polishare versus vopsire
![]() ![]() ![]() |
polishare versus vopsire
profex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 8 November 04 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|||
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru polishare profesionala in bucuresti exista Autoexpert sunt super tari!!!!!
www.autoexpert.ro [ quote=profex,6 Jan 2005, 19:19] Am Logan (rosu toreador) din 27 Decembrie si in noaptea de revelion l-au zgariat 'discret' capota. Am inchis ochii mai ales ca mi-a promis cineva ca poate sa repare prin polishare. Numai ca a fost doar inceputul pentru ca acum cateva zile mi-a zgariat-o din nou, dar acum asa ca sa vada oricine se uita, nu doar cei avizati (ca in cazul capota). Atasez doua poze, nu sunt prea reusite dar daca insista cineva pot sa fac rost de un aparat mai performant sa fac niste poze de 'detaliu'. 01060001.JPG ( Size: 134.17k ) Number of downloads: 352 01060003.JPG ( Size: 144.64k ) Number of downloads: 336 La BCR asigurari unde am CASCO imi acopera reparatia. Intrebarea e cum o repar, polish sau vopsire? Daca e vorba de polish stie cineva un centru 'expert' in asa ceva? Sunt din Slatina dar pot sa fac un drum la Bucuresti daca e cazul. (adica daca din ce se vede in poza am sau nu sanse sa iasa bine la polishare) Desigur imi trebuie factura ca sa recuperez contravaloarea de la asigurator. Am uitat sa precizez, cu mici intreruperi, e zgariata toata partea dreapta, de la aripa spate pana la aripa fata inclusiv portierele. Si inca ceva, are cineva melodia: "Suparat, suparat sunt Doamne, suparat.mp3"? Nu ascult manele dar asta cred ca se potriveste acum. [/quote] |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Daca la CASCO iti acopera reparatia, vopseste-o. Nu cred ca alea ies la polish.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
profex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 8 November 04 From: Slatina ![]() |
Credeti ca se rezolva prin polishare?
Ca vopsitorie gasesc si in Slatina. [quote=michou,6 Jan 2005, 19:24] Pentru polishare profesionala in bucuresti exista Autoexpert sunt super tari!!!!! www.autoexpert.ro [ |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
profex |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@profex - daca CASCO acopera revopsirea, atunci mai bine o revopsesti. Daca se face ca lumea in 2-3 saptamini nici nu se cunoaste partea care a fost revopsita.
Problema ta insa cred ca e alta: trebuie sa-l identifici pe cel care iti face problemele astea ca altfel o sa pierzi timp cu umblatul pe la CASCO si mai ales service!!! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
E zgariata pana la grund. Si a mea a patit aproape la fel. Trebuie neaparat vopsita.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Ionut_r2100 |
![]()
|
![]() Slow Mo Group: Members Posts: 87 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
1.daca ai casco vopseste-o ca e noua si nu se cunoaste
2.ia o bata si stai la panda si rupe-i.......... o unghie lu ala ![]() mama lor de invidiosi This post has been edited by Ionut_r2100: 6 Jan 2005, 23:13 |
--------------------
Opel Corsa
Enjoy 1.3 CDTi Black Saphirre
2007
- B-x8-AIM
|
|
profex |
![]()
|
Tocmai am vorbit cu un vecin in parcare acum 20 minute, are un Matiz nou (de trei saptamani), e al unei firme (omul e distribuitor), are masina vopsita cu reclame, mi-a aratat o zgarietura la fel de 'adanca' facuta in acceasi noapte (doar ca se intinde pe vreo 25 cm).
Ambele masini erau parcate langa acelasi trotuar, intre cele doua masini mai erau si alte masini vechi. Cum spuneam, zgarietura din noaptea de revelion e mai 'finuta', cred ca nu e aceeasi persoana. Ma face sa cred ca nu are ceva cu mine personal, ar insemna ca eu si vecinul avem dusmani comuni si nu cred ca e cazul asta. Oricum din ce mi-ati raspuns cred ca ma indrept spre vopsire. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
vopsire in mod categoric....
