Nova salvata de la dezmembrare, in curand reintra in circulatie
![]() ![]() ![]() |
Nova salvata de la dezmembrare, in curand reintra in circulatie
ionutt daniel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Attached thumbnail(s) nova1.jpg ( Size: 36.32k ) Number of downloads: 1311 nova2.jpg ( Size: 28.37k ) Number of downloads: 1412 nova3.jpg ( Size: 31.69k ) Number of downloads: 1367 nova4.jpg ( Size: 46.8k ) Number of downloads: 1412 nova5.jpg ( Size: 43.4k ) Number of downloads: 1429 |
||
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|||
tutankmon |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 91 Joined: 7 March 09 From: Mangalia ![]() |
Tot respectu" dar de ce nu dai cu sprytz chit toata caroseria? Pe urma o mana cu smirghel de 600-800 si iese boboc.
|
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Asta urmeaza, dar dupa ce o izolez.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ar fi trebuit sa mai demontezi lucasurile , grila capota ,clapetele usi . incuietoarea haion . toate se demonteaza f usor si nu vor ramine urme .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Treaba buna.
Sfatul meu este sa demontezi tot ce a spus electric si in plus sa mai demontezi bara fata, oglinzile si toate garniturile de cauciuc de la usi pt. ca sub se ascunde rugina. |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bani aruncati. Serios.
Va plictisiti enorm ? De sunteti indemnati sa revigorati o masina asa ... obosita ca Nova. Ce m-as distra sa pice cutia la 2-3 luni de la reconditionare |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
E... lasa ca nu o sa pice. Daca stam sa gandim asa aruncam la gunoi orice masina dupa prima defectiune.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Of. N-ai prins idea.
Idea e ca bagi bani si timp pentru a corecta idioteniile unui producator si a efectelor aparute in urma timpului. Probabil aproape dublezi valoarea masinii. O masina. Care? Nova? Macar de ar fi o masina relativ inchegata, la care sa se gaseasca usor si ieftin piese. Ca atunci ar fi un argument bun. Vrei o masina cu intretinere ieftina. Dar fix la asta se gasesc mai greu piesele. O sa arate bine, o sa mearga bine, dar tot o Nova o sa fie. My 2 cents... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
"Centii tai", dar poti exprima aceasta opinie intr-un mod mai politicos si nu
QUOTE Bani aruncati. Serios. Va plictisiti enorm ? De sunteti indemnati sa revigorati o masina asa ... obosita ca Nova. Ce m-as distra sa pice cutia la 2-3 luni de la reconditionare , in special ca initiatorul topicului a investit deja timp efort in acest proiect si acum nu poate da inapoi. Tot ce faci tu e sa-l faci sa nu se bucure de rezultat. Daca exprimai o parere INAINTE de inceperea proiectului ar fi fost altceva. Este lipsa de respect pt colegii tai de pe forum. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ionutt daniel |
![]()
|
Azi a primit primer peste tot, iar daca este timpul bun si nu intervine nimic, luni sper sa o vopsesc. Nu am pretentii sa iasa lux, ci sa pot merge cu o masina decenta fara sa-mi fie rusine sa circul cu ea.
Nu toate parerile pot fi pozitive pentru aceasta pierdere de timp/bani, dar o fac atat din pasiune, cat si necesitate.Sunt constient ca va ramane tot o Nova, cu toate problemele ei, dar prin asta realizez doua lucruri: o salvez de la dezmembrare/remat si in acelasi timp salvez Megane-ul de la multe drumuri (naveta). This post has been edited by ionutt daniel: 1 May 2009, 20:47 |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
mihail_73 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
ma bucur sa vad o nova revigorata. "da-i bice" si mai asteptam poze!
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce culoare ii dai?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Am cumparat deja Gri metal... Prefer sa nu schimb talonu, sa trec in carte alta culoare. In general imi plac masinile cat mai aproape de varianta originala, sau cu usoare imbunatatiri, care sa nu atraga atentia insa.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
a, marfa
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
felicitari pt munca depusa. stai linistit..ca daca ai ajuns in stadiul asta..inainte de echipare arunca un ochi pe la imbunatatiri dsn/slz si ai sa gasesti foarte multe trucuri pt a rezolva micile neplaceri cauzate de faptul ca " e tot o nova". succes in activitatea ta. vorba colegului de mai sus..da-i o culoare deosebita..care sa nu fie nici foarte scumpa.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Ionutt daniel nu esti singurul care mai baga bani in Nova. Eu am bagat ceva bani in Nova mea, desi multi m-au sfatuit sa nu o mai fac ca nu se merita.
Prima poza este imediat dupa accident iar a doua dupa "reborn". Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 82.32k ) Number of downloads: 830 2.jpg ( Size: 64.87k ) Number of downloads: 859 |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
felicitari de initiativa si sper sa-ti iasa.
In viata daca nu faci ceea ce vrei si ce-ti place,degeaba traiesti.Cat despre cei care critica,sunt convins ca sunt f fericiti ca gasesc ceva de criticat.Raman la parerea mea ca 90% din cei care spun ca nova are probleme la cutie,cu carb si ca ploua in ea,habar nu au despre ce masina vorbesc,ei stiu doar ca e o masina si atat. Si eu ma gandesc sa o golesc pe interior si sa o antifonez. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
tutankmon |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 91 Joined: 7 March 09 From: Mangalia ![]() |
Treaba cu apa in masina e omniprezenta la nove. Dar cu chedere noi, silicon si ceva idei se rezolva.
