Inca o teapa marca Vodafone
![]() ![]() ![]() |
Inca o teapa marca Vodafone
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nici macar nu vbeam doar despre topicul asta, chiar si eu am postat despre asta in alt loc, dar in fine. Poate dupa ce citesti abecedarul fiului tau reusesti sa folosesti search ca sa vezi la ce ma refeream.
Asa ca evita oglinzile o vreme, ca vezi fazanul. This post has been edited by eXtenSion: 6 Dec 2010, 15:27 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
in timp ce vomafone si portocaliii se pare ca nu pot sau nu vor sa iasa din tiparele incremenite ale cartelului concurenta vine cu oferte peste oferte:
Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent ![]() QUOTE Cosmote Romania a lansat una dintre cele mai atractive oferta de pe piata romaneasca de telecomunicatii pentru utilizatorii de cartela, oferind 5.000 de minute in retea cu un cent. Toti clientii prepaid care activeaza extraoptiunea pana pe 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5.000 de minute si 5.000 de SMS-uri in retea pentru a le transmite urarile celor dragi, pentru practic 1 cent, anunta compania, intr-un comunicat remis Ziare.com. Costul extraoptiunii este 6 Euro, dar la fiecare activare sau reactivare facuta, timp de un an, utilizatorii extraoptiunii 5.000 primesc un credit bonus in valoare de 5.99 euro valabil 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri de voce, apeluri video si SMS-uri, atat in retea, cat si nationale si internationale. "Suntem in pragul Sarbatorilor de Iarna, iar aceasta este o perioada in care oamenii simt nevoia sa vorbeasca mai mult cu prietenii si cu cei dragi. Noua extraoptiune pentru Cartela COSMOTE are ca scop implinirea nevoilor de comunicare ale tuturor clientilor. Cu 5.000 de minute in retea si 5.000 de SMS-uri in retea pentru practic 1 cent, lansam inca o oferta revolutionara pe piata, oferind romanilor posibilitatea sa comunice cu cei dragi, fara constrangeri legate de costuri", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania. http://www.ziare.com/cosmote/oferte/cosmot...un-cent-1060357 cind o sa imi expire abonamentul la vomafone o sa trec, negresit, la cosmote. de la portocalii nu pot inca pleca - abonamentul este platit de angajator. |
--------------------
...
...
...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Oferta asta vine și cu o ureche de cauciuc?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
macar ai cu cine vorbi in cosmote? sau te duci si tu acolo, ca daca tot da atatea mii de minute...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 6 Dec 2010, 16:15) in timp ce vomafone si portocaliii se pare ca nu pot sau nu vor sa iasa din tiparele incremenite ale cartelului concurenta vine cu oferte peste oferte: Ce sa-i faci, ma? Il lasi in pace, c-atit il duce pe el capu', sarmanu'. Nu e-n stare nici in limba romana sa se exprime. Asta pe linga reclama ascunsa pe care o face p-aici la cozmote... Bai linkgica, oferta aia e la fel de utila ca si tine! Eu nu cunosc pe nimeni in cozmote, la ce mi-ar trebui 5000 de minute si 5000 de esemesuri in reteaua lor de kkt? Pina una alta, aia de nu vor sa iasa din tiparele incremenite-mi ofera un abonament care se muleaza pe nevoile mele, in pofida reclamei tale ascunse si extrem de mincinoase!Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent ![]() http://www.ziare.com/cosmote/oferte/cosmot...un-cent-1060357 cind o sa imi expire abonamentul la vomafone o sa trec, negresit, la cosmote. de la portocalii nu pot inca pleca - abonamentul este platit de angajator. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Richelie, ai dreptate. Eram offtopic la cafenea, unde toti posteaza doar ontopic. M-ai prins. Scuze!
![]() "Succesuri" in continuare. |
--------------------
facebook
groups
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
5000 de minute inseamna 83 de ore si ceva. In doua luni faci cancer la creieri, doar ca sa le consumi alora minutele?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
extensie e offforum.
|
--------------------
-
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
Macar de ar fi singurul.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si alea care se contorizeaza, ce avantaje aduc? La 1000 te faci modelator?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
Te dai mare cu ele la pitipoance.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Report de la cite posturi ai voie sa dai?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 7 Dec 2010, 12:58) 5000 de minute inseamna 83 de ore si ceva. In doua luni faci cancer la creieri, doar ca sa le consumi alora minutele? Nici o grija, pe el nu poa' sa-l afecteze! Ma-ntelegi ce vreau sa spun... ![]() QUOTE(corbex @ 7 Dec 2010, 14:13) La cit mai multe! La 15 reporturi - 1 pm.This post has been edited by Marty: 7 Dec 2010, 14:39 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Richelie, citeste-ti posturile si vei vedea cine e penibil. Dar, de fapt, pt asta ti-ar trebui ceva creier. Ti-am explicat logic de ce am postat ce am postat, iar cand ramai fara argumente ma faci penibil, ca atat te duce neuronul. Ce sa faci, asta e.
