ce cauciucuri ati alege dintre:
![]() ![]() ![]() |
ce cauciucuri ati alege dintre:
dorelus |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Eu am debica passio si s-au comportat foarte bine chiar si iarna desi sunt evident de vara.
Ca fapt divers, cu masina plina si pneurile astea am urcat si la cota 1400 la Sinaia si era zapada ca lumea pe jos. Eu cred ca la pretul lor sunt foarte bune. This post has been edited by andri1940: 14 Mar 2009, 19:18 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Marangoni pe primul loc.......restul in ce ordine vrei tu.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Cat costa alea? In jur de 100 ron bucata.
Cu 25 ron in plus iti poti lua Firestone. Sau Semperit. Cred ca sunt peste cele 3 mentionate mai sus. Zic si eu. |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(ador13 @ 17 Mar 2009, 15:21) Cu 25 ron in plus iti poti lua Firestone. Sau Semperit. 25 ron x 4 = 100 ron in plus + montat si echilibrat? Passio sunt cauciucuri bune, folosite corect, 3-4 ani nu le schimbi. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Passio am avut la microbuz (8+1 locuri).... s-au comportat excelent.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Matador foarte proaste. Am eu pe SN mea si dupa un am deja sunt strambe
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
io unu am de vara de la kormoran si nam avut treaba cu ele...doar ca o singura chestie ma enerveaza la ele cand is grabit si din greseala apas putin mai tare intra I-a acc cam plec cu scart:))......in rest is ok:).........iar de iarna am de la novex....leam luat pe astea ca erau mai ieftine
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
yooo Miky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
de lassa ce parere aveti?...i leam pus pe toate 4 dar imi pare rau ca pe spate nam pus un pic mai late in rest iarna asta sau comportat super!
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Ador13, Firestone cu 125 de lei nu găsesc eu în Iași.
Cele trei costă atăt... și sunt cele mai ieftine... Un sfat sau o sursă mai ieftină în Iași are cineva?... |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Stiu ca e greu sa cumperi 4 pneuri o data si esti nevoit sa cumperi cauciucuri mai ieftine si acelasi lucru am facut si eu si am luat Sava Perfecta.Am aproape 30000km si 2 ani jumatate cu ele si deja au microfisuri in jurul jantelor si cele de pe fata sunt aproape de limita de uzura si in vara trebuie sa le schimb.
Am roti de iarna Firestone care au 3 ierni si sunt in stare excelenta ,nu au microfisuri iar "floarea" este mai buna decat la Barum Polaris noi noute(masurate de mine). |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De o sapt ma tot agit sa gasesc 2 cauciucuri de vara bune ... nimic ok ca pret :
175/65/15 si toate preturile "negociate" pt 2 bucati : Debica - 165 ron ; Sava - 155 ; BFGoodrige - 180 ; Continental - 225 ; Good Year - 190 ; Tigar - 175 ; La sh gasiti intre 50 - 75 ron / buc , asta daca va convine ; Deocamdata sa dau vre-o 350 ron pe anvelope + 40-50 ron pe echilibrat si montaj , adica sa ajung la aprope 400 ron pt 2 nenorociri de cauciucuri care sa le tin pe spate ... mie mi se pare prea mult . Pe nenorocirea asta de criza , vanzatorii prefera sa tina cauciucurile sa se invecheasca in raft decat sa mai scada pretul putin ... Oricum , va recomand de fiecare data sa verificati DATA de fabricatie ca am intalnit pe unele de 2 ani , dar si din 01.09 ... |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc si eu serios sa imi cumpar niste 165/70/13 - Pirelli P400 A (156 lei) sau Pirelli P3000 (175 lei), pret / bucata. Am inteles ca ar fi bune si cred ca in cauciucuri si in frane merita investit...
![]() E o idee buna sa pun cauciucuri dedicate pt fiecare anotimp pe fata iar pe spate sa pastrez all season? Mentionez ca momentan am cauciucuri de iarna (bunicele) pe fata ia pe spate ar trebui inlocuite... deci fac doua seturi sau schimb doar fata in functie de anotimp? ![]() ![]() marius80_eugen, ai zis cumva R14? This post has been edited by bnedea: 23 Mar 2009, 14:21 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pirelli CINTURATO. P400 este cea mai slaba gama de la Pirelli si din pacate sunt scumpe si foarte foarte slabe.
Cinturato este conceput special pentru masinile mici, cu motoare mici, economie si durata de viata ridicata. In testul ADAC cu anvelope de vara sunt in primele 4. ADAC This post has been edited by dr_mKe: 23 Mar 2009, 14:21 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce imi recomanzi de aici ? anvelope vara 13'
![]() Nu prea am gasit CINTURATO This post has been edited by bnedea: 23 Mar 2009, 14:32 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
N-ai cum sa nu gasesti, firma importatoare este din Bucuresti. Mie in Deva mi-au venit in 48 de ore.
