o alta metoda de a fura bani de la populatie, pensii private
![]() ![]() ![]() |
o alta metoda de a fura bani de la populatie, pensii private
B30KDT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Poate nu si-a platit firma la care lucrezi contributiile.
|
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
doar la tiriac se poate verifica?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
firma a platit
banii nu au fost virati mai departe la aviva si ing stiu sigur ca poti sa verifici de restul nu stiu |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Si la ING exista posibilitatea de a verifica online. Faptul ca ultimele contributii (2-3) nu apar inca e normal, banii trebuie sa plece de la angajator, sa ajunga la stat, si de la stat la fondul de pensii...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
As redenumi topicul in:
"Doar un alt prilej de a arunca cu rahat in ceva ce nu prea intelegem cu functioneaza si nu stim inca nimic sigur" |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
B30KDT |
![]()
|
nu e vorba de ultimile luni
de exemplu am contributia virata si pe luna aprilie 2009 insa nov si dec 2008 pauza |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum sa ai pe aprilie 2009 cand aia se declara abia pe 25.05.2009?
|
--------------------
|
B30KDT |
![]()
|
ultima plata virata e pe 17.04
este virata in luna a 4 a pentru luna a 3 a |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Unde se poate verifica online pentru Allianz? Sa va zic si eu daca la mine s-au virat banii
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica sa ne faci noua un bine, nu ca te-ar interesa pe tine..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Bineinteles, mereu altruist ca de obicei
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
B30KDT |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cine crede ca o sa aibe bani in plus cand o sa ajunga la pensie cred ca e un naiv colosal.
Sa-mi explice mie cineva cum se investesc banii aia acumulati. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
B30KDT |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Adresa de la allianz pensii private am gasit-o si eu, dar pe unde intru mai departe?
Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 24 Apr 2009, 13:52 |
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mai poate exista si varianta, angajatorul tau sa-si plateasca contributia la CAS regulat, dar CAS sa faca plata cu intarziere, adica sa plateasca intr-o luna o suma mai mare care reprezinta contributiile pt. cateva luni anterioare.
Se poate verifica foarte usor, imparte suma aia mare de bani la lunile anterioare in care nu-ti apare ca s-a facut plata, si vezi daca suma rezulatata este aproximativ egala cu cea a unei luni in care s-a platit normal. Cel mai sigur este sa-i suni. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
B30KDT |
![]()
|
la allianz dai click unde scrie log in, te loghezi cu CNP-ul si pinul care e format din ultimele 4 cifre din numarul actului de aderare.
sumele sunt aceleasi in fiecare luna (salariu fix) vom lua legatura cu cei de casa de pensii ,cei de la fondul de pensii au spus ca nu au fost virati banii This post has been edited by B30KDT: 24 Apr 2009, 14:03 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
pai daca banii nu au fost virati .... unde-i teapa?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am incercat deja sa intru acolo, dar rezulta mereu o eroare:
www.allianz.ro:7779 uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is not trusted. (Error code: sec_error_untrusted_issuer) Asta e, nu merge. Merci oricum! Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca folosesti Mozilla (in IE iti afisa doar un alert), ai optiunea "add exception"
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci
![]() A mers! Edit: Din pacate nu stiu parola acum ca sunt la serviciu, dar cand ajung acasa caut contractul (daca il mai am ![]() ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 24 Apr 2009, 14:22 |
--------------------
-
-
|
|
B30KDT |
![]()
|
control 0 asupra sumelor respective(virate in fondul de stat)
platesti ca boul o viata intreaga contributii la fondul de pensii de stat si cand te pensionezi de unde stii ca nu esti pacalit si ca ti se da o pensie corespunzatoare contributiilor tale? |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
La mine de obicei e cu 2-3 luni in urma, sincer n-am chef sa verific.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ce plm ar trebui sa inteleg de aici? Pt. mai multe informatii imi trebuie cont VIP (care nu stiu ce presupune).
generali.JPG ( Size: 95.3k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady77 |
![]()
|
Rezulta ca ai salariul de 1750 brut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
OK, pe langa de astea rusinoase
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:02 |