![]() Vaporas - frustrat, ca de obicei. Lasa ca, intr-o zi, imi voi face timp sa te laud sa te simti si tu cel mai desptept 2 minute. Ca tot te chinui sa ne arati cat de deosebit esti fata de ceilalti si tot nu te satisface realitatea. |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
Oare de ce nu ma surprinde ca o dai rapid in jigniri? Lasa, nu te chinui sa afli!
|
--------------------
0.00
%
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Marș pe SP, vaită-te că n-are Deisre tastă în V, că acolo nu te bagă nimeni în seamă.
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Richelie, eu incep cu jignirile?! Tu chiar nu stii sa citesti ce postezi?
Cata > Calm amice, relax. Stiu ca problema ta e sa fii bagat in seama, dar mie chiar nu imi pasa cine ma baga in seama sau nu. Iar daca pentru tine e usor sa folosesti o tasta de volum perfect plata, ca nu stii unde dracu e vol + si - ... ce pot sa spun. Cred ca majoritatea tastelor de volum sunt in V asa de-aiurea. Dar ca sa ma contrazici ai zice si ca albul e negru. Si poate mars folosesc prietenii tai, parintii tai cu tine. Eu nu sunt obisnuit cu asemenea limbaj. Poate pentru tine e ok, ca atata poti. This post has been edited by eXtenSion: 7 Dec 2010, 14:34 |
--------------------
facebook
groups
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
Întrebare pentru grupa ajutătoare: Unde e + și unde e - pe tasta asta? Credeți că, fără să priviți telefonul, puteți apăsa pe partea de sus sau partea de jos a tastei?
legenddesire15.jpg |
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Vezi ca unii mai il folosesc si pentru radio. Stiai ca are radio? Stiai ca daca asculti radio in masina etc, ai vrea sa il dai mai incet sau mai tare FARA SA TE UITI LA EL. Ai mers cu bicicleta vreodata in viata ta sau esti prea cool?
Ah stai, ca tu trebuie sa il scoti din buzunar, sa vada lumea ce dotat esti. Sau la volan tragi pe dreapta. Eu as prefera sa pot sa il dau mai tare/mai incet simtind cu degetul unde e tasta de volum. Se vede si in poza ca butonul e aproape la acelasi nivel cu carcasa, de-abia se simte, nu doar ca nu e in V. Lamurit acum? Sper ca da. |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acu' că ai pus poza aia, eu nu mai pot!
7 Dec 2010, 14:42: Extensioane, unii în mașină au radio de la mașină bre, nu de la telefon. This post has been edited by DragosP: 7 Dec 2010, 14:42 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Da ma.
Deci aveti un tupeu incredibil. Acum ne contrazicem ca era mai usor de folosit un buton in V. Gen unde e elefantul din camera? Ai radio in masina? Wow, extraordinar. Ai si la bicicleta radio? Ai si in tramvai? si in tren? Uimitor! Uite ca eu folosesc functia radio de la telefon. Bine ca am aflat ca e pusa acolo sa o folosesti cand stai cu telefonul in fata si cu castile la urechi. Imi pare rau ca nu am o viata asa de plictisitoare incat sa am momente cand fac doar asta. Nici macar de as asculta radio la birou nu as vrea sa trebuiasca sa ma uit de fiecare data la buton ca sa mut volumul. Dar in fine, daca vreti sa ma contraziceti o faceti din alba neagra la nesfarsit. Si mai ceva, macar de puneau + si - in relief, nu sa fie decupaje din material. Si macar atata era mai ok, pentru mine, saracu ce nu are radio in locurile mentionate mai sus. This post has been edited by eXtenSion: 7 Dec 2010, 15:00 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
Copiii astia ie rai, mai extensioane! Le ie ciuda ca nu are telefonu tau si valoarea ta.
|
--------------------
0.00
%
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Telefonul meu si valoarea mea? EU AM ADUS VBA DE TELEFON? Ai ajuns la concluzia ca ma laud cu ce telefon am... Vai si-amar ce merge logica.
.. In fine, n-are rost sa ma cert cu tine, ca vad ca nici nu poti urmari firul discutiei. Asa ca sarbatori fericite! ![]() PS: Asa ca fapt divers, nici macar in topicul unde intrebam ce aplicatie sa fol pt GPS nu am spus ce telefon am sau ce pda am. Apropo de cat ma laud pe forum. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 7 Dec 2010, 15:07 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
Extensioane, sa stii ca i-ai putea reclama pe copiii rai la OPC sau macar la parintii lor. Dar sa stii ca parintii lor nu au acoperire chiar in fiecare sat si e posibil ca si copiii sa isi dea parintii mai incet, intentionat sau nu, ale dracului butoane ce seamana intre ele.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:08 |