10 insi banati, alti useri sunt privilegiati
![]() ![]() ![]() |
10 insi banati, alti useri sunt privilegiati
dl_io |
![]()
|
||
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Daca A L E X nu a vazut postul cum voiai sa-l execute pe j.d.? Moderatorul nu e obligat sa citeasca tot forumul ca sa imparta dreptatea pentru toti a.i. nimeni sa nu se simta frustrat. Iar incep discutii din astea?
Si oricum, ce hal de imbunatatire e aia cu stergator la luneta de sedan? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dl_io @ 26 Nov 2008, 23:51) Acum 3 zile , eu si inca 8 insi ( black2oo8, pitzy_is, bambu, VYSU, marsel, meganus_bicorpus, caktuss & $$ilvviu ) am fost banati doar pentru ca un istet a deschis un topic aiurea si nimeni nu stia ce anume vrea . Ni s`au dat cate 3 zile de ban . A L E X ne`a dat banul , suparat ca n`a descoperit el mai repede si ca nu i`a dat nimeni report . In fine ... . Intr-un topic inceput asemanator cu ala , si anume : modificare, stergator luneta pe Megane sedan ?!? , colegul nostru j.d. radea de nu mai putea cand a auzit ce voia initiatorul topicului . Dupa o zi ( A L E X nu a vazut nimic ) cineva l`a avertizat sa-si schimbe postul si dintr-o data , dintr-un ras pe burta a parut un " nu " . Numai ca , nu a apucat sa-si modifice si al doilea post : "Curios cum apare cate unu din asta din cand in cand nu? " ( si inca un ras de nu mai putea ) Acum , spuneti-mi , va rog , cu ce e diferit postul meu de al lui ? De ce sunt unii privilegiati ? Se tine cont de numarul de beculete din oglinzi la acordarea banurilor ? Va multumesc ! Si uite ca ai aparut tu acuma. ![]() Eu n-am auzit de tine pana astazi pe acest forum...cine esti tu sa vorbesti de mine? Probabil ca tot frustrarea te-a impins sa-ti pui si titlu interesant de "membru marcant".... Si vorba lui Adip, cum sa nu razi de oameni care vor sa puna stergator pe sedan, calgon in recipientul de spalat parbrizul, sau deschid topicuri ca ei au luat ban si altii nu... ![]() ![]() This post has been edited by j.d: 27 Nov 2008, 00:12 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
Eu am zis ca "nu l`a vazut " , pt ca j.d. si-a modificat a doua zi postul ( de al doilea a uitat si nici acum nu-l vede nimeni) . Noua nu si s-a dat ocazia asta . Am zis mai sus ca e un topic aiurea , nu era nevoie sa te umfle pe rasul pe aici . Stai relax . La urmatorul post liber de moderator , o sa fac un poll , sa intreba lumea daca meriti sau nu . Liber !
27 Nov 2008, 00:16: J.d. , eu am ras tot de o chestie aiurea . Eu am luat 3 zile , tu nu ... Si ce conteaza ca nu ai auzit tu de mine pana acum ? Esti user ca si mine ... sau nu ... stai ! Tu ai jante pe 17 . Ma scuzi .... This post has been edited by dl_io: 27 Nov 2008, 00:16 |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa iti explic...postul l-am modificat dupa ce am vazut ca multi useri i-au raspuns mai la obiect si dupa ce m-am convins ca initiatorul topicului chiar vorbea serios neraspunzand la postul meu. Al doilea l-am lasat pentru ca asa mi s-a parut corect...nu incurajez de nici un fel asemenea modificari oricat de 17" ar avea jantele mele.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
dl_io |
![]()
|
Aha ... da-mi , te rog , linkul spre al doilea post . Mersi
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
Da si tu un search.
|
--------------------
powered
by
|
|
dl_io |
![]()
|
De ce nu ne ajuti tu ?! Sa vedem si noi cum dispare un topic in 15 minute .
![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
Eu sa te ajut pe tine?
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
dl_io |
![]()
|
Ei ... normal ca nu ai timp . Dar nu e pt mine ... e pentru toti ... unde s-a dus topicul in care radeai tu de colegul nostru ?
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
Probabil unde va ajunge si topicul asta, sper eu, si impreuna cu initiatorul lui.
![]() Si am timp...mai ales pentru tine ca mi-ai adus aminte de copilarie cand eram la scoala si veneau alti copii sa se planga la tovara invatatoare ca ei au nota scazuta la purtare si altii nu. ![]() This post has been edited by j.d: 27 Nov 2008, 01:12 |
--------------------
powered
by
|
|
dl_io |
![]()
|
I`auzi ... Si probabil , te stiai si atunci cu cineva . Cum sa aiba copilul tatei probleme ??!! Nu se poate ! Ii tunez meganul ! Urgent ! Trebuia sa insisti la invatatoare . Asa , uite ce ai invatat : " cand eram la scoala si venea alti copii " Repeta a doua ! Inca o data ! Unde e topicul ala ?
