Dacia Logan - Dezamagire totala
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan - Dezamagire totala
pmihai |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.6 Ambition
- B-41-JXS
|
|||
axxa424 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nici tu nu crezi ceea ce scrii...ia zii, ........
Asarban dixit! Centurati-va singuri limbajul! This post has been edited by asarban: 15 Feb 2005, 07:36 |
-------------------- |
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Daca ai avut masina asa de buna de ce ti-ai luat jegu asta de Logan?
Aaaa drive test de ce nu ai facut? Daca nu credeai ca o sa-ti placa de ce ai luat-o? 3 accidente in 10 zile? Ce vrei sa zici cu asta, ca este masina proasta sau ca tu nu stii sa conduci? Drept este ca LGN nu este supermasina dar ... mai las-o balta cu talentele. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Leone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 January 05 From: Toronto ![]() |
pmihai, n-as vrea sa fiu in pielea vreunui prieten de-al tau, dar cred ca ar fi fost bine sa fi avut unul adevarat care sa te potoleasca inainte de a face trecerea de la Opel Vectra 2.0 la Dacia Logan Ambition 1.6.
Prieteneste iti zic, ca nu te-ai gindit bine cind ai apreciat ca vei avea cum sa compari Loganul cu Vectra 2.0 si cu Skoda 1.9. Mai gindeste-te, mai rasfoieste putin (mai mult) forumul si vei vedea cu cine, cum, de ce si cu ce rezultate este comparat Loganul. Asa ca, prieten sau nu, banuiesc ca diazepamul il meriti pentru ca nu ai facut pasii necesari (unii mentionati chiar si de tine) inainte de a-ti schimba masina! Recomandarea mea (prieteneasca) este ca de aici incolo sa citeste mai mult rubricile forumului si mai ales cele de tunning! |
--------------------
Toyota/Mazda
Corolla/3
2012
- INCANU Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.218 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic s-o vinzi daca nu-ti convine!
La 0 KM gasesti destui sa o ia la pretul pe care l-ai dat tu! Nu vor sa stea la "coada" Daca n-o vinzi inseamna ca tot ce ai scris mai sus, ai scris degeaba! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai, omul e nemultumit. Dreptul lui. Hai sa vedem ce a scris (incerc un sumar ca postul e foarte lung si are multe chestii diferite):
1. Categoria aberatii: "am avut accidente => tabla=o gluma" - inca unul care crede ca tabla groasa face masina buna, pretul, etc. 2. Categoria "stiam deja" - cauciucuri, presiunea in roti, consumul (te asteptai sa fie mic? pe frig, si cu masina in rodaj?), coloana de directie nu e reglabila etc. 3. Categooria "nemultumiri subiective": nu-i plac pernele de la scaun, inchiderea se aude urat, motorasul stropitorilor se aude urat, nu-i plac comenzile radio, etc. Dreptul lui, pe mine nu ma deranjeaza , dar si eu sunt subiectiv aici 4. Probleme rezolvabile: mirosul - vezi sa nu fie de la covorase. Alea de cauciuc pe care le da Cobalcescu put ingrozitor de tare (m-am prins numai cand le-am dus in casa sa le spal). consumul calculator vs. metoda plinului - s-a mai discutat, difera pompele, difera temperatura s.a.m.d. 5. categoria ![]() Despre geamurile care merg sacadat - eu nu am patit, dar masina e f. noua inca. A mai patit cineva? Ca nu am mai vazut (mai era cineva care se plangea ca ii freaca chederul si merge greu - da' asta pare sa fie alta problema). Jeturile de apa - sunt sincronizate. Sa fie al tau un pic infundat? incearca cu un ac, sa vezi daca nu poti imbunatati situatia. Mi-a scapat ceva? P.S. Pune un anunt la bursa "vand logan ambition" daca vrei sa o vinzi. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Trebuie sa fii un pic dus ca sa vinzi un Opel Vectra 2.0 si sa te astepti ca LGN sa fie peste!
