Din ciclul:Loganul Zburator, ...fara panze...
![]() ![]() ![]() |
Din ciclul:Loganul Zburator, ...fara panze...
0(*_*)0 |
![]()
|
||
![]() ...plecat cu sorcova Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ai nevoie de rodaj. pe la 20.000 km o sa se simta altfel.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
la 15.000 dupa revizie nu puteam sa prind 160 km/h acum la 40.000 km dupa multa forja iau si 180 km/h daca ma ajuta vantul. asa ca stai lin bre' ca merge ea da las-o sa-si dea drumu' cum se zice in popor.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Cu un copilas de 8 ani in masina dumneata vrei senzatii tari cu masina? Fiecare face orice cu viata sa dar micutul ce vina are?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic sa pui un filtru de aer de Boeing si sa schimbi traseul de evacuare si sa iti faci unul din tevile de aspirator.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
0(*_*)0 |
![]()
|
![]() ...plecat cu sorcova Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 9 Jul 2008, 20:30) Eu zic sa pui un filtru de aer de Boeing si sa schimbi traseul de evacuare si sa iti faci unul din tevile de aspirator. Mai bine filtru de tigare si tevi de bambus. ![]() QUOTE(crising @ 9 Jul 2008, 20:26) Cu un copilas de 8 ani in masina dumneata vrei senzatii tari cu masina? Fiecare face orice cu viata sa dar micutul ce vina are? Senzatii tari la 145 km/h? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu e o viteza chiar mica pentru o masina cu un design ca al loganului, mai ales ca masina era aproape goala si cu vant din spate. Sunt curios daca se schimba brusc directia vantului ce senzatii tari traiai. Nu zic ca s-ar fi intamplat ceva rau, dar asa ca idee.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce aveti cu personaju`. Scrie clar ca e plecat cu sorcova.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(0(*_*)0 @ 10 Jul 2008, 15:28) Data viitoare promit...sa vad senzatii tari Mai bine te duci in padure ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
...sa culegi si fragi si mure
p.s: iar pe cel mic mai bine-l lasi acasa cu mamica |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si la a 3-a, a 4-a vizita in padure ursu zice: Eu am impresia ca tie de fapt iti place.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai asta spirit de aventura....multumita uzinelor Dacia.De ce sa conduci doar o masina, cand poti sa traiesti aceleasi senzatii traite de Columb, si de Vasco da Gama. Cand te duci la soacra vantul poate sa te duca spre taramuri virgine. Si apoi tot vantu sa te oblige zilnic inainte sa te duci la scarbici sa dai pe la soacra.
Zi mersi ca nu-i dotat Loganul cu ancora. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
Wow ce de idei...
![]() Cred ca le pun in aplicare(sa imi ocup timpul ![]() ![]() QUOTE(ady85btz @ 10 Jul 2008, 15:09) ...mamica era la serviciu...asa ca s-a plimbat cu taticu ![]() This post has been edited by 0(*_*)0: 10 Jul 2008, 16:11 |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(0(*_*)0 @ 10 Jul 2008, 02:14) [...] Loganul(KissFM 1,4 MPI...5800km)pe autostrada Bucuresti-Pitesti(dinspre Pitesti desigur).Am ales o ruta mai scurta pana la al 2-lea pod(com.Ciresu parca). Macar daca faci tampenii cu copilul in masina, nu te mai lauda de-a-n pixu' pe forumuri. Loganul sta rau la 130, darmite la 145?La bord Eu ![]() ![]() La plecare cu vantu'(tare) in spate, viteza atinsa 145 km/h Si ce-o sa faci cand o sa se lase masina ca sa poti prinde 170 la blana? O sa iei si copiii vecinilor ca sa-ti echilibreze barca din pupa? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
0(*_*)0 |
![]()
|
Hooouu ce aveti mah!?Mai aveti un pic si anuntati politia.Daca aveam o baba pe bancheta din spate niciunu nu pomenea de ea
![]() Si am zis una "bucata copil" adica era doar mana stanga(sau dreapta...nu mai stiu) ![]() deci nu era copilul intreg(acu v-ati linistit? ![]() Wait!Ma suna de la OTV! ![]() Revin.... |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@0(*_*)0 - ce doreau sa spuna colegii este ca:
- topicul e pueril, care e scopul lui de fapt? - despre performantele de exceptie ale Loganului 1.4 mpi s-a mai discutat - nu e indicat sa faci pe zmeul cu altii in masina, cu atat mai mult un copil Acestea fiind spuse, iti recomand sa verifici: - presiune roti - stare cauciucuri (galci) - echilibrare cauciucuri - directie Nu e normal sa vibreze masina. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
0(*_*)0 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
bion |
![]()
|
doar simteam rezistenta vantului care batea cu putere din fata iar senzatia de miscare a volanului(din cauza rafalelor) am numit-o vibratie.
Mandra corabia ,mester carmaciu`Neuer_20Steuermann.jpg ( Size: 59.24k ) Number of downloads: 51 ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce masina si Loganu' asta. Eu n-am prins mai mult de 150-160, pe ceas, pe autostrazi. Asta cand era mai noua si eu mai viteaz. Intre timp am mai avut niste experiente cu franarea, am vazut adica cum franeaza in conditii mai dificile, asa. De-atunci, si 120 mi se pare mult pentru ea. Mai bine las-o mai moale, viata merita traita.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 10 Jul 2008, 17:35) doar simteam rezistenta vantului care batea cu putere din fata iar senzatia de miscare a volanului(din cauza rafalelor) am numit-o vibratie. Mandra corabia ,mester carmaciu`Neuer_20Steuermann.jpg ( Size: 59.24k ) Number of downloads: 51 ![]() ![]() Mah tu ma cunosti de undeva ![]() P.S. Corabia nu prea mandra dar carmaciu' e sigur mester ![]() This post has been edited by 0(*_*)0: 11 Jul 2008, 15:14 |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
toti cei de aici, trebuie atentie sporita la dublu cand vantul bate dinspre pitesti! asa, pentru orice eventualitate.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
0(*_*)0 |
![]()
|
Noroc cu parapetii.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:41 |