Inca o teapa marca Vodafone
![]() ![]() ![]() |
Inca o teapa marca Vodafone
mk2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
304 e casuța vocală...
Ba nu, e 334. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 24 Nov 2010, 20:03 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Teapa trag atat vodafone cat si ceilalti orange, cosmote si mai ales zapp. Sunt in aceiasi oala cu totii.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Deci cum zicea comentariul ala din dedesubtul articolului pus in link: " A te taxa pentru servicii de care nu ai beneficiat se numeste furt. Potrivit Codului penal o sociatate comerciala poate fi condamnata penal pentru savirsirea unor infractiuni. O simpla sesizare penala la parchetul in raza caruia s-a savarsit infractiunea de furt rezolva apetidul societatii de telefonie mobila sa mai bage mana in buzunarul cetatenilor. "
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Portarea nu prea este o solutie ca apare beep-ul ala stupid, iar la un telefon "oficial" nu prea da bine.
Data mi-au zis 20 (presupun octombrie), ora nu stiu, si oricum nici nu stiu cu ce m-ar ajuta. Oricum, e cuvantul meu contra a ceea ce e la ei in "centrala". This post has been edited by mk2: 24 Nov 2010, 20:22 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mi-am amintit, de la numărul ăsta, 304, am primit apel vocal, nu SMS, în care o voce de robot băga vrăjeli cu premii zilnice... dar nu mai știu ce trebuia făcut pentru înscriere... Pe mine m-a sunat pe 31 octombrie la 12:45
This post has been edited by C a t a l i n: 24 Nov 2010, 20:25 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Vezi la mesaje expediate, poate cine stie...
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Filip |
![]()
|
Eu as interzice prin lege concursurile astea. Tu cu ce te ocupi? Pai... ofer servicii de telefonie si internet. PERFECT! Te limitezi la asta, ai voie sa taxezi doar pentru asta. Foarte simplu, nu inteleg de ce nu se vrea chestia asta.
|
--------------------
Renault
|
|
mk2 |
![]()
|
Chiar credeti ca nu m-am uitat?
0 mesaje expediate, 145 primite (sunt persistenti, nu gluma) Insa acum am vazut ca am recptionat si un apel de la 303, chiar pe 20. Se pare ca intru la categoria fraierilor care si-au dat acordul tacit prin faptul ca au raspuns la telefon (desi nu-mi aduc aminte sa fi raspuns la el). |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
|
|
Filip |
![]()
|
Nu nene, si birocratie, ca in relatia cu institutiile statului. Daca vrei sa participi la un concurs, faci cerere scrisa, la fel cum iti cer ei sa faci cerere scrisa la reclamatii. De ce pe de o parte sa fie simplu, iar cand iti ceri drepturile, sa fie complicat?! Ca poate eu dau telefonul bunicii mele, care are probleme de vedere (zic si eu). Si nu vede cand raspunde din reflex sa vada cine e, si apasa tasta 1. Ce-i asta, sa te angajezi la un concurs platit, pe o perioada determinata, apasand un buton. Nu nene, pentru chestia asta trebuie obligatoriu cerere scrisa, semnat contract etc. Si chestia asta sa fie reglementata de lege. Pai ori suntem legali ori nu mai suntem? Cand e vorba sa-ti ceri dreptu`, birocratie cat incape, cand e vorba sa-si vare ei ghearele in buzunuaru` tau, apesi un butonas, uneori nici atat, iti citesc ei gandurile. Bai ma lasi?! Daca vrea statu` bani, sa ii amendeze p-astia, sa-i bage si pe ei in faliment, cum au bagat industria romana. Ce, strainu` nu merita si el bagat putin in faliment?! Numai romanu`?
Hai ca m-am aprins putin, recunosc! ![]() This post has been edited by Filip: 24 Nov 2010, 20:49 |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
P-aci pe forum poti sa te sufoci de indignare ca tot nu rezolvi mare lucru. Reclamatie la OPC ai facut?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mk2 |
![]()
|
In primul rand telefonul meu nu prea ajunge la altii in mana. La ora aceea nu eram acasa, ca sa fi putut raspunde altcineva.
De asemenea, tie ti se pare normal ca eu sa te sun pe tine, iar daca RASPUNZI la acel telefon, tu sa iti dai acordul tacit ca esti de acord cu ce zic eu? Daca iti spun ca mi-esti dator 1 milion de euro? Singura explicatie care pot sa o gasesc este ca eram prin masina, si s-ar putea sa fi sunat atunci, si cand am bagat mana in pantaloni sa fi apasat aiurea. Totusi, cei de la vodafone mi-au spus clar ca am trimis sms la 304 prin care m-am abonat. Lasand la o parte acest lucru, conform link-ului, anpc deja considera aceasta promotie ilegala, dar baietii inca incearca sa te jupoaie. @radian: asta am si intrebat in primul post, adresa de mail a opc bucuresti care este reclamatii.bucuresti@opc sau bucuresti@opc.ro. De asemenea adresa celor de la vodafone n-am gasit-o pe site-ul lor. Pare sa fie vodafone_ro@vodafone.ro, dar nu sunt sihur. M-am strofocit pe forum din mai multe motive: 1. poate mai sunt si altii in situatia mea care fara sa stie platesc ca fraierii 2. sa-i fac de rusine (da, stiu, suna stupid) 3. sa gasesc un pic de ajutor, intrucat am observat ca sunt multi pe forum care sunt mai intema cu legile noastre minunate This post has been edited by mk2: 24 Nov 2010, 21:00 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mk2 @ 24 Nov 2010, 20:00) maine dimineata (ca porcii mai au si program mai nou) ii suni frumos si le comunici faptul ca le vei plati cei 2x euro si in plus ii rogi frumusel sa-ti rezilieze contractul si sa-ti treaca numarul pe cartela in vederea portarii. Refuzi toate ofertele lor si in cateva zile/saptamani esti liber ca pasarea cerului. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ANPC nu doarme
![]() QUOTE In perioada 25-29.10.2010, secretarul de stat Constantin Cerbulescu, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, a dispus efectuarea unui control national care a avut in vedere respectarea prevederilor legale la comercializarea brichetelor. Au fost verificati 558 de operatori economici si 82 237 de brichete. La 411 operatori economici (73,65%) s-au constatat abateri de la prevederile legale privind protectia consumatorilor. Comisarii ANPC au oprit definitiv de la vanzare 16 864 de brichete periculoase (brichete fantezie si brichete care nu prezentau caracteristici de siguranta pentru copii), alte 60 745 de produse au fost oprite temporar de la comercializare pana la intrarea in legalitate. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 230 de amenzi contraventionale, in cuantum de 656 300 lei si 219 avertismente. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai are si vreun buzunar rupt...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Sunt pline forumurile si siteurile de pacaliti.