Ai modificat repede !!! POATE VEDE CINEVA cum DISPAR TOPICURI. SA NU-L INCOMODAM PE J.D. . VEDEM TOTI CUM AMENINTA ! Sa speram ca dupa discutia cu el o sa avem macar conexiune la internet ! This post has been edited by dl_io: 27 Nov 2008, 01:26 |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
Pai aici e si problema...prea multi au conexiune la internet.
![]() Spune-mi te rog cu ce te-am amentintat eu pe tine? EDIT: din moment ce topicul devine un dialog intre noi doi, nu mai bine purtam conversatia pe privat? This post has been edited by j.d: 27 Nov 2008, 01:37 |
--------------------
powered
by
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(dl_io @ 27 Nov 2008, 10:17) POATE VEDE CINEVA cum DISPAR TOPICURI. SA NU-L INCOMODAM PE J.D. . VEDEM TOTI CUM AMENINTA ! Sa speram ca dupa discutia cu el o sa avem macar conexiune la internet ! MEDICAMENTEEEEEE!!!1111!11!!!!11 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dl_io |
![]()
|
Te`am intrebat unde a disparut topicul respectiv si tu ai raspuns : " Probabil unde va ajunge si topicul asta, sper eu, si impreuna cu initiatorul lui" . Ai scapat de topic , acum ce mai vrei ? Ma intreb ce crede lumea .... Eu nu am vrut sa vorbesc cu tine de la inceput ! Calmeaza-te !
27 Nov 2008, 01:46: adip , nu ti-am zis ca in momentul in care o sa fie liber un post de moderator , te anunt ? Mi se pare nasol sa iti zic inca o data : liber ! pa ! fugi la nani ! Eu voiam sa vb cu un om care stie ce se intampla pe forumul asta ! Tu = Pa ! This post has been edited by dl_io: 27 Nov 2008, 01:46 |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dl_io |
![]()
|
Te cred !
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
Da dilio, e o conspiratie intreaga pe forum aici...acum va trebui sters si topicul asta pentru ca ne-ai descoperit.
Tu chiar crezi ca daca eu aveam "trecere" la moderatori, mai apucai sa mai scrii ceva pe forumul asta? |
--------------------
powered
by
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
dl_io dumneata nu ai vreun servici la care sa te duci maine? nu ai nimic mai important de facut decat sa o luzaresti degeaba pe forum? Uite eu sunt treaz la ora asta pentru ca am de lucru, altfel m-as culca, pentru ca asta fac oamenii normali la ora asta. Chiar e atat de importanta problema asta de care vorbesti dumneata?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dl_io |
![]()
|
Ti-am zis si data trecuta ! Stai cumintel acolo ! Ia-te de o mana cu adip si ciocu` mic, muc !
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cu mine vorbesti?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dl_io |
![]()
|
Fratzica , chestia e ca am . Am o firma cu 80 de angajati . Am un mondeo nou , am un megane , am un peugeot, am o skoda ,etc. Dar nu asta era subiectul . De ce i se pare lui ca e buricul pamantului cand ... na.....e prea mic si nu`si are rostul in discutie ?
27 Nov 2008, 02:09: Tot ce voiam e sa-mi explice cineva de ce se fac diferentieri in useri This post has been edited by dl_io: 27 Nov 2008, 02:09 |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea, treceti in pat ca maine e o zi grea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
This post has been edited by Victoras2001: 27 Nov 2008, 02:17 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
j.d |
![]()
|
Tu mi-ai adus numele in discutie. Puteai foarte simplu si elegant sa ceri lamuriri printr-un email sau MP catre unul dintre administratori. In schimb tu ai ales sa-ti etalezi frustrarile public Domnule tu mare patron cu skode.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
dl_io |
![]()
|
Sa-mi spuneti voi ce sa-i zic , ca sa nu-l jignesc sau sa incalc regulamentul . Saluta-l pe tatal tau . Numai bine
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
j.d |
![]()
|
Nici macar cei 80 de angajati nu te mai scapa acuma.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
dl_io |
![]()
|
Nu incerca sa o sucesti acum ! Doar stii ca tatal tau te-a ajutat sa ai masina aia tunata . Asta am zis !
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Daca vreunul din angajati e moderator pe aici, s-ar putea sa nu ti se faca dreptate
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 05:53 |