Oricum toata atitudinea ta si tot ce ai scris mi se pare "faked". Si asta nu ca ar fi LGN cine stie ce scula (cate ceva din ce ai scris e adevarat) ...dar oricum...esti off topic rau ![]() Si nu in ultimul rand puteai sa scrii si tu la sectiunea Cafenea... |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Fratilor inchideti topicul!! Cred ca subiectul asta in urma carora multi raman "cracanati" este depasit demult! Nu sunt adeptul ca Logan este o masina perfecta buna etc, se vede asta si in urma topicurilor mele, dar "marturisirile" unor indivizi asemeni celui care au deschis topicul cred ca nu fac decit sa ne arate ca romanii asemeni celui ce a deschis topicul prin perseverenta raman niste dobitoci si infumurati!
Daca esti asa de nemultumit...vinde-o frate, scapa de ea dar nu te KKa pe tine ca s-ar putea sa ramaii dezamagit de ce-o sa iasa! Bafta si inchideti topicul cu inchipuirile astuia..... mai fusesera vro doi cracanati acu doua saptamani...si tind sa cred ca e una si aceeasi persona.....poate a vandut peugeot nu opel...dar asta cine mai stie! This post has been edited by see: 14 Feb 2005, 18:33 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Auzi, nu cumva inainte de Vectra aveai un Peugeot 206? Nu de alta, dar am un sentiment de deja-vu.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca omul a avut oarecare mici probleme cu ea si de nervos, a mai inflorit el 80% din defecte si le-a pus pe forum. N-am Logan, dar parerea mea este ca nici chiar asa de prost nu poate fi. Faza cu scaunul n-o cred nici mort, la fel si faza cu sireturile... (probabil omul isi face funda sa semene cu niste urechi de elefant). Toate pedalele sunt la fel la toate masinile. (ma rog.. la berlina parca-i frana mai jos).
Si eu am avut mici probleme cu Solenza (dupa o sapt. de la cumparare nu s-a mai deschis usa dreapta-fata). Dar asta e. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
Te-au trecut la prima sau la salariu de merit pe luna asta, ca prea miroase "critica ta " a audit facut de concurenta, nu de alta dar mai stiu pe unii care au cumparat LOGAN pe numele angajatilor sa-l testeze si de fapt l-au tavalit.
Probabil ca panica e generalizata daca te-au pus sa faci asta. Avand in vedere ca zi te-ai "logat" si de trei zile te-ai "loganat",tare as fi curios sa-ti vad carnetul de note din clasa I ca dupa cat de inteligent esti si ce memorie ai, sigur esti din aia care fac cinci ani intr-unul si nu pricep nimic. Oricum trebuie sa recunosti ca este prima ta masina cu net la bord ca numai asa se explica acidentele tale, erai atent sa faci si kilometrii si sa citesti topicurile in acelasi timp. Nu te necaji, Napoleon a murit de mult. |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
DACA NU VA POTOLITI CU INJURIILE S-AR PUTEA CA PROBLEMELE LOGANULUI SA SE RASFRANGA ASUPRA VOASTRA!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
da. Nu va mai legati de om, scrie la regulament atacul la persoana se lasa cu asarban (cel putin) asupra voastra (
![]() In alta ordine de idei, omul e un fel de Sadoveanu al forumului, insa ce ne facem daca are dreptate? Cine poate demonstra ca e alba sau nu? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Pai sa le luam asa pe sarite....din cele ce a declarat ca sa ne dam seama ca bate campii!! De fapt nu are nici un sens..ar insemna sa bat si io campii!! Ai drepate stimate domnule pmihai! Oare cine ne-a pus sa ne cumparam logan. Cand ne dam o intalnire sa ne dam unii altora cu pumnii in cap de ciuda ca am facu o mare prostie cu aceasta achizitie? Promit sa tin in mana un ciocan! sa ma scuze moderatorii dar nu m-am putut abtine!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
13-UNV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 23 June 04 ![]() |
Nici o problema dragule. Nici un om inteligent nu citeste eticheta inainte de a cumpara produsul ca doar e inteligent, nu? Dar ia zi, inainte de a-l cumpara macar un pliant ai vazut, sau credeai ca are 7 locuri si rulota cu 3 paturi agatata la coada...