Pentru vara da, CINTURATO, sau daca preferi alta marca FULDA ECOCONTROL, ale mele au 40.000 km (inca stau cuminti spre pastrare) si mai pot rula aproximativ 10.000 km, sau cel putin asa sper, pana cand ajung la 2 mm profil. De iarna am folosit Pirelli 190 SnowControl, care dupa 15.000 km se prezinta foarte bine la capitolul uzura, consumul a crescut cu 0,2-0,3 litri/suta km, dar sunt cam zgomotoase. Cel putin pe zapada au tractiune foarte buna. La capitolul "de iarna" as fi preferat Michelin Alpin A3, dar in Deva nimeni nu aduce pentru jante de 13'.\ Cauciucurile "all-season" nu sunt protrivite pentru clima de la noi. Doar acolo poti gasi anvelope ? Fulda EcoControl |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu am Debica Navigator , all sesons , si pe spate si pe fata.Se comporta foarte bine si pretul este in jur de 120 lei bucata
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Fulda EcoControl gasesti la 160 de lei bucata, dar nu pe net. Diferenta de pret este mica iar cea de calitate si durabilitate foarte mare. Merita 40 de lei in plus
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
burnout |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 June 06 ![]() |
Marangoni ar fi o alegere buna in ceea ce priveste raportul calitate/pret.
|
--------------------
BMW
M6
507 BHP BMW M6 / BMW 120d / Audi A4 1.8T
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Marangoni Trio iesisera foarte bine (peste Michelin Energy) in testele de acum 2-3 ani, doar ca aveau si 2 depunctari masive: una la consum si alta la uzura.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
de Kormoran ce parere aveti?
![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Nu stiu, n-am avut, dar in testele de specialitate n-au facut impresie grozava vreodata, din cate tin eu minte.
Din ce-am avut: Matador MP12 si MP15, Debica Tersus, Navigator I, Passio, Sava Eskimo S3, Barum Brillantis, Montana M800, Victoria ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Matador sa nu cumperi. Eu am cumparat solenza cu matador pe ele si la 50 km/ora pe ploaie a sarit un bou in fata mea pe trecere si m-am invartit 180 de grade.
Acum am Falken sincera 110ron si inca nu m-am obisnuit cu directia (parca as avea servo). Cu matadoarele la 60km/h pe pavaj daca puneam frana brusc fugea masina in toate directiile, cu Falken parca am ABS.(eu testele le fac in incinta Metrom Brasov ca nu e drum public ![]() Daca vreti sa faceti comparatii intre cauciucuri intrati aici: http://www.tyretest.com/ Eu am comparat Matador cu Tigar si cu Falken si am vazut ca si Tigar sunt foarte bune. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bnedea @ 23 Mar 2009, 13:09) Ma gandesc si eu serios sa imi cumpar niste 165/70/13 - Pirelli P400 A (156 lei) sau Pirelli P3000 (175 lei), pret / bucata. Am inteles ca ar fi bune si cred ca in cauciucuri si in frane merita investit... ![]() E o idee buna sa pun cauciucuri dedicate pt fiecare anotimp pe fata iar pe spate sa pastrez all season? Mentionez ca momentan am cauciucuri de iarna (bunicele) pe fata ia pe spate ar trebui inlocuite... deci fac doua seturi sau schimb doar fata in functie de anotimp? ![]() ![]() marius80_eugen, ai zis cumva R14? DA , scuze , pe 14' !!! ( eram obosit ... ) E o idee f buna sa-ti pui cauciucuri dedicate , adica iarna / vara pe TOATE rotile !!! Eu as vinde in locul tau allseason-urile de pe spate , sau le-as tine umflate mai tare ... daca nu vrei sa se simta la consum . Practic te incetinesc vara si la viteza mare fac si zgomot mai mare decat unele de vara . Daca ai de iarna pe fata ACUM , trebuiau schibmate cam de acum o luna cu unele de VARA , altfel la anul nu te mai poti baza pe ele . Daca all season-urile trebuiesc schimbate , atunci ia seaparat de vara si iarna si ai sa vezi ca in timp vei observa diferenta ! QUOTE(ianacosti @ 24 Mar 2009, 16:13) Matador sa nu cumperi. Eu am cumparat solenza cu matador pe ele si la 50 km/ora pe ploaie a sarit un bou in fata mea pe trecere si m-am invartit 180 de grade. Acum am Falken sincera 110ron si inca nu m-am obisnuit cu directia (parca as avea servo). Cu matadoarele la 60km/h pe pavaj daca puneam frana brusc fugea masina in toate directiile, cu Falken parca am ABS.(eu testele le fac in incinta Metrom Brasov ca nu e drum public ![]() Daca vreti sa faceti comparatii intre cauciucuri intrati aici: http://www.tyretest.com/ Eu am comparat Matador cu Tigar si cu Falken si am vazut ca si Tigar sunt foarte bune. Matador , Tigar , Sava , Debica se comporta OK in primul an de utilizare , dupa care nu le mai recunosti ! Isi pierd f repede din proprietati si , daca ai pretentia sa le tii si iarna ... deja sunt criminale . Falken e marca buna , ca si BFGoodrige , Continental , Good Year , ma mir ca le-ai gasit la pretul ala . Cand schimbi cauciucurile de la iarna la vara sau pur si simplu pui altele noi de vara si bune , directia trebuie sa se miste mai GREU , pentru ca aderenta trebuie sa fie mai mare decat ceva vechi sau cele de iarna ! Ori le-ai umflat prea tare ... ori pur si simplu aveai niste petarde in trecut . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Sava Perfecta - recomand cu mare caldura.
