dacia S nova Tunyng
![]() ![]() ![]() |
dacia S nova Tunyng
rosu_sukaru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 7 June 08 From: constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) PC150573.jpg ( Size: 397.88k ) Number of downloads: 4148 PC150593.jpg ( Size: 302.38k ) Number of downloads: 4762 PC150599.jpg ( Size: 272.87k ) Number of downloads: 4232 PC150634.jpg ( Size: 351.07k ) Number of downloads: 4066 PC150745.jpg ( Size: 433.83k ) Number of downloads: 4236 Imag005.jpg ( Size: 251.1k ) Number of downloads: 2568 |
||
--------------------
dacia
Snova
2001 clima
- CT 58 KRS
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
da sef..asa da..merge! e misto tare masina...ti-am vazuto intr-o seara la carrefour constanta..pe la 12 oaptea...eu sunt din braila si eram la o lucrare..arata frumos. how much $ a costat toata investitia daca nu te superi de intrebare? eventual fa-i un jurnal de bord cu ce a fost si ce este..modificari..inca o data frumoasa foc!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
arata bine, chiar nu ma asteptam sa vad o supernova tunata care sa-mi placa
priza de pe capota in schimb eu nu as fi pus-o.. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am 2 comentarii :
1 ) "folia" ( sau ce anume este ) de pe semnalizari este ilegala .... macar se vede ceva prin ea ? 2 ) mi se pare mie sau vopseaua de pe spoilere are alta nuanta ? ( sau e doar din poza ? ) This post has been edited by cosmin_2300: 1 May 2009, 19:37 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mie nu prea imi place cum e prelungita capota....o face sa arate ca un cielo...in rest e super ok....adica....arata bine
![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 1 May 2009, 19:50 |
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păcat că ai pus asemenea bare...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Zi-mi te rog unde ai facut sticla la faruri, eventual un nr de telefon, am gasit diferite firme care fac dar prefer una care are deja matrita, poate costa mai ieftin... Parerea mea despre masina e ok, adica e o Supernova "tunata" frumos, cu multi bani investiti in ea... Totusi sa stii ca unele lucruri puteau iesi mai bine... Sfat: daca tot ai sticla clara si pun pariu ca nu esti multumit de lumina produsa de faruri in configuratia asata as putea sa iti sugerez un kit de lupe bi-xenon (costa in jur de 700 lei, intra in soclul original al becului si vei avea lumina f buna)... In plus sa nu mai zic ce fel vor arata pe masina...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
frumos...sa o stapanesti sanatos!!merita investitia!!!
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Superba
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 1 May 2009, 19:49) mie nu prea imi place cum e prelungita capota....o face sa arate ca un cielo...in rest e super ok....adica....arata bine ![]() ![]() Oglinzile sunt de bmw e30, capota e doar prelungita deasupra farurilor si are o priza de aer de reno 19 16v,mie imi place capota si eu am de gand sa o prelungesc, pe haion s-a facut un eleron din fibra De ce nu mai ai triplele negre s-a luat politia de tine ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Frumoasa masinuta... am si eu o intrebare stupida... asta o avea rugina la oale?
![]() ![]() @cosmin, mai sunt o gramada pe forum cu semnalele si stopurile vopsite.... ![]() This post has been edited by Maskatu: 1 May 2009, 22:12 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Frumos,n-am ce zice.....si destui bani investiti.
Spune-mi,te rog......dimensiunea anvelopelor,daca ai ceva modificari la motor si nu in ultimul rand,daca triplele stopurilor din ultima poza se pot demonta. Multumesc anticipat si sa o stapanesti sanatos. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Defapt ideea ar fii ca daca tot ai pus poze cu ea sa ne spui ce modificari are, cat au costat, unde le-ai facut, cat au durat, ce modificari are interiorul (pentru ca inafara de acele ceasuri nu este nici o poza), etc. Suntem si noi curiosiiiiiiii. Pozele nu sunt suficiente
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Poate auzim ca are motor v16 pe ea ca asta le intrece pe toate . Totusi ceasurile de pe parte cu soferu nu sunt prinse prea sus ? Cesuril de genul le gasiti in vitan langa C-sud te duce la 2 mil .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Motorul nu e schimbat
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
rzvmd |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 22 March 09 ![]() |
arata bine supernova ta rosule ,frumos lucrat....cu stil si simplist:)
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Europa
- B 02 VMD
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
e frumoasa dar oare merita investitia?? miezu e tot o supernova...... si stim problemele
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si ale noastre ce au daca nu sunt impopotionate ? Eu unu nu am masina pentru parada si sa ma plimb din an in pasti cum fac alti
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
lasa ma nu fiti invidiosi!
omu a facut masina frumoasa cum ii place lui! tot respectul ca a facut ce i-a placut! trebuie apreciat ca a muncit mult la masina si avem ce invata de la el... nu zic ca masina nu are probleme dar se pot rezolva toate, si cand se rezolva poti sa zici ca ai o masina foarte buna... DSN e o masina buna daca iii faci ce-i trebuie, si poti sa o faci mai buna decat a iesit din fabricatie. Ieftina la intretinut, fiabila, consuma putin, estetica, sportiva. |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Mie imi place ce ai facut. Lamureste-ne si pe noi cu modificarile, pret, firme, timp de lucru, etc. Succesuri!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
cumva capota e de solenza??...seamana asa putin...oricum..chiar daca nu e...se potriveste???stie cineva:>
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma.eu nu cred ca cel care a pus pozele este si proprietarul masinii.ca vad ca sunt multe intrebari dar raspunsuri....cred ca pozele sunt puse doar ca sa ne arate omul ca se poate
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 3 May 2009, 09:23) ma.eu nu cred ca cel care a pus pozele este si proprietarul masinii.ca vad ca sunt multe intrebari dar raspunsuri....cred ca pozele sunt puse doar ca sa ne arate omul ca se poate ![]() Baiatul care a pus pozele are la semnatura acelasi numar cu numarul masinii din poza... CT 58 KRS... deci cred ca este masina lui. Si vad ca a postat si nu mai zice nimic... vrem detaliiiii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
SUPER MASINUTAAAAAAAAAAAA!!!!!
Atat am de spus, mie imi place tot!!!!!!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Omul avea masina la vanzare pe cam toate siteurile de vanzari si din cate stiu eu cerea in jurul a 4000 de euroi pe ea.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
numa???
eu am dat 100 mil pe ea azi vara adica vreo 3000 euro ma bagam in banca si luam 1000 daca stiam, si binenteles masina sa mearga cum arata!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
djasu82 |
![]()
|
pe voi va impresioneaza doar fatada ... interiorul tabla si restu nu iar dupa aceea multi incep sa planga pe forum ca li se strica nustiu ce sau nu ai poate da de cap...Aici nu e vorba de invidie si mie imi place cum arata desi era una si mai bengoasa.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
y-grecu e bun dar daca erau si doi de n era perfect
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
maskat deasa am zis ca poate a pus omu la misto numaru si alte alea.masina imi place normal
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:53 |