Mi-a luat permisu de conducere, Mi-a luat permisu dupa ce am lovit o masina
![]() ![]() ![]() |
Mi-a luat permisu de conducere, Mi-a luat permisu dupa ce am lovit o masina
Aditsu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE franele au functionat cat de cat tu esti de pe planeta asta? |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cu romana asta e bine ca ai reusit sa descifrezi enigmele din chestionare...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Aditsu |
![]()
|
Ms pentru aprecieri dar ma asteptam sa primesc niste raspunsuri in legatura cu topicul deschis de mine in or ce caz ms
|
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da poate ne spui de ce ai lovit masina aia. Ce ti-a facut? Mie mi se pare ca n-ai putut opri la timp. Oare de ce?
![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Mar 2010, 14:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Aditsu |
![]()
|
pai am intrat in spatele ei din neatentie pagubele care leam produs sunt minore pur si simplu nu am apreciat distanta dintre masini era si asfaltu umed am franat da nu prea a avut aderenta
|
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pai si cum adica s-a bagat politistu? era si el pe strada si va vazut? ati fost la Politie? ce scrie pe procesul verbal? cum adica te-a dus la ITP ?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am mai auzit una ca asta: "Domnu de la rutiera sa inervat si ma dus la ITP".
Putea cel mult sa-ti retina talonul, pana la remedierea eventualelor defectiuni la sistemul de franare ! |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Aditsu |
![]()
|
pai pe politist nu la anuntat nimeni a oprit acolo fiind in trecere . mi-a spus sa deschid portbagajul si cand la inchis lam trantit el sa inervat si a inceput sa imi promita ca ma lasa pieton si mia luat actele obliganduma sa ma tin dupa el pana la itp .
|
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Intreaba pe site-ul lor. This post has been edited by Victoras2001: 14 Mar 2010, 15:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai sunt multi astfel de analfabeti, cu troace fara frane pe sosele?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
apucate si corecteaza-ti posturile, macar satisfactia asta sa nu le-o oferi sfintilor de pe acest forum, sa ramana doar cu satisfactia ca au bani de masini mai scumpe ca tine, si ca sunt soferi de soferi in comparatie cu tine, daca asta le face placere, in al doilea rand
QUOTE(Aditsu @ 14 Mar 2010, 13:51) ti-a demonstrat sau ti-a explicat? e o mica diferenta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa si? greselile minore din neatentie se tolereaza, ca nu-i forumul academiei romane
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 14 Mar 2010, 16:38) apucate si corecteaza-ti posturile, macar satisfactia asta sa nu le-o oferi sfintilor de pe acest forum, sa ramana doar cu satisfactia ca au bani de masini mai scumpe ca tine, si ca sunt soferi de soferi in comparatie cu tine, daca asta le face placere, in al doilea rand ti-a demonstrat sau ti-a explicat, e o mica diferenta. Imi cer scuze, dar mi-ai jignit inteligenta. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 14 Mar 2010, 16:38) apucate si corecteaza-ti posturile, macar satisfactia asta sa nu le-o oferi sfintilor de pe acest forum, sa ramana doar cu satisfactia ca au bani de masini mai scumpe ca tine, si ca sunt soferi de soferi in comparatie cu tine, daca asta le face placere, in al doilea rand ti-a demonstrat sau ti-a explicat, e o mica diferenta. Bai meltene, n-are nicio legatura situatia materiala cu scrierea corecta si inconstienta necesara pentru a circula pe drumurile publice fara frane... Ca intr-o zi e posibil sa dea peste tine un dobitoc d-asta pe care il iei in brate acum... Iar atunci o sa-l iei in brate la propriu... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Aditsu @ 14 Mar 2010, 13:51) ...acum 3 zile am lovit o masina din spate...Domnu de la rutiera s-a enervat si m-a dus la ITP unde mi-a explicat ca nu am frane. In tot acest timp am fost obligat sa circul in spatele lui pana la politie si franele au functionat cat de cat ![]() QUOTE(argon @ 14 Mar 2010, 16:49) de ce i s-a retinut permisul ? ![]() cred ca initiatorul topicului are de aprofundat oug 195, in special CAPITOLUL VII Răspunderea contravențională si regulamentul de aplicare. http://www.incepator.ro/Oug_195_2002/default.asp http://www.incepator.ro/Regulamentul_aplic...002/default.asp |
--------------------
...
...
...
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Din cate stiu eu, daca circuli cu defectiuni la sistemul de franare sau de directie ti se retine permisul pe 3 luni. Singurele moduri in care cred ca pot dovedi ca circuli cu asemenea defectiuni sunt RAR-ul mobil (sau cum i-o zice) si propria declaratie in cazul unui accident.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
bai nene penal mai este aditsu nu stiu ce a vrut sa ne spuna ca nu am inteles nimic ,a avut accident ,a ramas fara permis ,un polist care era in trecere (cu cainele la plimbare)care l-a pus pe adisu sa deschida portbagajul ,are frane cat de cat zici ca merge ca tractorul pe camp si daca nu se opreste si ce daca,eu personal nu prea inteleg ce a vrut sa ne povesteasca domnul in cauza dar oricum ar fi este de tot rasul ,eu am permis din ''93 si ma oprit politia de nenumarate ori dar niciodata nu ma pus sa deschid portbagajul da pai sa imi ia permisul ca l-am trantit prea tare
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@Aditsu.
