razie pe autostrada bucuresti -constanta
![]() ![]() ![]() |
razie pe autostrada bucuresti -constanta
rhunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
rabdare..pana maine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pastele masii, astia in loc sa faca un lucru util se tin de razii pe multele autostrazi ale patriei...diseara o sa vedem raport cum au fost depistati infractorii fara rovigneta and shit...in tiimp ce te ineci din cauza fumului care le scot masinile de armata sau politie...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mie mi se pare ok actiunea lor. Partea nasola este ca tine doar o zi. La fel ca si cu actiunile din Bucuresti cu filmarea masinilor parcate+amenda. Pacat, daca ar face asta in fiecare zi, ar face si bani de salarii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu banii de salarii, printre alti bani
![]() Ridica cei de la sector 6 intr-o veselie. Cum prind o masina parcata neregulamentar cum apare platforma si baietii se misca cu talent pe langa masina. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sa fie draguti sa faca razii pe A2 între Cernavoda si Constanta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
@argon
nu inteleg ce vrei sa zici. This post has been edited by tribunul: 30 Sep 2010, 12:04 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
360 de ron amenda.. 360 de roni.... si chestia e ca masina are rovigneta ca e masina de firma, numai ca nue masina mea si nu o aveam eu la mine.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai cica nu mai trebuie sa ai rovinieta lipita, cand o cumperi te baga intr-o baza de date, iar cand esti pe drum te verifica dupa nr. de inmatriculare al masinii, daca ai platit-o sau nu.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(rhunder @ 30 Sep 2010, 12:06) 360 de ron amenda.. 360 de roni.... si chestia e ca masina are rovigneta ca e masina de firma, numai ca nue masina mea si nu o aveam eu la mine. Vezi ca nu poti contesta amenda pe motiv ca era platita rovigneta, chiar daca faci dovada ca esti in perioada ei de valabilitate! Amenda-ti este data pentru ca nu poti face dovada existentei la momentul controlului nu ca ea nu exista deloc. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
rhunder |
![]()
|
asa asa.. i-am zis si eu lu nenea garcea si cica ma vezi pe mine ca am internet in masina?
![]() PS stiu ca nu o pot contesta, asta e trebuie sa o platesc ![]() This post has been edited by rhunder: 30 Sep 2010, 12:10 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și dacă o ai la tine, nelipită, te doare cumva ceva?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
Ideea era asa, ca nu mai trebuie sa faca razie, adica sa-i opreasca pe toti si sa le ceara rovinieta.
Au camerele care citesc nr. masinii, verifica daca ai platit-o sau nu, daca nu ai platit-o te opresc si te amendeaza sau ti-o trimit (amenda) prin posta. Deci, teoretic, daca o avea platita nu mai trebuia oprit, deci nu conta daca o avea la el sau nu. This post has been edited by tribunul: 30 Sep 2010, 12:14 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
Da' tu în ce stat crezi că trăiești?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rhunder @ 30 Sep 2010, 13:10) cica ma vezi pe mine ca am internet in masina? ![]() N-a dat si cu cascheta de pamant?...asa sa-ti arate ce tare e muschii lui...chiar si cu 25% mai putin ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 Sep 2010, 12:50) Si in singura zi cand isi face treaba cheama si televiziunile sa-i arate boborului cum muncesc ei de le sar caschetele. QUOTE(tribunul @ 30 Sep 2010, 13:09) Pai cica nu mai trebuie sa ai rovinieta lipita, cand o cumperi te baga intr-o baza de date, iar cand esti pe drum te verifica dupa nr. de inmatriculare al masinii, daca ai platit-o sau nu. Vorbesti din auzite? Atunci de ce pe rovigneta scrie ca nu e valabila daca nu e lipita in parbriz? ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tribunul |
![]()
|
Toata smecheria cu baza de date si citirea numerelor intra in vigoare de pe 1 octombrie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io am refuzat sa lipesc rovigneta vietii pe geam.
