Noxe ITP, Nu am intermediara, imi ies noxele?
![]() ![]() ![]() |
Noxe ITP, Nu am intermediara, imi ies noxele?
26-Kbe |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Catalizatorul sa fie bun, bujiile si injectoarele.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunt super nu am probleme...in loc de toba mijlocie eu am teava de urlat nu urla suparator dar imi este teama de noxe din cauza asta cer sfaturi
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
fiind vorba de itp eu am acu la sfarsitu lunii itp niste sfaturi la ce pot sa pic usor?
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai lista cu ce verifica, in fiecare statie ITP. Sa nu vorbesc cu pacat, da la ce vad io-n avatar, pregateste meleonu' sau pune-o pe picioare.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Jul 2009, 23:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
fama sa te inteleg ca nu vad nimic deosebit ... prelungirea la bara nu mai exista
![]() moderator edit: nu mai da quote la postul anterior |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(26-Kbe @ 16 Jul 2009, 22:15) Sunt super nu am probleme...in loc de toba mijlocie eu am teava de urlat nu urla suparator dar imi este teama de noxe din cauza asta cer sfaturi ![]() QUOTE(ti3sto @ 16 Jul 2009, 22:47) 26 Kbe nu are treaba.eu la itp l-am intrebat pe mecanic daca avea ceva daca aveam toba sport.a zis ca nu.deci nu sunt probleme ti3sto vezi ca e promotia aia la autocobalcescu.nu ar strica sa-i vizitezi.macar sa stii ce are.eu am avut probleme doar la rotile de pe spate.una frana mai bine ca cealalta.bafta |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ti3sto @ 17 Jul 2009, 00:24) Tefac. Cand mam dus la ITP, nam avut de loc emoti. Ii facusem revizile pe bune. Apia ajteptam sa se lege de ceva ca sa sar la gatul lor. Daca sti ce cauta aia la ITP iar tule ai pe toate bune, nu vad de ce tiai face probleme. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ti3sto |
![]() ![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 16 Jul 2009, 23:24) ti3sto vezi ca e promotia aia la autocobalcescu.nu ar strica sa-i vizitezi.macar sa stii ce are.eu am avut probleme doar la rotile de pe spate.una frana mai bine ca cealalta.bafta ianis : stiu de promotie maine la 10 ma prezint pe splaiu unirii sa imi faca o mica verificare la ce fac ei pe gratis QUOTE(Victoras2001 @ 16 Jul 2009, 23:33) Tefac. Cand mam dus la ITP, nam avut de loc emoti. Ii facusem revizile pe bune. Apia ajteptam sa se lege de ceva ca sa sar la gatul lor. Daca sti ce cauta aia la ITP iar tule ai pe toate bune, nu vad de ce tiai face probleme. ![]() victoras da am niste mici chestii de care imi este frica cum ar fi niste rugina ..... sa vad ca nu mai merge stopu pe frana pe partea dreapta .... si frica vine din neexperienta si din necunoastere ca nu stiu ce imi cer aia acolo ![]() This post has been edited by ti3sto: 16 Jul 2009, 23:53 |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
26-Kbe |
![]()
|
Chiar daca nu am toba de mijloc zici ca-mi dau Itp-ul... o mica problema mai am la furtunele de la etrieri care trebuie neaparat sa le schimb (sigur se ia de crapaturiile din ele) in rest nu am probleme cu masina....
Din cauza tobelor ( teava +finala ) imi faceam griji ![]() Ti3sto daca nu ai probleme cu franele si directia restu le mai trec cu vederea dar pt frane si directie nu poti sa faci nimic ... |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
ti3sto |
![]()
|
aha am inteles pai o sa ma duc sa vad ce zic cei de autocobalcescu legat de frane . directia este ok
|
--------------------
Dsn
SuperNova
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
In primul rand nu se trece daca la noxe nu se scoate chitanta iar pentru pacalirea sondei trebuie sa fie incalzita cu 2-3 brichete si asta daca vrea mecanicul. Dupa aceea franele daca nu tin sau tin diferentiat pe chesuri... se uita la seria motorului ,caroseriei verifica furtunele de la etrieri jocul la directie si luminile . La mine s-a verificat faza lunga ,scurta, pozitii, stopuri farul de ceata.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Asule depinde si de statia ITP nu toate sunt asa exigente daca nu ai probleme cu franele sau directia restu se rezolva cu o mica atentie...eu nu sunt adeptul atentiilor si nu din zgarcenie, daca masina nu corespunde tehnic, practic imi platesc singur drumul la grsoniera cu usa in tavan
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
La ITP de pe Cheiul Dambovitei de langa targul vitan!
