu poate avea copii, au decis împreună ca Thomas să renunțe la injecțiile cu hormoni pentru o perioadă și să încerce să rămână el însărcinat." Deci nu vad cu ce e mai rau ce a facut el decat cei care cauta femei pentru a fi mame surogat. Nu zic ca e un lucru normal, dar nici ceva ce sa ne dea batai de cap in somn. |
--------------------
facebook
groups
|
|
xcss |
![]()
|
Eu vad lucrurile asa: daca ai fost atat de hotarat sa devii barbat incat ai facut ceea ce probabil nu multi au mai facut, sa fii acum insarcinat(a) kinda defeats the purpose... Iti cam desfizi propria decizie, care nu a implicat doar taierea unghiilor si a parului.
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Da, asa este, asa gandesc si eu. Dar noi judecam dupa principii. Eu nu pot sa judec emotional chestiile astea, pentru ca nu le-as face si nu le "simt". Eu nu m-as sinucide pentru prietena mea, de exemplu. Totusi, dupa ce am vazut ce sunt capabili unii sa faca, din cauza sentimentelor, imi permit sa cred ca el nu vrea nimic condamnabil ci doar sa fie fericit cu sotia lui si viitorul copil.
Deci, eu vreau sa cred ca dorinta lui de a avea un copil si de a face atat fata aceea fericita, cat si pe el, a fost mai mare decat dorinta de a se schimba cu totul. Poate nu e asa, nu am de unde sa stiu... Doar spuneam ca poate ar trebui sa nu aruncam direct cu pietre ca intr-o tiganca ce isi pune fata sa faca copii la 10 ani. |
--------------------
facebook
groups
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 7 Jul 2008, 23:28) Sunt perfect de acord cu tine! Dar eu cred ca sunt unii care nu sunt teribilisti si chiar au o problema. Nu vreau sa par sadic dar toti avem probleme.Personal nu vad rezolvarea unei asemenea probleme intr-un asemenea mod.Adevarat ca scopu scuze mijloace,dar pentru mine suna ca....nu prea as putea explica,nu vreau sa fi perceput gresit,dar falsa sociate in care traim ne lipseste de lucruri mult mai elementare,asta daca tot tinem la ideea ca specia umana trebuie sa evolueze.Sa evolueze spre ce va intreb eu pe voi? " Cei doi sunt împreună de 10 ani, și pentru că Nancy nu poate avea copii, au decis împreună ca Thomas să renunțe la injecțiile cu hormoni pentru o perioadă și să încerce să rămână el însărcinat." ![]() ![]() ![]() Deci nu vad cu ce e mai rau ce a facut el decat cei care cauta femei pentru a fi mame surogat. Nu zic ca e un lucru normal, dar nici ceva ce sa ne dea batai de cap in somn. Mie nu chiar(acu nu ca vreau sa ma "disputez" cu tine ![]() ![]() <span class='edit'>8 Jul 2008, 00:12:</span> QUOTE(eXtenSion @ 7 Jul 2008, 23:28) Sunt perfect de acord cu tine! Dar eu cred ca sunt unii care nu sunt teribilisti si chiar au o problema. Nu vreau sa par sadic dar toti avem probleme.Personal nu vad rezolvarea unei asemenea probleme intr-un asemenea mod.Adevarat ca scopu scuze mijloace,dar pentru mine suna ca....nu prea as putea explica,nu vreau sa fi perceput gresit,dar falsa sociate in care traim ne lipseste de lucruri mult mai elementare,asta daca tot tinem la ideea ca specia umana trebuie sa evolueze.Sa evolueze spre ce va intreb eu pe voi? " Cei doi sunt împreună de 10 ani, și pentru că Nancy nu poate avea copii, au decis împreună ca Thomas să renunțe la injecțiile cu hormoni pentru o perioadă și să încerce să rămână el însărcinat." ![]() ![]() ![]() Deci nu vad cu ce e mai rau ce a facut el decat cei care cauta femei pentru a fi mame surogat. Nu zic ca e un lucru normal, dar nici ceva ce sa ne dea batai de cap in somn. Mie nu chiar(acu nu ca vreau sa ma "disputez" cu tine ![]() ![]() Leitar edit:cittzi si in zona albastra ca mi s-a urcat la cap berea asta si nu mai vad ca lumea,asta in ciuda faptului ca am 4 ochi! ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 8 Jul 2008, 00:13 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
BZN |
![]()
|
Tipu' e chiar acum, in direct, la Pro tv...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vizionare placuta, doar de acum 2 ani erai fan
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
Nu pot sa ma uit la asa ceva.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
E clar, vine sfarsitu` lumii!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ptiu! Trage repede o dusca de agheazma.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce o fi asa de greu de priceput ca ESTE O FEMEIE care s-a transformat in barbat prin operatii estetice, dar si-a pastrat savarina...? Un fel de naomi dar pe invers...
![]() This post has been edited by Maskatu: 31 Aug 2010, 18:00 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
m-am mai certat eu cu o prietena pe o tema cu specimene dastea...Ea zicea ca i se pare OK ca un cuplu de popon@ri sa adopte un copil...ce impact va avea popon@rismul asupra copilului ??? adica....tu copil mic si poate ii vezi pe aia cum...e anormal. Dar deh...femeile si conceptiile lor
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
BZN |
![]()
|
Da' cati bani a incasat (el sau ea
![]() ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am citit ca ar fi primit 1 milion de euro de la protv.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Eu i-as pune la zid pe toti ..travestiti...homo...dastia....si i-as impusca..sincer...adica copii aia ce viatza or sa aibe..la scoala..cand o sa cheme profesorii pe taicasu la scoala..defapt o cheama pe masa si tot asa...oameni nebuni
![]() This post has been edited by Alex4u: 31 Aug 2010, 19:21 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:14 |