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
fratilor, si eu am patit exact la fel. am tot casco, la asiban si am dus-o la vopsit, la service dacia. azi pe la ora 14 trebuie sa ma duc dupa ea. sunt foarte curios cum va iesi. am sa va dau detalii dupa ce o scot de la service
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
stefan19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 15 September 04 From: Constanta ![]() |
Am avut aceeasi zgarietura pe capota ( cu cheia )
![]() Va spun sigur ca NU se pot remedia prin polishare !!! singura solutie este revopsirea. Ai Casco deci du-te intr-un service calumea si o sa iasa foarte bine !! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-XX-STE
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
Pe mai toate produsele de polish scrie clar ca sunt destinate numai pentru acele zgarieturi la care daca dai cu mana peste ele, nu simti nimic. Deci exclus cazurile adanci, vizibile clar si in poze....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Daca ai drum prin Pitesti o sa incercam o polishare home made.Am o pasta speciala cu care am reusit sa estompez 80-90% zgarieturi mai profunde decat ale tale.Vopsirea este solutia de luat in calcul in situatia in care nu te multumeste rezultatul polisharii.
Astept mp. |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
profex |
![]()
|
Prefer polishare dar ma gandesc si la costuri.
Daca o vopsesc plateste BCR asigurari. Daca aleg "home made" platesc eu si ma intereseaza un pret estimativ. Daca nu se poate posta pe forum atunci pe adresa floreanuprofin@yahoo.com. De venit la Pitesti pot veni oricand ca tot am masina in perioada de rodaj. QUOTE(Funny @ 7 Jan 2005, 13:22) Daca ai drum prin Pitesti o sa incercam o polishare home made.Am o pasta speciala cu care am reusit sa estompez 80-90% zgarieturi mai profunde decat ale tale.Vopsirea este solutia de luat in calcul in situatia in care nu te multumeste rezultatul polisharii. Astept mp. This post has been edited by profex: 7 Jan 2005, 12:43 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Eu personal nu-ti iau nici-un ban nici pe manopera nici pe pasta cu care dau.O sa trebuiasca insa sa cumperi tu o cutie de ceara made in Italy+un tub polish de finisare Prevent.(amandoua costa vreo 250.000 lei)
This post has been edited by Funny: 7 Jan 2005, 12:53 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
profex |
![]()
|
Daca are cineva idee ce se intampla daca eu am luat autorizatia de reparatie de la potitie si apoi decid sa mi-o repar singur.
Se intampla ceva? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Nu.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Esti slatinean ca si mine.Crezi ca in amratul ala de ora gasesti ceva calumea?
cel mai bine eu zic sa dai o fuga la Craiova ca sa faci o treba calumea,sau mai bine la Pitesti .Acolo se rezolva de toate pt. dacia |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
profex |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
profex |
![]()
|
Asta e si impresia mea, ca in materie de vopsitorie nu prea sta bine Slatina.
Stie cineva un service bun in Pitesti? (asta in cazul in care nu-mi iese bine polisharea) QUOTE(andrei_dum @ 7 Jan 2005, 16:45) Esti slatinean ca si mine.Crezi ca in amratul ala de ora gasesti ceva calumea? cel mai bine eu zic sa dai o fuga la Craiova ca sa faci o treba calumea,sau mai bine la Pitesti .Acolo se rezolva de toate pt. dacia |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mariachi @ 7 Jan 2005, 10:33) fratilor, si eu am patit exact la fel. am tot casco, la asiban si am dus-o la vopsit, la service dacia. azi pe la ora 14 trebuie sa ma duc dupa ea. sunt foarte curios cum va iesi. am sa va dau detalii dupa ce o scot de la service ![]() m-am intors cu detalii pt cei poe care ii intereseaza. ieri dupamasa mi-am luat masina de la service. pt o zgarietura pe aripa dr fata, mi-au vopsit intreaga aripa. sunt multumit cam 85-90%, nuanta este asemanatoare (am rosu passion), dar daca te uiti mai atent observi diferenta (si la nuanta de rosu, si la luciu). acum poate ca si faptul ca e proaspat vopsita are o influenta (e si mai lucioasa), si poate ca dupa ce spal bine intreaga masina, nu se mai vede diferenta. concluzia mea: daca iese zgarietura cu polish, da-i polish nu te complica cu vopsirea. bafta |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
profex |
![]()
|
Am fost la Pitesti si m-a ajutat Funny cu polisharea.