DNS ul meu acum 3 luni dupa ce in prealabil a suferit o exploatare normala! Mi-a dat revenire pentru! -racoarde etrieri imbatranite -racord frana undeva la puntea spate prezenta urme de frecari si m-a pus sa-l schimb si pesta si ca sfat mia zis sa il imbrac cu un arc lung -bieleta directie dreapta -far ceata defect -dezechilibru frana spate -repartitor defect -frana de parcare prost reglata -farurile prost reglate -burduf planetara stanga spart(a zis ca daca au joc...planetarele...trece itp-ul...daca are burduf..nu)! Si cam atat.....,A,le-am rezolvat pe toate la VIOREL(APpPatriei) cu 150 plus 500 ciubucul lui PITIKU! si da,.,...itp-ul l-am facut pe bune! PS:...inn urma operatiunii m-am ales si cu un repartitor de origine in plus..nounout!Cine vrea...stie sa dea de mine! This post has been edited by S.Alex-F: 17 Jul 2009, 17:01 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(26-Kbe @ 17 Jul 2009, 07:21) Chiar daca nu am toba de mijloc zici ca-mi dau Itp-ul... o mica problema mai am la furtunele de la etrieri care trebuie neaparat sa le schimb (sigur se ia de crapaturiile din ele) in rest nu am probleme cu masina.... Din cauza tobelor ( teava +finala ) imi faceam griji ![]() Ti3sto daca nu ai probleme cu franele si directia restu le mai trec cu vederea dar pt frane si directie nu poti sa faci nimic ... poti sa te duci si maine |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
Alexe sunt bulangi cei de langa turn de la vitan tot acolo am facut eu in noiembrie anu trecut . De comentat trebuia sa comenteze doar la furtunele de la etrieri ca cica erau imbatranite . Si inca ceva nu iesea chitanta
![]() ![]() Nu stiu daca o sa mai fac la astia desi e aproape de casa , iti cauta nod in papura si asta nu-mi place. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
yo am facut itp acum 2 luni sau 3 ... yo zic ca peste tot unde te duci o sa iti gasesca probleme la repartitorul de la frana , am vb cu un tip de acolo si au zis ca 9 din 10 le gasesc repartitoru dus ... valabil si pt solentze ... in rest mia gasit o gramada de prostii becuri care nu mergeau , desi cu o seara inainte mergea ala depe frana noroc ca aveam unu la mine , amortioarele lea gasit si pe alea duse , furtunurile de la etrier imbatranit , in fine ma costat 250 lei , 150 taxele cu tot cu revenire si 100 "atentia" , imi zeaca baiatu ca marea majoritate au belele la repartitor , desi daca ma uit la maina mea acuma e ca dracu troncane din toate incheeieturile , plus ca am o roata mai in fata decat cealalta ... e belea
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
QUOTE Alexe sunt bulangi cei de langa turn de la vitan ![]() VITAN...e zona bulangiilor ![]() ![]() QUOTE iti cauta nod in papura si asta nu-mi place. TOTI fac asta! @all totul a costat la mine 110ron intrarea pe itp si 50 revenirea! Precizez de pe acum...ca... aveam volanul schimbat cu unul sport amortizoarele toate curse(deci nu s-au luat de ele) Pe interior imi lipseau centurile spate..s-a uitat...a plecat folie pe geam....la osuta de mii vechi! Asule..... QUOTE Nu stiu daca o sa mai fac la astia desi e aproape de casa ..da sunt bulangii nostri...asai?? ![]() Bafta! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
ti3sto |
![]()
|
am fost azi la itp l-am trecut cu brio ..chiar .. o mica observatie la cauciucurii ca sunt un pic cam invechite cele pe spate .. dar nu a fost o mare problema la testu noxe 0,00
![]() ![]() ![]() cam asta a fost itpu la dsnu meu ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
djasu82 |
![]()
|
mda avansul se regleaza si asta dupa co benzen desi limitele sunt mici fata de co95 fiindca motorul a fost proiectat evident si scris programul pentru benzen cu co 95.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
nu am alimentat niciodata cu alceva in afara de 95 fie rompetrol ,petrom ... dar acum am zis sa pun ceva cu cifra mai mare si 101 cred ca e cel ami mare de pe piata ce se gaseste
![]() am pus in practica sfatu tau sa merg cu motoru mai turat asule... ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
adica tu ai fost la itp nu ti-au gasit aia nimic decat cauciucurile? miramas ... ya am facut la renault la service itp si gaseau aia la o gramada de masini mai noi din gama dacia , a mea e din 2003 ultima generatie veneau baieti cu solentele intro veselie cu revenire ... oricum noxele iti ies bine(am vb cu tipu de acolo de la itp si mi-a zis ca la noxe iti ies bine motoarele astea ) nustiu de ce turati asa motoarele astea pe benzina ca nu e diesel .. e dejuns sa mergi normal pana se incalzeste motoru
This post has been edited by DJMaxx: 20 Jul 2009, 20:31 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
ti3sto |
![]()
|
doar atata da.... era si un prieten
![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
DJMaxx |
![]()
|
poi zi asa ...
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
djasu82 |
![]()
|
eu l-am facut pe bune la bulangii aia pe care alex ai face
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() o sa dau si eu cu vaselina + ulei cand ma duc la tara ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
djasu82 |
![]()
|
eu m-am nascut tot intr-o nemtoaica veche din 69
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
tu si Louie Anderson
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
26-Kbe |
![]()
|
Gata am rezolvat si cu ITP-ul ....
![]() Diferenta de franare pe spate ![]() Furtunase etrieri imbatrinite ![]() In rest au iesit toate bine doi ani nu mai are treaba ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eh na, poate sa pice orice prietene...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 23:16 |