Am dat cu subsemnatu', la Politie
![]() ![]() ![]() |
Am dat cu subsemnatu', la Politie
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, te-a incadrat bine, clasa 2:
art.100:(1) Constituie contravenții și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice: d) nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului; Urmeaza sa te cheme la Pulitie sa predai permisul, iar daca nu te duci ... Art.102. - (1) Constituie contravenții și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice: 25. neprezentarea, în mod nejustificat, în termenul stabilit la unitatea de poliție rutieră la care a fost invitat pentru soluționarea oricărei probleme legate de calitatea de participant la trafic sau de proprietar ori utilizator de vehicul; Deci amenda e dubla. This post has been edited by Tamango: 27 Jan 2010, 21:34 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ai intrat pe verde-galben sau ai trecut pe verde-galben?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
io creca a intrat pe verde-galben si n-avea pasager ca daca avea oprea cu 100m inainte de semafor
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ma kkt pe semaforele lor care se fac rasu in fata ta.si gabori stau la panda.
domle nu puteam sa opresc in conditii de siguranta. huaaa ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Daca nu semnai procesul verbal si mergeai in instanta, pastrai permisul pana se dadea verdictul care, din ce inteleg, iti era favorabil.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
ce pastrat, ce contestatie, ca nu i-a retinut permisul!
ia dat amenda doar ca nu a prezentat actele. daca ii lua permisul, scria sa sanctiuni complementare si suspendare dreptului de a conduce pe 30 de zile. cred ca 480 e maximul pt asa ceva |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
NU MI-AU LUAT PERMISUL! Nu scrie decat ca am trecut pe galben "accelerand" (or avea radar in cap, de si-au dat seama ca am accelerat
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Jack Daniel's: 28 Jan 2010, 03:20 Attached thumbnail(s) 27012010347.jpg ( Size: 572.78k ) Number of downloads: 853 |
--------------------
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
si daca ii prezentai permisul tot galben iti punea, scapai si cu o amenda mai mica. dar unii trebui sa faca pe cocosii. cum a indraznit sa-ti ceara el tie permisu'...
|
--------------------
Ford
focus
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Nope, a zis ca am trecut pe rosu si ca imi ia permisul.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Am trecut si eu pe verde-galben, el a zis ca a fost rosu si ca imi ia permisul, a plecat cu actele la masina si cand s-a intors imi pusese galben pe procesul verbal. m-a ars si pentru centura
![]() eu cred ca te-ar fi "iertat" si pe tine pana la urma.. articolele cred ca le poti gasi pe google, eu nu prea inteleg scrisul This post has been edited by ArtVandelay: 28 Jan 2010, 03:44 |
--------------------
Ford
focus
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si crezi ca ai rezolvat ceva?
Daca voia sa ti-l retina nu trebuia neaparat sa ti-l ia fizic. Te chema frumusel la Politie sa il predai. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu zic ca nu ti-l retine, ai luat amenda, scopul lui a fost atins, nu mai conteaza pentru ce, amenda ti-a dat, s-a dus la sfarsitul turei cu norma de amensi impusa facuta, nu-l iau sefii la rost, si toata lumea e fericita. Romania-tara unde amenzile au scopul de a face bani la buget si politistii sunt trimisi efectiv la produs ca si curvele sub amenintarea santiunilor, oriunde altundeva scopul este preventia...hai sictir!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu nu vad unde scrie ca ai incasat puncte de penalizare...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Jan 2010, 09:23) ai luat amenda, scopul lui a fost atins, Corect, asta e ideea ...apropo stie cineva concret ce se intampla daca nu platesti o amenda de circulatie? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(BZN @ 28 Jan 2010, 10:10) sunt 8 puncte amenda si 8 puncte penalizare, era originalul mai sus si scrie 8 in casuta unde s-ar bifa avertismentul. du-te si plateste 240 de lei si aia e! daca chiar esti FOARTE curios, cauta prin codul rutier ce sunt articolele alea, dar nu stiu ce ti se pare asa ciudat sa iei amenda ca nu prezinti permisul (nici macar ca nu il ai, ca vrei sa-l dai). |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
