Inca o teapa marca Vodafone
![]() ![]() ![]() |
Inca o teapa marca Vodafone
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 7 Dec 2010, 16:01) Vai si-amar ce merge logica. Cine vorbeste de logica... ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Argumente, ca altfel toti suntem savanti. Arata-mi unde am scris ceva de lipsit de logica si te voi ajuta sa intelegi ce voiam sa spun. Poate nu ai inteles bine.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 7 Dec 2010, 16:57 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 7 Dec 2010, 17:44) Argumente, ca altfel toti suntem savanti. Arata-mi unde am scris ceva de lipsit de logica ... Bre, extension, eu pot sa-ti arat un topic de la Legislatie in care fiecare postare a ta contravine logicii si mai grav, contravine legilor de circulatie. Asta in pofida faptului ca esti in posesia permisului de conducere. Te mai intreb odata: chiar vrei asta? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Zanzie, Da, normal. Cred ca e spre interesul tuturor participantilor la trafic, inclusiv al meu, sa o faci, nu?
Richelie - Da, de aia eu tot iau warn / ban pt flame, ca eu am o problema. Ah stai, nu mie mi se intampla asta, ci tie. Iar de ce ma uraste cine ma ureste, stiu, nu iti fa tu griji. Ii pot numara pe degetele de la picioare, iar despre ce fel de oameni sunt nu voi spune nimic. ------------------ Si ca o ultima chestie, deoarece QUOTE(DragosP @ 7 Dec 2010, 14:41) Acu' că ai pus poza aia, eu nu mai pot! Nu mai pot nici eu, asa ca: Blackberry ; Sony Ericsson ; Nokia Ma, dar chiar eu sunt asa de pretentios. Ia uite ca toate telefoanele de mai sus, care nici macar nu sunt Centrate pe Media au tasta de volum in V sau reliefata. Deci ce absurd am fost sa comentez ca la Desire nu e asa, doar voiam un lucru total imposibil si nemaiauzit. Cred ca efectiv e mai util sa NU fie tasta in V, de aceea la majoritatea telefoanelor e in V, sa fie pe dos. Evident! Of, chiar aveati dreptate, din nou, ca-ntotdeauna. This post has been edited by eXtenSion: 8 Dec 2010, 07:06 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Zi-le, extensie! Fii acid, mama lor de copii rai!
P.S.: Cand parintii nu au semnal prin zona, le poti da copiilor cate un cap in gura si un sut in boașe. This post has been edited by Richelieu: 8 Dec 2010, 09:04 |
--------------------
0.00
%
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Extension, eu chiar nu inteleg. Mai intai spui ca daca era in V iti era mai usor sa stii unde-i V+ si unde-i V-, apoi pui niste poze cu taste de volum inv care nu au nimic in plus. Nici un semn de + sau -, nimic. La alea cum dracu' poti sa deosebesti V+ de V-?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Richelieu |
![]()
|
Acolo nu e V+, ci Vmax, iar in loc de V- este Vmin. Asadar problema devine mult mai simpla ascultand turatia motorului.
|
--------------------
0.00
%
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să-mi bag picioarele, cred că-mi arunc Desire-ul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Richelieu |
![]()
|
Are Vmax mai mic decat Vmin?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
210604_540x324.jpg ( Size: 11.57k )
Number of downloads: 203
![]() Fivar uatermarcu' sa vafie! ![]() In poza scrie cu rosu: V minim si V maxim This post has been edited by kum: 8 Dec 2010, 09:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
zanzie |
![]()
|
Mai jos ai topicul respectiv. Posturile proprii ti le gasesti singur.
http://www.daciaclub.ro/Drum-cu-prioritate...ma-t134392.html PS: pentru userul extension This post has been edited by zanzie: 8 Dec 2010, 09:43 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Richelieu |
![]()
|
Crezi ca va intelege acum?
|
--------------------
0.00
%
|
|
zanzie |
![]()
|
Sper.
Ca tot sunt la moda proverbele umblatoare: desteptul invata din greselile altora, prostul nu invata nici din greselile proprii. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Richelieu |
![]()
|
Deja ti-ai explicat si de ce nu va intelege.
|
--------------------
0.00
%
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Bravo, ai demonstrat ca tu nu stii legislatia rutiera, nu stii ce e aia o intersectie si ca s-a inventat categoria de drum "breateaua". Tot ce am postat eu acolo e corect, din nefericire pentru tine.
Felicitari, well done! Vad ca nici os (despre care am o parere buna) si altii nu stiu legislatia, dar o stii tu. Ca e prost semnalizata intersectia nu inseamna ca daca vii pe traseul 2 semnele nu iti dau impresia ca ai prioritate. Dar oricum, cand va luati de politie, cand de alti useri. Adica pe toate drumurile de genul ala exista un cedeaza trecerea de ce crezi? Asa, din inertie? Ca nu l-au pus acolo e problema, de fapt. This post has been edited by eXtenSion: 8 Dec 2010, 12:26 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Oh, scuze, am uitat ca frazele iti dau batai mari de cap. Ia sa te ajut, citandu-ma:
"Bravo, ai demonstrat [ca tu nu stii legislatia rutiera, nu stii ce e aia o intersectie] si ca s-a inventat categoria de drum "breateaua" (da, scuze, am pus un a in plus) Acum intelegi si tu, richelie? E mai usor asa?! Bine ca mi-ai spus, sa iti traduc. This post has been edited by eXtenSion: 8 Dec 2010, 12:13 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
Pentru agramati, as aminti ca breteaua e la pantaloni, iar artera rutiera se numeste "bretela". Mie intotdeauna imi place prostul cand e si fudul.
|
--------------------
0.00
%
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Mi-e chiar mila de tine, din penibil in si mai penibil. Citeste amice postul meu, vei constata niste " " (parca marcheaza citate). Vai si-amar, de 2 pagini postezi doar asa sa te iei de mine, fara sa ai nici macar idee cum sa o faci.
This post has been edited by eXtenSion: 8 Dec 2010, 12:20 |
--------------------
facebook
groups
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adevaru' ca e si greu
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 8 Dec 2010, 12:21 |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
extensie, cu siguranta ca de-aia ai pus ghilimelele.
![]() This post has been edited by Richelieu: 8 Dec 2010, 12:22 |
--------------------
0.00
%
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ma, da ce-i azi in aer, de sunteti asa agitati.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu, am pus ghilimele ca se plictiseau degetele si n-aveam ce face. In fine.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Richelieu |
![]()
|
E a doua zi de dupa sfantul Nicolae si unii nu au primit cadou.
|
--------------------
0.00
%
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Scuze, acum te inteleg. Chiar credeam ca ai ceva cu mine, dar acum ca mi-ai explicat, e ok, esti iertat.
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lasa, ca mai au o sansa cu Mos Craciun.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:20 |