DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> problema :mers cu zgaltaieli..

Viyrus
post 15 Jul 2008, 17:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut.am si eu o mare problema.de vreo 2 zile masina merge cu zgaltieli foarte mari atunci cand o accelerez,la relantiu merge foarte bine.am schimbat platina,am curatat carburatorul ,am reglat avansu ..dar nimic.acul la turometru ba se ridica singur cu vreo 200-300 de rotatiii ba scade...nu sta deloc fix,si mai ales cand merg si o scot din viteza si tin apasata usor pedala de frana mai se opreste si motorul.va rog daca ati patit asa ceva sa imi spuneti si mie cam ce are.am incercayt sa scot toate fisele la bujii si bujia a 3 dinspre elice spre parbriz se pare ca nu are nici un efect....am schimbat bujia si tot asa.m-am gandit ca e din cauza jigleoarelor ...am curatat carburatorul si am schimbat jigleoarele...si mai e inca ceva...se afuma si bujiile tare de tot..adik le scot...le curat,le pun anapoi...merg 10 metri ..si iar afumate...da-ti mie mie o idee pls...multumesc antcipat

15 Jul 2008, 17:30:
nu tot timpul se manifesta asa....uneori merge super bine uneori merge cum am zis mai sus..ms

This post has been edited by Viyrus: 15 Jul 2008, 17:30

--------------------
Dacia 1310 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pcostica
post 16 Jul 2008, 01:01
Post #2

Membru autentic

From: Resita,CS

schimba condensatorul, verifica capacul delcou

--------------------
dacia 1300 -cs - -------
+
ZTV
post 16 Jul 2008, 08:22
Post #3

fost membru activ pe Daciaclub

la mine a mers tremurat si la cald si la rece in relantiu, orice am facut tot asa mergea ( am reglat: avans, debit, amestecul, platina, tachetii, schimbat bujii,....), pana ce am schimbat: capac delcou ( cu unu transparent ), fisele cele 5, si bobina de inductie, acuma ma mir ce frumos merge ( capac delco 7 lei, fise 24 lei/set, bobina romaneasca 7,8 lei, straina pt dacie 31 lei, de tico 62 lei , se schimba in 15 minute )

poti sa-l incerci si tu, poate de aici vine problema ta.

Bafta multa biggrin.gif

--------------------
------- xxx xxx - xxx xxx
+
floryyn
post 16 Jul 2008, 11:59
Post #4

Membru autentic

From: Targu Jiu

Sau pune-ți aprindere electronică. Ce și cum vezi aici: Gotronic@other

Iti recomand Gotronic + fise Tesla + bujii NGK.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate 2005
+
Viyrus
post 18 Jul 2008, 09:34
Post #5

Membru incepator

msmsmsms....si de unde sa iau eu aprindere electronica?abia am ajuns in bucuresti dar habar nu am de nimic.

--------------------
Dacia 1310 1997
+
ceribros
post 18 Jul 2008, 11:13
Post #6

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Din targ de la Vitan sau la orice magazin care are piese de Dacia eu recomand din aceea care se monteaza pe bobina http://www.daciaclub.ro/uploads/post-12782...81036_thumb.jpg eu am avut timp de 2 ani si nu am avut probleme , dar vezi sa nu fie de la benzina (de obicei bagi de la Petrom din aia de 95 ?) ca am mai auzit cazuri.

This post has been edited by ceribros: 18 Jul 2008, 11:15

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
Viyrus
post 18 Jul 2008, 12:31
Post #7

Membru incepator

de obicei bag benzina cam de unde apuc....cam de la rompetrol pun benzina..am schimbat o chestie de la pompa de frana care duce un furtun la motor.este o supapa care intrain pompa de servofrana...una alba..daca sufli iese aer si daca tragi nu mai merge (sau invers) si vad ca merge bine acum...nu mai face..posibil sa fie aia...sau sa schimb toate celelalte...cum se numeste aia de la bobina?si cum se leaga??

18 Jul 2008, 12:33:
momentan sunt in bucuresti dar habar nu am deloc de bucuresti.....stau pe uneva langa cora (lujerului)...dak as gasi pe aici prin apropiere....

This post has been edited by Viyrus: 18 Jul 2008, 12:33

--------------------
Dacia 1310 1997
+
neajiji
post 18 Jul 2008, 12:55
Post #8

Membru autentic

@viyrus magazine multe de piese auto pe langa autogara militari la lujerului iei 336/61/62/236/ si mergi 4-5 statii. Eu de acolo mi-am luat aprinderea electronica At01 tg Mures, cu garantie 20roni parca. Apropo daca-ti bati joc de masina si bagi benzina de unde apuci si ea iti raspunde cu aceeasi moneda.

--------------------
X Y Z
+
floryyn
post 19 Jul 2008, 21:57
Post #9

Membru autentic

From: Targu Jiu

QUOTE(Viyrus @ 18 Jul 2008, 09:34)
msmsmsms....si de unde sa iau eu  aprindere electronica?abia am ajuns in bucuresti dar habar nu am de nimic.
*

Daca nu gasesti prin Bucuresti, ia legatura cu colegu Gotronic (http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=12782) si iti trimite aprinderea prin posta, cu plata ramburs. Asa am facut eu ca prin Targu Jiu n-au auzit astia prin magazine de asa ceva. Sunt foarte multumit de aprinderea Gotronic - scapi de doua belele: condensatorul si platinile;

QUOTE(Viyrus @ 18 Jul 2008, 12:31)
de obicei bag benzina cam de unde apuc....

Si eu faceam la inceput ca tine, care de pe unde apucam...ba cu apa, ba cu gazolina sau alte gunoaie....mergea masina ca naiba mad.gif Pana la urma am gasit o statie Rompetrol de unde alimentez cu efix. E mai scumpa dar sunt super multumit wub.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate 2005
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 12:40
Forum Renault