Dacia Solenza Break, Model unicat de Solenza
![]() ![]() ![]() |
Dacia Solenza Break, Model unicat de Solenza
FRU |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa
- BV XX FRU
|
|||
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
Salut!
http://www.daciaclub.ro/SOLENZA-BREAK-t9685.html Aici vei gasi cateva detalii despre solenza break(sper sa mai fie de actualitate) Bafta!! |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
FRU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 September 08 ![]() |
Nu stiu. Design slab. Eu am un alt concept de break.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa
- BV XX FRU
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Tare topic!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu zic ca te mananca-n cenzurat.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca ar trebui ca, cel putin sa ai o diploma de inventator ca sa se uite la modelul conceput de tine,apoi sa ia in calcul omologarea......
This post has been edited by Boris08: 2 Oct 2008, 21:46 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu ma gandeam sa fac senile la solenza ca de` vine iarna ! Cine a vazut filmul "Taxi" cu Daniel in Marsilia belea nu ? Astia de la M.A.I. vor sa vanda tancuri ca nu mai au ce face cu ele si ma gandeam sa cumpar si eu unul si senilele sa le pun pe solenza... ce ziceti trec R.A.R. -ul, I.T.P-ul alea alea ?!
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:35 |