Numa' bine |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Cu apa nu prea are probleme, chederele de la parbriz/luneta au fost izolate de fostii proprietari cu silicon. Multumesc de incurajari.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
driverx sa sti ca alti nu sunt pe bani lu mamicuta si a tatului asa ca fiecare face ce vrea si nu compara loganu atat de mult ca dacia carta a fost si caruta a ramas. gandeste sa faci ceva din inama atunci poate o sa realizezi ceva dar pana atuci ............
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Cam atat am mai facut. Nu a iesit chiar cum imi doream, dar are toata aceasi culoare. Mai bine nu dadeam cu sprit-chit ca in anumite zone a incretit vopseaua. In cateva locuri a curs lacul, dar sper ca se rezolva cu un polish si o hartie abraziva foarte fina.
Attached thumbnail(s) Prezentare1.jpg ( Size: 42.14k ) Number of downloads: 654 Prezentare2.jpg ( Size: 45.37k ) Number of downloads: 557 Prezentare3.jpg ( Size: 35.15k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
TAI |
![]()
|
Pe unde a curs lacul poti indrepta dupa cateva zile cu abraziv de 1500 pt. apa si apoi finisat cu pasta polish.
|
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
cred ca o sa iti para rau ca nu ai dezechipat-o complet,ma refer la faruri,semnalizarile de pe aripa,clapete...
asteptam poze cu ea echipata ![]() ![]() spor la treaba |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
era mai bine sa fie complet stripped. dar e bine si asa, app.. POLISH POWER
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(br03gnn @ 5 May 2009, 02:50) driverx sa sti ca alti nu sunt pe bani lu mamicuta si a tatului asa ca fiecare face ce vrea si nu compara loganu atat de mult ca dacia carta a fost si caruta a ramas. gandeste sa faci ceva din inama atunci poate o sa realizezi ceva dar pana atuci ............ Moama. Ce gandire? Adica vrei sa sugerezi ca is pe banii parintilor? Logan caruta? Vai de capul tau ma. Cand vad frustrati dinastia ca tine care umbla in carute la care le dubleaza valoarea IN FIECARE AN, dar au teorii despre cum trebuie traita viata si sursele de venituri ale altora, ma apuca rasul. Am avut dacia 1300. Am mers cu ea, m-am bucurat de ea, eram mandru cu ea. Cand a inceput sa manance ceva bani, peste confortul meu psihic, am decis ca e vremea sa iau o pozitie. Si am luat loganul. Si mi-a permis chestii care imi plac sa le fac, chestii care cu Dacia nu puteam sa le fac. So, mai usor cu presupunerile, ca dai cam prea mult cu mucii in balta. Dar astept un topic din partea ta sa ne inveti cum trebuie traita viata si cum realizezi ceva. Pana atunci.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
driverx, omul mai are si un Megane 16V, care este alt soi, deci stie la ce se baga
![]() ![]() Cat despre vopsire, d.p.d.v al meu, trebuia vopsita cheala, indradevar era munca multa, dar asa vedeai orice punct de rugina ca sa poti remedia problema, pentru a nu se basica vopseaua dupa ceva timp. Ceva frumos iese, dupa ce ai vopsit la 1 sapt. sa o matuiesti cu apa si sa-i dai un polish de calitate, atunci sa vezi priviri ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Nu am scos manerele (clapele) pentru ca sunt intepenite suruburile, bara fata tot din acelasi motiv, lucasurile din lene (trebuia data roata jos, aparatoarea de plastic), farurile nu m-au impiedicat cu nimic. Chederele geamurilor laterale au fost scoase cat a fost posibil fara complicatii, parbrizul si luneta izolate(chederele lipite de fostii proprietari).
Repet, masina nu vreau sa fie de expozitie(chiar nu merita), ci doar sa pot circula cu ea fara sa-mi fie rusine sa ma urc in ea si sa atrag atentia politistilor, care s-au cam pus pe oprit rable. Daca nu va merge prea mult, nu e un stres mare, avand cealalta masina. |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Boy @ 8 May 2009, 12:32) Pai mi-am zis parerea. Apoi initiatorul topicului a raspuns la reply-ul meu, am inteles si am respectat decizia. Dar s-a gasit desteptul ala sa faca figuri si impresii. Altfel nici nu mai aveam ce comenta legat de masina sau topic. Il urmaresc sa vad cum iese masina. Atat. This post has been edited by driverx: 8 May 2009, 12:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
speedilegal |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 May 09 ![]() |
Ionut,imi spui si mie te rog pana unde ma duce vopsirea unei nova?Dar sa iau eu tot ce am nevoie si sa o vopsesc.vreau sa iau si eu o nova ieftina si ma gandesc ca pe parcurs pot baga niste bani in ea.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2002
- B 00 abc
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Ca posesor de Nova si fost posesor de berlina: Nova e mult peste berlina, ca dinamica si tinuta de drum, chiar daca unora le intra apa sau au probleme cu cutia. Sigur, e tot calitatea "Dacia", dar avea si pretul de rigoare.
Loganul....hmmm, mie nu imi place. E bun de taxi cu curul ala mare; chiar daca e relativ ieftin, e prea scump pentru ce ofera si are "calitatile" reno: piese scumpe si fiabilitate mai slaba ca a altora. Categoria "colectionari", "pasionati", sau cum ii mai putem defini, e una aparte, careia nu i se pot aplica criteriile dupa care ne orientam noi astilalti, mai "pragmatici". Cateodata preferi sa dai niste bani in plus si sa ai "ceva" care sa ofere mai multa fiabilitate si confort decat o masina "de colectie"... Problema mare e cu banii aia... Toate cele bune! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:52 |