Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
Geox16v |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In acest caz io-s contra, dar fiecare e liber sa faca ce vrea, are si parti bune dar si riscuri, ca orice medicament.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Eu m-am vaccinat azi. La fel si sotia.
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Si care a fost procedura, ce trebuie sa faci sau sa nu faci. Cum te simti?
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa te rogi sa nu iei un ALT virus gripal
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
nu ma intereseaza daca s-a vaccinat cineva sau nu
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
prefer sa risc decat sa ma vaccinez si asta tocmai din cauza informatiilor contradictorii
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Ce e contradictoriu?
S-a decretat ca e bun si cu asta basta. @argon Stiu, dar ma feresc sa spun pe sleau ce este. ![]() This post has been edited by vijelie: 8 Jan 2010, 18:03 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(verde57 @ 8 Jan 2010, 17:40) Mi-a placut raspunsul dat de o batrana unui reporter: "M-am vaccinat ca sa nu ma imbolnavesc si sa fiu o povara pentru copii." Daca te imbolnavesti, nu te chinui doar pe tine din pacate, ci si sotia/prietena, parintii, fratii, samd. Ar trebui sa ne gandim putin la asta. ![]() Ma simt bine dupa vaccin. M-a durut putin bratul, de la umar pana la cot vreo 2-3 ore dar acum e ok, nu se mai simte. Procedura e simpla. Mergi la medicul de familie, iar imunizarea este gratuita. Am auzit ca sunt centre de imunizare in fiecare oras unde imunizarea este la fel gratuita. |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu sunt circumspect in ceea ce priveste un vaccin facut in repezeala mare. Momentan spun pas, desi iau contact cu multa lume zilnic, asta e riscu'. Vorba lu' argon, nu ma prinde cu alte boli ca sa am parte de complicatii.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
mie de fapt imi e frica de ace, cacu seru ala fiziologic botezat sau fara, e totuna. I-am vazut zambetul satisfacut lu idiotu ala, cu nume de se pune in urechi, ca mediatizarea exagerata si deformata a problemei ii face pe oameni sa-si faca dozele cumparate cu bani grei de la buget.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
In general nu-s paranoic da' toata isteria asta cu gripa "porceasca" mi se pare suspecta!
Acum cativa ani a fost povestea cu SARS prin Asia si nu au declarat-o pandemie sau macar o chestie majora desi avea o rata de mortalitate mult mai mare, pe asta care-i o gripa amarata pana la urma o prezinta ca pe boala secolului! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' cine te pune sa privesti/asculti/citesti isterici?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai daca apare Cercel la stiri?
|
--------------------
No
Reno
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Nu uitati ca totusi au murit si oameni tineri, politistul si asistentul, care aveau pana in 30 de ani amandoi si nu sufereau de alte boli. Sa nu uitam nici de mult mediatizatul caz al lui Toni Tecuceanu, care sa spunem ca era putin supraponderal. In rest, nu suferea de alte boli.
Ser fiziologic sau nu, vrajeala sau nu, n-aveti nimic de pierdut daca va vaccinati. This post has been edited by TheFastOne: 8 Jan 2010, 18:41 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Garett |
![]()
|
Mai, depinde, medicina nu e chiar o stiinta exacta si e stiut ca mai da si rateuri. Cel mai la indemana exemplu care imi vine acum in minte e thalidomide.
|
--------------------
No
Reno
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu tocmai ma interesam de un centru de vaccinare in Bucuresti... Daca stiti de vreunu, sa scieti aici... am inteles ca la Inst. Victor Babes.. daca mai stiti vreunul... (am medicul de familie in Bz si parca n-as da o fuga pana acolo).
Vad problema asta ca la calculatoare (na.. defect profesional). De ce sa-mi pun antivirus? ce poa' sa faca un virus... se mai intampla sa fie unu mai jmecher si sa-ti foota windowsul... si nu prea as vrea sa-mi reinstalez windowsul acum la 30 de ani... PS: virusul asta cred ca e mana americanilor (ca aia-s niste porci!) ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
TheFastOne |
![]()
|
La institutul Matei Bals cica sunt 6 cadre medicale care vaccineaza non-stop.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
eu m-am vaccinat miercuri inclusiv sotia si mama si nu am nici o problema,eu m-am vaccinat in fiecar an de gripa plus copilul de 4 ani l-am vaccinat de la un an si nu a fost niciodata probleme,pt sceptici puneti in balanta citi oameni au murit de gripa si citi au murit de la vaccin?
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pune te rog intrebarea asta peste alte 6 luni.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La greu. La TV zicea ceva de genul 9-15. Nu am retinut exact ca nu prea eram atent.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Nu vreau sa induc pe nimeni in eroare. Sunt sigur doar de numele institutului, nu si de program. Informatia am auzit-o la radio romania actualitati acum cca. 1 h sau 2. Daca ai posibilitatea sa asculti acel post de radio, cred ca repeta informatia la fiecare jumatate de ora. Si pe realitatea si antena 3 am vazut aceasta informatie.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
au murit si oameni sanatosi tun destui
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Eu cred ca vestu' o sa iasa din criza daca se vaccineaza romanii la "rupere" sau "pe ruptelea"
![]() ![]() Toata treaba asta se trage de la datu' cu parerea a unora neavizati sau ignoranti. Atentionarea celui cu nume de bijuterie a fost cat se poate de serioasa (cu toate fostele speculatii de coruptie este, probabil cel mai avizat in domeniu din tara). Ieri au murit 9. Alaltaieri 7. Sunt 6000 de cazuri, peste 100 descoperite in ultimele 24 de ore. Prin comparatie, cati raniti si cati morti au fost in Romania ieri, ca urmare a accidentelor rutiere? Parerea mea este ca avem o problema mare, dar o ignoram din lipsa informatiei corecte. O alta parere a mea este ca OMS-ului nu i s-a casunat pe romani, ca sa avizeze Institutul Cantacuzino sa fie printre putinele din Europa capabile sa produca vaccinul. Cei paranoici nu trebuie luati in seama. Deci, cine poate, mai ales din cei tineri, mai susceptibili, dupa cum se vede, sa-si faca vaccinul. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Garett |
![]()
|
Doc, ai acces la o statistica cu numarul de victime facut de gripa sezoniera de la inceputul sezonului pana acum?
Pariem ca sunt mai multe victime numai ca nu-i atat de mediatizata ca gripa "porceasca"? |
--------------------
No
Reno
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mi-am facut vaccinul acu juma' de ora.
Nu cred sa fie rau. Mi-am facut si anul trecut vaccin de gripa normala si nu am avut nici o problema. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:36 |