Rodisme, priceless
![]() ![]() ![]() |
Rodisme, priceless
Markos |
![]() ![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Explicatii pentru numarul 3, in context e mai funny
![]() QUOTE(radian @ 6 Feb 2011, 22:07) Shush, analiza detaliata a riscului de explozie a prafului de faina in amestec cu oxigenul din atmosfera poate fi teza de doctorat pentru destui doctoranzi... Daca te intereseaza ceva anume, cu mare placere, dar nu-mi cere sa-ti fac o prezentare generala a chestiunii... ![]() QUOTE(Shush @ 6 Feb 2011, 22:40) QUOTE(radian @ 6 Feb 2011, 22:56) QUOTE(rodi @ 6 Feb 2011, 23:01) This post has been edited by Shush: 7 Feb 2011, 00:09 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Unii il tin pe rodi la ignore, se roaga sa nu puna nimeni citate din el, ca sa nu-si strice ziua, si voi faceti topic cu el???
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
Poate pune si topicul asta la ignore, cred ca titlul e sugestiv
![]() |
--------------------
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Jan 2011, 12:32) e, situatiile speciale necesita masuri speciale... Aicisa se inchide in mod neasteptat. Domnu initiator ia 5 zile de pauza ca poate are treaba la servici si activitatile extracuriculare il perturba. AQlte topice cu "ce parre aveti despre userul X" se vor lasa cu vacante mult mai lunig. QUOTE(Markos @ 7 Feb 2011, 00:02) M-am gandit ca e pacat sa se piarda si ca le putem centraliza cumva ![]() Bine, sunt cu sutele, rabdare sa fie. Eu am gasit vreo trei în doua minute ![]() 1. Ma scoateti din context (!) 2. cat despre .,, ... isme priceless", ramane la aprecierea domnului Klaus. (ca si thread-urile ,,Imbecili autohtoni" si ,, Imbecili peste hotare" Noapte buna sau buna dimineata !! (ora 00: 24) |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Drum bun!
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vriau si io sa fiu scos din contecst! Ca m-am cam plictisit in el!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Uite ca la asta nu m-am gandit! Las' ca vine-acum vreun preten si zice el... This post has been edited by kum: 7 Feb 2011, 00:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 7 Feb 2011, 00:24) thread-urile ,,Imbecili autohtoni" si ,, Imbecili peste hotare" alea cu ce te deranjeaza? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O deranjeaza concurenta.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Sefu', Rodi vine de la insula Rhodos, care s-a nascut din unirea zeului Helios cu nimfa Rhoda, nu stiai?
![]() De altminteri, ca lingvist ce sunt, as crede ca Rodi e un adept al dadaismului, curent literar de origine suprarealista. Uite ce spune gura internetului despre dadaism : "În manifestul acestei mișcări, „Dada”, se vorbește despre o căutare a unei extreme limite a divorțului dintre gândire și expresie, contrazice totul, neagă totul, ridicând nihilismul și mistificarea la rangul de principii supreme: abolirea logice, dansul neputincioșilor creației: dada; /…/abolirea arheologiei: dada; abolirea profețiilor: dada; abolirea viitorului: dada; credință indiscutabilă în fiecare zeu produs imediat al spontaneității: dada . /…/Marele secret este aici :gândirea se face în gură…Apriori, dada pune înaintea acțiunii și înainte de tot: Îndoiala. Dada se îndoiește de tot. (T. Tzara)." Ai vazut? Deci, gandirea se face in gura si nu in creier! ![]() Da-da-da-da, da-da-da-da! Recit : "Tristan Tzara - a sari alb cristal lui m ianco pe o unghie masina de cusut descompusa în altitudine dezorganizeaza bucatile de negru vezi fuga galbena inima ta e un ochi în cutia de cauciuc înfinge-o într-un colier de ochi lipeste marci postale pe ochii tai cai se duc norvegia strânge bijuterii versuri roata uscata vrei? plânge linge strada urcându-te pe voce abraham se îmbie singur în circ tutun în oasele sale fermentatii abraham se îmbie singur în circ urina în oase roata cailor are lampi electrice în loc de capete urca urca urca urca arhiepiscop albastru esti o vioara de fier si cloncanit cloncanit verde numerale " Acum ia fa o comparatie si spune-mi daca nu am dreptate... This post has been edited by dragoselu: 7 Feb 2011, 07:05 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kxz |
![]()
|
...ce spuneai ca ti-a facut doctorul ala neurolog?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba grecule, profesorul meu de romana avea un caiet "graurisme" plin cu perlele lui Graur de pe la emisiuni. "Hent cu mana, ultimul cur de pista, unde e Senna unde sunt Prost..."
This post has been edited by Victoras2001: 7 Feb 2011, 10:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
"Galina Astafei a adus pe lume o fiinta umana", "Stangaciu si-a bagat-o singur"...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
rodisme de pe alte forumuri.
Pe topicul lor "recunoasteti masina" . Attached thumbnail(s) rodi.jpg ( Size: 216.53k ) Number of downloads: 430 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Jan 2011, 13:32) e, situatiile speciale necesita masuri speciale... Aicisa se inchide in mod neasteptat. Domnu initiator ia 5 zile de pauza ca poate are treaba la servici si activitatile extracuriculare il perturba. AQlte topice cu "ce parre aveti despre userul X" se vor lasa cu vacante mult mai lunig. Mai sus e un citat din "Moderatori"...sunt curios daca se aplica la toata lumea.. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Markos |
![]()
|
Te-ai bucura, papusa mica..
![]() Din pacate, e vorba despre cu totul alt gen de topic. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Ba, acuma nu ca zic, da' vreau sa spun ca v-a facut rodi pe toti cu nervii
![]() Io tot nu inteleg de ce-l bagati in seama ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rodi e numele sub care se ascunde un grup de cercetatori englezi care fac, n-ati crede, o cercetare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:50 |