Doamne, daca e adevarat ca noi suntem copii lui Dumnezeu, inseamna ca aici e gradina Lui si tare mi-e teama ca nici unul nu i-a sarit gardul, au ramas toti aici... P.S. Baieti, nu-l mai injurati pe domnul ca putem sa ne spunem ![]() |
-------------------- Ce mishto e sa conduci masina altcuiva..
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cosmine sa traiesti tata, bine ai revenit!
Ce-ti mai face Pejo-ul? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
algor |
![]()
|
pejo-ul l-a vandut, si-a luat opel pe care l-a vindu si si-a luat logan!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai fratilor, lasati omul in pace. Si-a spus si el oful (parerea) despre Logan. E dreptul lui, n-a atacat, n-a jignit pe nimeni de pe forum. El s-a referit la Loganul lui. Na, poate a fost el mai ghiniomist, asta-i viata . Voi cind va spuneti parerea voastra la fel se intimpla?
Mereu spun, haideti sa fim mai putin subiectivi, in tot ceea ce facem aici. Altfel cineva din exterior, care intra pentru prima data va crede ca aici e Logan vs. restul lumii. Ca o parere personala, sper sa ma insel, dar omul n-are Logan. Nu stiu, dar nr. astea cu JXS si alte variante, le aveau primele Loganuri, alea de serviciu. This post has been edited by bomicabomic: 14 Feb 2005, 20:58 |
--------------------
x
x
- x
|
|
algor |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Sa faca dovada la o intrunire!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De la primul contact cu masina, m-a dat pe spate mirosul.................
scuzati-ma ca intru si eu asa cu picioarele murdare peste "prietenul nostru" dar voi ce intelegeti prin "primul contact" si "m-a dat pe spate mirosul".............sau numai eu ma gandesc la "contacte"....... p.s. stii ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Fratioru lu tati daca "zici"ca aveai opel vectra de ce lai vandut sa ti iei logan???
![]() si la fazele cu frana si ca teai dus cu scaunu in volan si faza cu motorasu de stropit,etc aste-s sigur inventate de tine pt ca la nimeni nu sa mai intamplat chestii deastea... Si cum ziceam du-te la altu sa te bata ca noi nu prea credem ce zici...bft si succes la vanzarea LOGANULUI ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
xoft |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 04 From: Galati ![]() |
Nenea'....Aberezi....
Oricum spor la vanzare... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- Gl-XX-XFT "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former" - A. Einstein
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mai mai mai dar ce sariti asa!
Poata ca omul are dreptate, aveti vreo dovada ca nu? Mai bine sariti cu solutii! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Omu si-a creat cont, a postat, si a ramas cu 1 post!
![]() Daca era hotarat sa se planga, mai scria si altceva! Ori el a aruncat-o asa, si s-a tirat! I don't belive a word of his sh#t! Nu inteleg cum eu, dupa 10.000 km si 7 luni, nu am avut nimic la SLZ (nici aer nu i-am bagat in roti)... El la LGN... Sweet Dreams! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Solutii: sa ia mai mult diazepam, sa si-o spele inainte de contact, sa nu mai treaca pe sub scari, peste capace de canalizare cu 4 gauri, sa nu se mai intoarca din drum si...daca tot nu merge...sa-si bage masina in service, ca doar e in garantie. Pe forumul asta nu va mai avea vreodata client la cum a prezentat acel Logan. Ah, si inca ceva: eu cred ca omul a facut un tur pe la un service unde a rugat un mecanic sa-i insiruie toate posibilele hibe ale unei Dacii, le-a bagat in shaker si le-a servit in chip de coktail cu gust amar aici, pe forum. Pentru ca daca a avut masina aceea inainte si a vandut-o pentru Dacia-Renault, trebuie sa-i spun ca...el este o "dezamagire totala" pentru noi toti, chiar iubitori de Logan fiind.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Am eu ac pentru stropitoare.
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:41 |