Poate daca ne explici si noua mai clar cum sta situatia de fapt EXACT, poate te putem ajuta cu sfaturi. N-am inteles ce legatura are portbagajul cu politistul... De unde venise politistul, cu ce scop daca deja ati facut constatare amiabila... Te-a dus cu forta la un ITP... Nu inteleg nimic. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
argon |
![]()
|
eu am intrebat ceva mai sus, nu vad sa fi raspuns singura persoana in masura sa raspunda..
ideea e ca personal m-am saturat sa vina cate un nefericit pe forum sa-si spuna oful si aceleasi si aceleasi persoane au accese de superioritate, daca nu aveti un raspuns la obiect abtineti-va, nu-i cafenea aici nici judecata publica in piata orasului. This post has been edited by argon: 14 Mar 2010, 18:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(valentin22 @ 14 Mar 2010, 18:00) bai nene penal mai este aditsu nu stiu ce a vrut sa ne spuna ca nu am inteles nimic ,a avut accident ,a ramas fara permis ,un polist care era in trecere (cu cainele la plimbare)care l-a pus pe adisu sa deschida portbagajul ,are frane cat de cat zici ca merge ca tractorul pe camp si daca nu se opreste si ce daca,eu personal nu prea inteleg ce a vrut sa ne povesteasca domnul in cauza dar oricum ar fi este de tot rasul ,eu am permis din ''93 si ma oprit politia de nenumarate ori dar niciodata nu ma pus sa deschid portbagajul da pai sa imi ia permisul ca l-am trantit prea tare ![]() ja, ja...las` ca intelegem de la tine |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Aditsu |
![]()
|
politistul era in trecere si a oprit ideea e ca el mia cerut sa ii arat ce am in portbagaj si eu cand lam inchis mai tare ( lam trantit) sa inervat si ma dus sa imi verifice franele la ITP eram nevoit sa merg dupa el pentru ca mia luat actele .
|
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Felicitari argon ! pentru omenie.
Aditsu adica cum v-ati inteles ? In ce a constat intelegerea? Nu cumva politistul ala a venit (trecea pe acolo) la telefonul celui lovit? Nu cumva se faceau ca nu se cunosc? Nu spun ca asa e, ma gandeam si eu... In cazul in care (tu stii, noi doar citim ce scrii tu) masina are probleme la sistemul de franare sau la directie, nu mai circula cu ea, nici tu nici altii, pana nu remediezi problema ![]() This post has been edited by fost membru: 14 Mar 2010, 19:36 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
bai nea brvictors(tare ciudat nume ai ) ce ai vrut sa spui ca intelegi de la mine ,apropo fiecare se exprima cum poate poate te apuci si tu de scris ca vad ca nu sti decat cateva cuvinte din alfabet ,sa vedem si noi ce priceput esti .
|
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Acum, daca masina nu corespunde, nu poti fi suparat. Poate-i chiar mai bine.
Cat priveste QUOTE(Aditsu @ 14 Mar 2010, 18:47) avem nevoie de clarificari. Iti daduse dovada? Daca nu, sa fie sanatos cu ele cu tot. Politistul nu are dreptul sa "te duca la ITP", mai ales pe roti, cu atat mai mult in cazul in care avea o suspiciune cu privire la sistemul de franare. Poate nici nu avea voie sa se afle in acel loc ( ordin de servici)... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(valentin22 @ 14 Mar 2010, 19:17) bai nea brvictors(tare ciudat nume ai ) ce ai vrut sa spui ca intelegi de la mine ,apropo fiecare se exprima cum poate poate te apuci si tu de scris ca vad ca nu sti decat cateva cuvinte din alfabet ,sa vedem si noi ce priceput esti . 1. corect ar fi "stii" 2. in alfabet sint litere, nu cuvinte...ala de are cuvinte se numeste "dictionar" sau "vocabular", cum vrei tu 3. nu m-apuc de scris, te las pe tine, esti coerent, cursiv, ai tot ce-ti trebuie. Ai incercat p-aci? |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Aditsu |
![]()
|
nu a fost anuntat pentru ca in tot acest timp omul care era cu masina lovita de mine a stat cu mine sa ne intelegem el ia spus politistului cand a venit k nu are pretenti decat sai fac masina , politistu era in trecere. La ITP am fost cu masina plus de asta a trebuit sa merg prin oras cu ea pana la locul unde se face ITP , dupa care ma invitat la sectia de politie si mia dat dovada pentru permis si talon fara drept de circulatie.
This post has been edited by Aditsu: 14 Mar 2010, 22:04 |
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si tu te-ai dus in barlogul lui? Erai singur in masina? Martori, ceva...? Se pomeneste in PV de accident, sau doar de starea masinii?
This post has been edited by BZN: 14 Mar 2010, 20:27 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Aditsu |
![]()
|
pai am avut martor, doar in momentul impactului si cand ma invitat la ITP in rest singur in procesu verbal scrie doar de defectiunea de la masina
This post has been edited by Aditsu: 14 Mar 2010, 22:05 |
--------------------
Dacia
1310 T
1998 Motor 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 17:31 |