Idee!, Organizam si noi ceva de sfirsit de an?
![]() ![]() ![]() |
Idee!, Organizam si noi ceva de sfirsit de an?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
O intalnire cu moderatorii, cu un tort mare, din care vor iesi niste basarabeni.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, ideea nu-i rea! Numa' ca io vin acasa dupa mute luni si nu cred ca o sa am nici macar o ora libera pana cam de sfantul Ion asa!
Deci pas ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Aa, domnul plutonier adjutant major, amu ca v-ati infiltrat in organizatia "Portocale verzi vs ustoroi moldovenesc", ati fost trecut la sectia culturala a ministerului de interne??
|
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu e adjutant major, e plutonier maior.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Da, dar major tot e.
![]() |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
Marty |
![]()
|
Terminati cu caterinca! Acum cer adminilor ip-urile voastre si va trimit citatie sa aduceti placutele de-nmatriculare si sa va dati foc la cartile de identitate in fata organului de control!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vineri vin in Bucuresti iar. Hai sa organizam ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, da io le-am scris alora ca "mentioneza ca nu vreau sa intru in litigiu cu organul dvs." si p-orma radeam ca boul singur pe strada, in drum spre posta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
din ciclul: te cunosc de la o posta.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
Veniti si voi c-o propunere, ceva...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ma, io propun sa n-am nimic planificat pentru' sfarsitu' de an. Dac-ar fi dupa mine as dormi.
Deci daca ne adunam iar, creca viu. Propunere, mergem cu plugusorul/ursu/... la cine vreti voi. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Io as vrea, spre exemplu, Visu' si cu Merced sa pregateasca un dans tematic pe Kangoo jumps.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nut cracker nu-i bun?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In principiu votez pentru. Dar, sa fie la sfarsitul lui decembrie sau la inceputul lui ianuarie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Marty, tu vrei sa-i faci rating lui Marmureanu? Daca da, as veni si eu, asa cu inca vreo 0,120 T avem sanse de un 7 pe scara Richter.
This post has been edited by GIC: 9 Dec 2010, 10:31 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Nul mai suparati pe marty.ca va da amenzi de va arde.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu aduc palmaresul.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Puiu Tabara |
![]()
|
Lui Poli??
![]() |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Pai cu ala ati mai ramas, ca de la anu-n B jucati. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
Pai... acolo suntem si acum.
P.S. Eu tin cu bihorul ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
suna interesant... si asa nu prea va cunosc.. si in plus am un motiv sa ies din casa
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
Sper ca la party o sa fie si fete/animatoare ...
|
--------------------
ex: oltcit, dacia
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ooo... ("domnu'") skija, a trecut ceva vreme de cand nu te-am mai vazut.
![]() OnTopic: Daca se organizeaza vreo plecare din Oradea, anuntati-ma si poate vin si eu. ![]() ![]() @DB77AAA: Alea de la Formula 1, din galeriile foto ale forumului. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 9 Dec 2010, 12:23 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
S-o aduceti pe Rodi la partea de animatie!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@ DB77AAA - termina cu prostiile ca nu mai vin daca... (poate mai citeste si nevasta)..
@Micutzu - am bantuit p-aci... si.. daca tu aduci Palinca aduc si eu TUICA de Buzau de 18-20 de ani, ramasa de la nunta... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |