Suspendare permis, pentru alcool
![]() ![]() ![]() |
Suspendare permis, pentru alcool
Gescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu sper ca nu
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Gescu |
![]()
|
De ce?
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu astora care se suie bauti la volan le-as anula permisul de conducere.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea Gescule, matale esti unii dintre oamenii simpatici de pe aici si ma intristeaza sa aflu ca imbini alcoolul cu volanul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
3 luni e cam putin ...
Ar trebui ca cei care au acest "dar" sa fie trasi pe tusa macar un an, sa aiba timp de sprituri si chibzuinta ! |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nimic personal, dar o persoana care reuseste reducerea pedepsei in cazul asta e tentata sa bagatelizeze si sa repete fapta (e in firea omului) in ideea ca merge si asa..... si se pot produce nenorociri atat pentru ea cat si pentru altii...alcoolul e cel mai mare dusman pe sosele alaturi de viteza si depasiri neregulamentare...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate. S-a mai discutat pentru susupendarea permisului pentru radar. Da o "cautare" pe forum. Era un topic similar si spunea acolo initiatorul topicului cum a rezolvat.
LATER EDIT: In ultima zi de valabilitate, te duci cu dovada la Politie si te programeaza la examen si acolo la Politie faci cerere catre comandant, iti spun ei tot. Du-te in ultima zi de valabilitate care e trecuta pe dovada. This post has been edited by ionutctn: 18 Jul 2008, 12:46 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
OAP |
![]()
|
nu cumva topicul asta trebuia pus la 'Legislatie'?
|
--------------------
.
.
|
|
Gescu |
![]()
|
Nu mi s-a dat dovada am fost oprit ptr viteza 115 km/h si am dat din una in alta....seara la 11 am terminat o sticla de bere la 2 l si a doua zi am plecat in concediu cam pe la 8 si am fost oprit exact la 30 de km de braila.Stiti cum este vorba...beatu din betie se mai trezeste dar prostu din prostie nu...dc pentru o neacordare de prioritate se da 1 luna si ptr alcool 3.
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica nu ai dovada? Nu inteleg. Da mai multe detalii cum s-a intamplat si ce a scris nenea militianu' pe procesul verbal.
Poate putem sa te ajutam. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(OAP @ 18 Jul 2008, 20:46) nu cumva topicul asta trebuia pus la 'Legislatie'? Ba da, aici o sa-si fure caterinca la greu ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai fiti atat de rautaciosi cu omul. 0.12 nu inseamna deloc mult
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Gescu |
![]()
|
M-a oprit in trafic.Ei patrulau si deoadata s-au aprins girofarele au scos "batzu
" pe geam si m-au oprit.Mi-a zis ca mergeam cu 115 si deasta m-a oprit undeva unde cica era restrictie de viteza(60km/h) dar nu era in sat nu era drum in lucru nu era pod nu era nimic..soseaua era coala.M-au pus sa fac un alcooltest,si a iesit 0,12.Le-am zis sa mi-l suspende ptr viteza dar nu au vrut ca daca mi-l suspenda pentru viteza imi dadea dovada dar ptr alcool nu se da. Stau si ma gandesc eu dimineata am luat niste buline cu niste compot care avea un gust mai ciudat...s-o fi inasprit ala si deasta a iesit? ![]() This post has been edited by Gescu: 18 Jul 2008, 13:16 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ceasul rau, pisica neagra. Eu am plecat de mai multe ori dimineata cu masina dupa ce in prealabil seara "dovedisem" o Timisoreana la 2. Macar de ai fi mers si tu mai linistit ca scapai.
Daca nu ai dovada nu mai stiu ce poti face |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ar trebui sa aiba dovada, dar fara drept de circulatie, nu ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Gescu |
![]()
|
Asa mi se intampla daca sunt misogin.Aveam o tipa blonda in spate cu un opel corsa si doar ce iesisem din localitate si o duceam intra 3 cand sa o dau pe a 4 na ca m-au oprit.A si zis ca daca nu o calcam nu avea nicio intentie sa ma opreasca
Sunt sanse daca fac contestatie sa mi se reduca la 1 luna de zile ca daca nu m-am nenorocit ? This post has been edited by Gescu: 18 Jul 2008, 13:25 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Nu se da dovada daca ai baut, incui masina si ai plecat pe jos acasa chiar daca esti in desert. Asta stiu pentru ca la mine la bunici am multi pusti care au patit-o si au plecat pe jos acasa. Si nu te mai chinui cu reducerea la 1 luna deoarece nu ai nici o seansa daca ti-a luat pentru alcool, asta stiu deoarece mi s-a suspendat si mie permisul odata din cauzsa ca nu am dat prioritate si am dat examenul de care zici tu ca sa iti reduca la 1 luna suspendarea, iar la orele de legislatie (ca trebuie sa te duci la cateva ore) instructorul a zis ca daca ti-a luat carnetul pentru bautura nu ai nici o seansa sa il iei mai devreme deoarece dupa ce dai examenul intrii intr-o comisie (la comandant) si ala hotaraste daca ti-l da sau nu (si din ce am intles pana atunci nu se daduse nici un permis mai devreme de termen la cei care erau cu alcoolul), binenteles daca ai pe cineva sus pus se rezolva dar daca nu ...... alta data sa lasi bautura acasa daca vrei sa iei "volanu" iar daca vrei sa iei "volanul" sa lasi bautura .
This post has been edited by ceribros: 18 Jul 2008, 13:27 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
Gescu |
![]()
|
N-am vrut sa imbib nimic
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Usor, nene bulan, ca nu e volan de Seat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Gescu |
![]()
|
Sau pui pe nepoata sa conduca pana la focsani si apoi faci 1200 de km fara permis fara sa te opreasca nici dracu.
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
Shush |
![]()
|
Si apoi te "lauzi" pe forum si te plangi ca de ce ti-au luat permisul 3 luni.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Gescu |
![]()
|
Deci imi pot lua adio.Eu marti ma duc sa fac contestatie dar cred ca este frectie cu carmol la piciorul de lemn.Acum pot duce linisitit masina la service ca sa-i fac niste reparatii(schimbat spoilere far si de retusat vopsea).Barim nu o mai vad in fata blocului.
18 Jul 2008, 13:38: Dar nu ma laud.Am spus doar asta ca sa vedeti ce nenorociti sunt astia de la ses si ce baieti sunt altii.Acum 3 ani tot asa am facut juma de tara si nu m-a oprit nici dracu.M-a oprit in braila la ora 4 dupa-amiaza nu era nici dracu in trafic...sa ma intrebe de unde vin..i-am zis de la bv si sa ma intrebe cum e trafic.Astia sunt CRETINI !!! This post has been edited by Gescu: 18 Jul 2008, 13:38 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
Sony |
![]()
|
Nene Gescule, berea ramane cel mai mult in sange. Vazusem mai de mult niste masuratori. Sunt convins ca pe viitor vei fi mai precaut. Acum nu iti ramane decat sa iti faci masina boboc in perioada asta.
Bafta! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Ba nu sunt cretini!Ei pun o intrebare banala si cei care sunt curati raspund cursiv ceva.Cei care au bube in cap incep sa balmajeasca ceva pentru ca ii coplesesc emotiile si Garcea se inseamna ca ceva nu e in regula si astfel continua sapaturile.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
Deci Garcea e arheolog.
![]() This post has been edited by Sony: 18 Jul 2008, 13:47 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:16 |