1. se da a dracu de greu jos 2. in cazul in care trebuie sa schimb parbizul (am schimbat la pejou' lu' socru' ca a luat o piatra in parbriz, si i l-a facut dungulite si floricele) in mod normal nu mai poti justifica ca ai platit-o ca nu tii bucata de geam sparta , unde a fost lipita si nici nu a platit alta, mai avea 3 luni pana ii expira aia veche. 3. Sunt de acord sa iei amenda daca nu o platesti, nu sunt de acord sa iei amenda daca o ai platita dar nu o ai la tine. Ca pe bon scrie de cand pana cand e valabila si pentru ce numar de inmatriculare. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
@Richelieu: Pai asta era valabil inainte sa se modernizeze. Acuma cica au camere care identifica automat infractorii, nu mai trebuie lipite de geam.
Poate politaii verifica functionarea corecta a sistemului automat. Probabil vor lua chitantierele lor cu chitantierele de la drumuri si poduri si vor compara: asta a primit de la rutiera si CNADNR, asta numai de la rutiera - sa-i dam si de la CNADNR. This post has been edited by jay333: 30 Sep 2010, 12:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rhunder @ 30 Sep 2010, 13:10) ma vezi pe mine ca am internet in masina? pacat, îi vedeam pe mess ![]() QUOTE Bastanu: cefaci cwae? Baston: uite pe adoi, vanez fraieri Bastanu: si? musca? Baston: la greu, iam spart! Bastanu: asa ma, ardei! Baston : :-j Bastanu: :-j Baston: stai ma ca vine un chiusapte, revin Bastanu: bada vati dat drecului, cu netu vostrun masini Bastanu: azi ce taxati? roviniete? Baston: da ma Bastanu: crecai rupere, sa muara veta Baston: numai facem fata, tsdai seama.. Bastanu: cwae, meil ai pe masina? Baston: normal! Bastanu: ejti tare cwae ![]() Baston: alta ma?? Bastanu: nu io, pretena. Baston: cia facut? Bastanu: 94 in localitate, un fleac Baston: bine ma trimiteo, se rezolva ce dreq Bastanu: hai mersi, team pupat cwae. spor la fraeri! Baston: bine ma, mersi |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 30 Sep 2010, 13:56) 1. se da a dracu de greu jos 2. in cazul in care trebuie sa schimb parbizul 1. e mai simplu daca o dai pe pantaloni mai inainte....atentie sa nu o bagi in pantaloni ca se lipeste si nu stiu ce-i arati organului.... ![]() ![]() 2. mie mi-au schimbat si rovigneta de pe un parbriz pe altul...da a iesit cam jerpelita... |
--------------------
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ii arat organu... mai bine bagata langa acte... si n-are decat sa se uite la ea...
Suma respctelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(rhunder @ 30 Sep 2010, 12:44) Salve, numai ce am iesit din razia de pe autostrada. Mi-am luat 6 puncte prin bunavointa oraganului ca nu aveam acte la mine. Exista pe undeva o baza de date unde se poate verifica cand a fost cumparata rovigneta? nu ai avut statie CB ? eram curios daca se stia de razie inainte de lehliu ca puteau fi fentati ![]() This post has been edited by bygy007: 30 Sep 2010, 14:39 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Richelieu |
![]()
|
Diseara vom vedea la stiri ca politia a retinut o tona de permise, certificate de inmatriculari si a dat amenzi de miliarde, dar sunt platiti prost.
|
--------------------
0.00
%
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(DMP @ 30 Sep 2010, 12:59) Asta cu banii de salarii, printre alti bani Nu am zis sa le ridice, doar sa trimita amenzi. Dar valoare amenzilor in functie de istoric si locul unde a parcat. Pentru parcarea in dreptul trecerii de pietoni de la 1000RON in sus.![]() Astazi o proasta cu mamica ei scumpa in masina, se uita ca vaca la mine ca i-am zis cum este. This post has been edited by IRONICK: 30 Sep 2010, 15:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:30 |