A iesit perfect capota (zgarietura din noaptea de revelion) pentru ca era subtire si oricum foarte discontinua. Am incercat apoi pe aripa fata unde nu era asa grav ca in spate si nu a iesit. Adica s-a astupat gaura, nu se mai simte la mana dar a mai ramas o dara alba acolo undeva. Unde mai pui ca s-a si matuit putin vopseaua in vreo doua locuri (e drept ca acolo am polishat si eu putin si se pare ca am insistat prea tare). Cred ca vopseaua e destul de subtire la Logan si din cauza asta, daca zgarietura e 'lata' nu cred ca iese, mai ales la vopselele metalizate (asta e de fapt si parerea lui Funny. Asa ca o sa merg la vopsitorie (sunt patru elemente: doua aripi si doua portiere). mariachi, poti sa-mi spui daca ti-au 'gazat' ceva la masina? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(profex @ 6 Jan 2005, 17:19) Am Logan (rosu toreador) din 27 Decembrie si in noaptea de revelion l-au zgariat 'discret' capota. Intrebarea e cum o repar, polish sau vopsire? Poti avea si Rolls... ![]() ![]() Rog moderatorii de la Diverse sa NU il mute la Logan, pentru ca va fi STERS! |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Stiti cumva vreun loc in Iasi unde se poate face o polishare cu masina? Eventual cam cat ar costa?
Sa va zic ce-am patit: inainte de a pleca de la munca, am luat carpa sa sterg geamurile si...surpriza, au ramas niste punctisoare ca o pulbere fina si galbena; dau cu carpa pe cupola - la fel:(. Fuga la spalatorie, pe geamuri au frecat baietii de le-au iesit ochii ca la melc dar le-au scos, in schimb de pe vopsea nu se curata. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Prietenul comun Bogdan cred ca te poate ajuta.
Mai nou am vazut ca face si polishare mecanica. Vorbeste cu el. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am vorbit deja. Zice ca nu prea e indicat sa dau polish la masina noua si ar trebui sa incerc cu ceara. Va spun ce iese (daca iese).
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
profex nu vreau sa te dezamagesc dar nu iesi nici la polis nici la ceara.singura solutie este revopsirea.si iti zic ca e cea mai buna solutie.eu am 2 service-uri in oras unde sunt mult prea profesionisti decat iti poti imagina.am fost eu si mi-am vopsit un pic din aripa si un pic din usa si nu se cunoaste nici cea mai mica diferenta.si la luciu e la fel.daca ai putea sa vii la brasov iti spun ca iti iese exact ca din fabrica.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristi_21us @ 29 Apr 2005, 09:21) .si iti zic ca e cea mai buna solutie.eu am 2 service-uri in oras unde sunt mult prea profesionisti decat iti poti imagina.am fost eu si mi-am vopsit un pic din aripa si un pic din usa si nu se cunoaste nici cea mai mica diferenta.si la luciu e la fel.daca ai putea sa vii la brasov iti spun ca iti iese exact ca din fabrica. Seamana a reclama? Pai de ce sa faca omu' drumul pana la Brosov cand se poate duce la Pitesti la un service bun sau la Cariova. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acuma depinde si d solutia folosita la polish!unele bune sunt gs 27!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:45 |