Pe 1310 - 65.000 km cu rocada, rezultat: pe fata am acum cauciucuri cu carne peste jumatate. Cred ca mai tin cel putin 30.000 Pe DSN - 20.000 km, numai pe fata, nu se cunoaste ca sunt tocite cine stie ce. Mentionez ca eu circul peste 75.000 km anual. Nu stiu cum se comporta pe mai multi ani cu mai putini km. Unele cauciucuri nu rezista la imbatranire. Am avut eperiente neplacute cu: Debica (unul a pocnit, unul s-a ovalizat), Matador (2 bucati pe fata ovalizate de sarea masina in sus), America (1 bucata bubuita + 1 bucata ovalizata). De cand folosesc Sava am scapat de probleme si bani bagati aiurea. Am observat ca in Polonia se fac lucruri de calitate in materie auto. |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Poate ai nimerit tu Sava Perfecta bune,eu sunt nemultumit de ale mele(Sava Perfecta made in Turkey),am mai scris intr-un post mai sus.
Sincer,nu le-as recomanda nici asa la oha... ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Pe ale mele scrie Made in Poland. Chiar ieri am cumparat un cauciuc Sava pt Solenza, rezerva de fapt, si tot Made in Poland era. Nu am vazut turcesti. Sa nu fie imitatii.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 23 Mar 2009, 11:15) De o sapt ma tot agit sa gasesc 2 cauciucuri de vara bune ... nimic ok ca pret : 175/65/15 si toate preturile "negociate" pt 2 bucati : Debica - 165 ron ; Sava - 155 ; BFGoodrige - 180 ; Continental - 225 ; Good Year - 190 ; Tigar - 175 ; La sh gasiti intre 50 - 75 ron / buc , asta daca va convine ; Deocamdata sa dau vre-o 350 ron pe anvelope + 40-50 ron pe echilibrat si montaj , adica sa ajung la aprope 400 ron pt 2 nenorociri de cauciucuri care sa le tin pe spate ... mie mi se pare prea mult . Pe nenorocirea asta de criza , vanzatorii prefera sa tina cauciucurile sa se invecheasca in raft decat sa mai scada pretul putin ... Oricum , va recomand de fiecare data sa verificati DATA de fabricatie ca am intalnit pe unele de 2 ani , dar si din 01.09 ... Fara suparare Eugene, dar e tipic tie: Nu cumpar frate cauciucuri bune, naaah, sunt scumpe.. Da' cine are toba de toba din tot orasul? Desigur YO.. Nu va inteleg.. Dar asa e romanul, mai bine volan imbracat in piele decat airbag, mai bine toba "x" firma decat cauciucuri, si exemplele pot continua la nesfarsit.. ON: NR 2, Debica, daca e sa aleg din cele precizate de tine This post has been edited by sonycu: 27 Mar 2009, 23:42 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Matador ocupa un binemeritat loc 1 in topul celor mai proaste cauciucuri care le-am avut pe masina.Ce mai prosta investitie pe termen scurt pe care o poti face este sa cumperi matador.
Am plecat de la Galati cu 4 cauciucuri Matador noi si m-am oprit la Padova(italia) cu 4 cauciucuri Matador ovalizate. Apoi am avut de ales intre Pirreli si Michelin Energy(diferenta de pret fiind de 5 euro la cauciuc) Am ales michelin si nu imi pare rau.Matador sunt putin mai bune decat cele reesapate. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:33 |