a vrut sa previna o ilegalitate
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Jan 2010, 09:23) eu zic ca nu ti-l retine, ai luat amenda, scopul lui a fost atins, nu mai conteaza pentru ce, amenda ti-a dat, s-a dus la sfarsitul turei cu norma de amensi impusa facuta, nu-l iau sefii la rost, si toata lumea e fericita. Romania-tara unde amenzile au scopul de a face bani la buget si politistii sunt trimisi efectiv la produs ca si curvele sub amenintarea santiunilor, oriunde altundeva scopul este preventia...hai sictir! exact asa gandesc si io,nu la interesat sai ia permisu doar trebuia sa faca norma pe ziua respectiva .huaa militia |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 28 Jan 2010, 04:43) Am trecut si eu pe verde-galben, el a zis ca a fost rosu si ca imi ia permisul, a plecat cu actele la masina si cand s-a intors imi pusese galben pe procesul verbal. m-a ars si pentru centura ![]() eu cred ca te-ar fi "iertat" si pe tine pana la urma.. articolele cred ca le poti gasi pe google, eu nu prea inteleg scrisul Nici eu nu inteleg. ![]() QUOTE(argon @ 28 Jan 2010, 09:23) eu zic ca nu ti-l retine, ai luat amenda, scopul lui a fost atins, nu mai conteaza pentru ce, amenda ti-a dat, s-a dus la sfarsitul turei cu norma de amensi impusa facuta, nu-l iau sefii la rost, si toata lumea e fericita. Romania-tara unde amenzile au scopul de a face bani la buget si politistii sunt trimisi efectiv la produs ca si curvele sub amenintarea santiunilor, oriunde altundeva scopul este preventia...hai sictir! Vai de noi, Argoane. ![]() QUOTE(Marian66 @ 28 Jan 2010, 14:09) sunt 8 puncte amenda si 8 puncte penalizare, era originalul mai sus si scrie 8 in casuta unde s-ar bifa avertismentul. du-te si plateste 240 de lei si aia e! daca chiar esti FOARTE curios, cauta prin codul rutier ce sunt articolele alea, dar nu stiu ce ti se pare asa ciudat sa iei amenda ca nu prezinti permisul (nici macar ca nu il ai, ca vrei sa-l dai). Nu ma mir ca mi-a dat amenda, ma mir de cuantumul ei si de modul defectuos de completare a PV. Amenda am platit-o deja. Traiasca statul roman! ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 28 Jan 2010, 13:09) sunt 8 puncte amenda si 8 puncte penalizare, era originalul mai sus si scrie 8 in casuta unde s-ar bifa avertismentul. 8 puncte amenda mai inteleg, dar 8 puncte penalizare ? Destul de dubios ... stiam ca maxim se poate da 6 puncte penalizare. Iar la articolele scrise acolo nu se da puncte ... This post has been edited by Tamango: 28 Jan 2010, 15:16 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Tamango, ai reusit sa descifrezi ce articole sunt incriminate?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
sper sa fi descifrat corect... ca nu am stat sa le caut si pe net sa vad exact ce zice fiecare
QUOTE art. 53 alineatul 1 din OUG 195/02 si sanctionata de art. 99 alineatul 1 pct 3 din OUG 195/02 art. 147 alineatul 1 din OUG 195/02 si sanctionata de art. 101 alineatul 1 pct 13 din OUG 195/02 art. 162 alineatul 2 din OUG 195/02 This post has been edited by tester: 28 Jan 2010, 15:27 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Merci!
![]() |
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Doctor psihiatru?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si totusi, e greu de crezut ca doar cifra "8" nu e aliniata. X-ul si sumele pica perfect, mai ales ca si pe tipizat, in locul lor (al sumelor), apare cuvantul "lei". Si doar acolo!
Mazgaleala aia incercuita ce mai e? Pare data, 26. 0 .2010... ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Mazgaleala e cat trebuie sa platesc in 48 de ore.
|
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
deacuma fugi ca
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:12 |