problema
![]() ![]() ![]() |
problema
buRnyk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din partea stinga cum stai pe scaunul soferului sau cum stai (afara) in fata masinii cu fata spre aceasta?
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
buRnyk |
![]()
|
in fata masinii pe partea stanga
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
CTH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 May 10 ![]() |
Salut,
Ulei de servodirectie mi-a tot curs. Ala este destul de negru,..de fapt este rosiatic, insa de la praf ajunge negru jos. Mie mi-a curs, nu o data, ci de 3 ori de la senzorul de presiune de pe conducta de servodirectie. Este in compartimentul motor, in partea de sus, in stanga rezervorului de ulei de servo, deasupra alternatorulu, montat direct pe conducta cu o mufa in el.Ar trebui sa vezi alternatorul plin de ulei daca e asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- DJ-87-CTH
|
|
buRnyk |
![]()
|
alternatorul nu era cu ulei pe el, dar conducta care vine peste el prin partea dreapta, jos la imbinare era plina cu ulei,cred ca pe acolo curge.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
CTH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 May 10 ![]() |
Inseamna ca nu curge foarte mult. Este un post mai jos http://www.daciaclub.ro/Monocontact-servod...tie-t69216.html. Poate te ajuta mai mult.
Eu am dat 100 lei pe senzor acum vreo luna de la dezmembrari. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- DJ-87-CTH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:57 |