http://www.urbaniulian.ro/2010/10/25/mega-...ncurs-vodafone/ |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te suna Miss Christina Villy, ce dracu' te faceai?
This post has been edited by corbex: 24 Nov 2010, 21:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da-i in plm cu brichetele lor. Asa frumos se aprind astea noi cand ai mainile inghetate de nu iti vine sa crezi. Sunt curios cand au sa faca chibritele "safe".
Astia cu telefonia lor sunt de-a dreptul penibili. Primesc cate 4-5 mesaje pe zi care ma ademenesc la diverse oferta. Ma trezeste telefonu si noaptea. Cum pot sa fac sa nu mai primesc mesajele astea publicitare? |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai sa-mi trag palme.... am raspuns saptamana trecuta la telefonul nevestei mele am ascultat jumate din ce mi-o zis robotul dupa care am inchis. tot ce tin minte e ca apelul o fost de la 303 sau 304. La ce draci am in mine in ultima vreme, atat le lipseste sa fi facut o figura de asta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
Te-ai scos din foame !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(kog @ 24 Nov 2010, 21:18) Astia cu telefonia lor sunt de-a dreptul penibili. Primesc cate 4-5 mesaje pe zi care ma ademenesc la diverse oferta. Ma trezeste telefonu si noaptea. Cum pot sa fac sa nu mai primesc mesajele astea publicitare? Sms-ul gratuit cu textul STOP la 567 opreste definitiv mesajele promotionale. Pentru oprirea apelurilor automate de la 303 suna la numarul *8787. La apelul ala de la 303, pentru a fi si inscris in concurs trebuie sa apesi tasta 1 cand spune robotul. Simpla acceptare si ascultare a robotului nu te inscrie in concurs. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(mk2 @ 24 Nov 2010, 21:20) Portarea nu prea este o solutie ca apare beep-ul ala stupid, iar la un telefon "oficial" nu prea da bine. Data mi-au zis 20 (presupun octombrie), ora nu stiu, si oricum nici nu stiu cu ce m-ar ajuta. Oricum, e cuvantul meu contra a ceea ce e la ei in "centrala". Ne-ai spart, telefon "oficial", da nu te intelegi cu aia la 20 de euro. ![]() Eu cred ca tu nu ai fost atent si ai activat promotia aia. Posibil ca ai apasat 1, crezand ca e gratis sau 1 euro o singura data. Dupa cum spuneam, cere data si ora, da imi pare ca le stii deja ![]() ![]() |
--------------------
...
..
|
|
mk2 |
![]()
|
Nu este vorba neaparat de bani, ci de teapa pe care mi-au dat-o. Sunt satul de astfel de lucruri.
Oficial in sensul ca e telefonul pe care sunt apelat de clienti. Si tocmai astfel de comentarii doresc sa evit. Ora am aflat-o uitandu-ma in registrul de apel. Cei de la Vodafone mi-au spus, dupa ce s-au uitat in "centrala", ca am trimis sms pe 20 asa ca initial m-am uitat doar in arhiva mesajelor. Dupa ce m-am mai documentat pe net m-am gandit sa ma uit si la apeluri. Chestia cu masina este singura explicatie logica pe care pot s-o gasesc (la ora aia eram ori la serviciu ori mai probabil in masina). De asemenea te asigur ca nu sunt genul sa dau vina pe altii pentru greselile mele. Personal nu cred in pasarea dodo, asa cu nu-mi aduc aminte sa fi participat vreodata la vreo promotie. Cel putin nu in mod constient. Iar faptul cu apasat tasta 1, care este bineinteles tasta de langa butonul de raspuns la apel, cred ca spune totul. Voi face maine reclamatie la anpc, dar nu prea am mari sperante. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
|
|
neumann |
![]()
|
cere-le mai multe detalii despre sms. Spune-le ca faci reclamatie la anpc, da ca totusi au ocazia sa iti demonstreze ca chiar ai trimis acel sms. Intreaba explicit daca e sms automat sau ai scris tu cu mana ta un text.
Ideea e ca 1000 suna sa conteste, si cate unu mai are dreptate, din cand in cand. Nu, n-am lucrat la budafon. |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ideea e ca ca daca o mie de persoane reclama aceeasi mizerie, începe sa le puta si la anpc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 24 Nov 2010, 20:55) Nu este necesar acest lucru, operatorul donor nu trebuie instiintat decat daca se incearca vreo negociere, insa si aceea este bine sa fie purtata dupa depunerea cererii de portare ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:54 |