Eleron superior
![]() ![]() ![]() |
Eleron superior
vladutz_sb |
![]()
|
||
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) 05130007_1_.jpg ( Size: 20.18k ) Number of downloads: 1058 |
||
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Da eu asa zic ca se potriveste ca doar e aceesi caroserie
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
ba ce ma enerveaza astia ca fac pt loganurile si solenzele
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da se potriveste.costa 100 roni.vezi ca s-a mai discutat pe forum
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
daca e si pentru solenza atunci e si pentru super nova aceeasi caroserie acelasi montaj restu e voba de cuvinte scrise in plus pro contra .
This post has been edited by djasu82: 29 Jan 2009, 19:43 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
am dat cu search
![]() ![]() 29 Jan 2009, 19:45: pai daca este aceeasi caroserie nu se poate pune si body kit-ul asta? This post has been edited by vladutz_sb: 29 Jan 2009, 19:45 Attached thumbnail(s) 01140007_1_.jpg ( Size: 23.62k ) Number of downloads: 1116 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
faci rost de fibra de sticla solutie intaritor si poti sa-ti faci tu singur tot ce-ti trece prin cap ... Fibra e mult mai rezistenta decat acea bucata de plastic.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
frumos spoileru de la solenza aia.poza parca o aveam si eu prin calculator
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
faci rost de fibra si tot ce-ti trebuie??
dar matritza sa faci forma...ca doar nu te apuci sa-l faci cu mana ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
djasu82 |
![]()
|
ca si mare lucru e sa faci matrita
![]() Onyx completeaza si tu sa stie fiecare de unde te poate repera ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 30 Jan 2009, 16:17) ca si mare lucru e sa faci matrita ![]() Onyx completeaza si tu sa stie fiecare de unde te poate repera ![]() cam de la ce fel de magazine se poate cumpara fibra de sticla si intaritor? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
ALY89STAR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Uite ca stiu eu! ROMPOLIMER(one of the cheapest and best) Iti trebuie FIBRA DE STICLA RASINA INTARITOR Pentru o bara....pregateste-te de 100 de gloante(100RON) Dar nustiu...eu unul am participat la crearea unei matrite din FDS si ca ucenic am facut pleoape .. SI NU E ASA USOR PE CAT PARE! Cred ca acum unii de aici chiar se dau "in stamba"! Numai bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort,Europa,Rapsodie,Clima
- DREPTUNGHIULAR 213
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu recomand nimanui sa umble cu fibra - rasini - intaritor! Substantele sunt FOARTE PERICULOASE! In plus treaba aia cu copiatu' si fact matrita... no way!
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
Bogyciu mai bine ti-ai completa profilul si dupa aceea ai trage concluzi.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am vazut la intalnirea de vineri eleron superior pe masina lui puiu, arata frumos mai ales ca era vopsit la culoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
am vazut azi in vitan foarte multe modele pentru supernova unele chiar dragute
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 2 Feb 2009, 11:51) Nu trageam nici o concluzie ci dadeam un sfat. Si in legatura cu profilul meu ce voiai sa stii? Cati ani am? Peste putin timp am sa implinesc 24, mersi! Ca sunt din Tulcea si am lucrat cu fibra cum invarti tu caluri si scheme electronice? Nu am folosit fibra pt elemente tuning (nu e timp) in schimb pot sa iti spun ca se pot intampla multe accidente urate cu fibra si rasini... Am si eu un eleron superior, astept sa se incalzeasca sa il montez, l-a luat de la un magazin de piese auto din CT si am dat 100 lei pe el... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
Sa se faca cald ca va arat ce si cum se face cu o fibra de sticla si cu intaritor ... am lucrat la multe carene de motocileta asa ca
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 2 Feb 2009, 13:30) Am vazut la intalnirea de vineri eleron superior pe masina lui puiu, arata frumos mai ales ca era vopsit la culoare ![]() Eu nu l-am facut cu mainile mele......l-am cumparat. Si nu arata chiar asa de frumos......e montat stramb si a crapat un pic vopseaua pe el ![]() ![]() @ Tiesto,esti sigur? Cele mai multe sunt de matiz.......si nu cred ca se potrivesc. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Michael_Jr |
![]()
|
![]() \m/-_-\m/ Group: Members Posts: 104 Joined: 27 January 09 ![]() |
acel eleron superior mi se pare o porcarie, este parerea mea, nu ma executati dar mi se pare ca "umple" prea mult masina de ceva care nu prea ii vad rostul. SuperNova are un aspect sportiv cat de cat, daca este lasata suspensia putin cu niste jante mai mari si cu geamuri fumurii doar atat ii trebuie si daca este imbunatatit motorul este si mai perfect, dar ca design este cel mai bine sa fie cat mai simpla
|
--------------------
Volkswagen Golf /
ex - Dacia Super Nova
GL 1996 / 2001 Clima
- B 35 ***
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
Iti mai zic meu una
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Fac dublu post pt a pune o poza cu ce am facut azi... Schimba total masina!
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pacat ca nu are si eleronul "clasic", de fabrica, pe marginea hayonului...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu sunt posesor de supernova, si nici de slz, dar ambele masini arata bine doar cu eleron sus pe hayon. mult mai bine decat cu cel original, iar cu ambele nu imi place. si ii dau dreptate lui bogyciu, chiar schimba aspectul masinii un astfel de eleron.
@maersk fiecare cu gusturile lui. pentru simplu fapt ca tie nu iti place, asta nu inseamna ca arata urat. si apropos, un pic offtopic, si daca e ceata afara, tot la categoria prosti se califica?? This post has been edited by slider2: 18 Feb 2009, 21:18 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
cat costa un asemenea eleron?lai facut tu sau lai cumparat?
P.S.ii super.arata ffoarte bine pe masina.si mie imi place cum arata.daca mai ai din greseala vreunul imi trebuie mie(culoare la masina ii la fel cu a ta) ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma bucur ca am dat jos eleronul clasic, mai ales ca era crapat cand am luat masina. Acum vad mult mai bine cand dau cu spatele, ma ajuta foarte mult la parcari in special. Iar eleronul acela sus pe hayon nu ma tenteaza deloc. Imi place in schimb cum arata per ansamblu masina lui Bogyciu, rotile sunt foarte misto.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:57 |