Stie cineva ruseste?, am nevoie de o mica traducere
![]() ![]() ![]() |
Stie cineva ruseste?, am nevoie de o mica traducere
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Attached thumbnail(s) russia.JPG ( Size: 94.97k ) Number of downloads: 534 |
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-i cu copy-paste
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa oricine stie ruseste pe internet, acu se vede cine stie in realitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu merge ca tre si tradus...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nea, de tradus din chirilica in litere normale, ma descurc. Da' sa nu ma pui sa-ti si traduc ca m-ai pierdut!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se referea sa dai copy paste aici: http://translate.google.ro/#ru|ro|
This post has been edited by Ov: 1 Jun 2010, 12:42 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
T.F. Antonova, Legile oculte ale evolutiei
D.M. Ivanov, Ce este extrasenzorialul etc., etc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gugle translate) Antonov TF Oculte zayuony evoshotsii. Novosibirsk, 1992. Ivanov I). M. Cum de a deveni un psihic. M., 1991. Ignatenko, AV, Godovanets VA ABC psihice. Lutzk, 1992. Yogi Sutarama. Філософія i practica yoga. Lv1v, 1993. Castaneda C. Dar Eagle. Kiev, 1993. SN Lazarev Diagnosttsa karma. Cartea a doua. P-P, 1997. 1 Іантаров VV Aspecte psihologice ale budismului, Novosibirsk, 1986. arta de bază de vindecare / manual pentru un atelier de lucru cu privire la medicament antroposofsyuo orientate. LAD, 1991. SSM. White Lotus. Kiev, 1993. Roerich I-1.1 / st. Condiții de viață etică. Favorite. M., 1992. Sidorov VA proclamat secolul XX / / etica Live. S. 379-388. DT Suzuki În loc de prefață / / Ce este Zen? Lvo-Kiev, 1994, pp. 5-8. Arborele Turovskaya M. of Life "Pescărușul Jonathan Livingsgon" / / Literatura de Externe, 1974, S. 195-198. E. Fromm Psihanaliza și Budismul Zen / / Ce este Zen? P.11-77. R. Steiner Cum a atinge cunoașterea lumi superioare? Erevan, 1991. Steiner, R. miracol învierea lui Lazăr / / crestinismul ca fapt mistic. Erevan, 1991, pp. 96-104. Шрі Ішопанішад. De cunoștințe, iac ne наближає la Suprem Dumnezeu - Krishna persoane fizice. L., 1990. nu e perfect, deci tot iti trebuie un cunoscator de rusa ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O fi vrut să scrie bibliografice!? Cine știe, din context așa pare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
bine, ma. Ma grabeam.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai traducem ceva?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
nenea Ov, cum il convinsesi bre pe nea gugle sa citeasca din poza? Doar nu te-ai apucat sa scrii cu manutele si tastatura matale chirilicele alea din poza?
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu mai traduc vreo 5 minute și plec!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu nu înțeleg cum ai putut să uiți să pui litera L într-un cuvânt, într-o frază,într-un topic, într-un forum dintr-o țară așa cum este România!?!?!?!?
This post has been edited by Lostboy: 1 Jun 2010, 13:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(zax @ 1 Jun 2010, 14:06) nenea Ov, cum il convinsesi bre pe nea gugle sa citeasca din poza? Doar nu te-ai apucat sa scrii cu manutele si tastatura matale chirilicele alea din poza? ![]() http://www.free-ocr.com/ |
--------------------
Dacia
1300
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Din bibliografia aia lipseste Kamasutra...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mult'am
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
spasiba, tavariș Ov!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
acuma glumim glumim da io nu mai apuc sa dorm mai mult de doua ore pe noapte de vreo saptamana....
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asa se atinge nirvana, meditand...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
meditez pe dracu. De cand cu lucrarile astea am apucat sa injur foarte urat, ca mosu din clip, din cauza rablei de calculator care are impresia ca ceea ce scriu eu e de rahat si trebuie sters.
![]() @DragosP. DC e intotdeauna in al doilea tab ![]() This post has been edited by kog: 1 Jun 2010, 13:55 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
DragosP |
![]()
|
O fi știind el ceva. Și cică n-a evoluat tehnica dom'le!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si uite asa se mai alege romanica cu un `telectual de clasa licentiat in tinichigerie si ospatarie.Aici are dreptate bashelu ca doar stie el cum a trecut prin scoala
![]() Referitor la lipsa literei L probabil ca studintele nostru e din Radna nu din (L)Ipova Cu stima prelucrator prin aschiere bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
de facut glume stie toata lumea , dar ruseste mai putin...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe vremea cand eram la scoala profesionala daca scriai pe tablita o lucare si bagai bibiografie se presupunea ca ai citit din tablitele alora pomeniti acolo. La talica cum devine chestia
![]() ![]() Mai copile in ce devii matale licentiat? In pisichologie ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:06 |